1000 zł od ZARZĄDU !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
JEDI_V
Kontakt:

#46 Post autor: JEDI_V » 19 wrz 2006, o 17:31

Brawo Zarzad,ciekawe czy to jak najbardziej niezwykle wydarzenie opisze fuckt na swoich stronach,w co watpie.Z Panem Klimkiem to my wygrali los na loterii,oby tak delej :lol:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

darkman

#47 Post autor: darkman » 19 wrz 2006, o 18:12

Klimek KLIMEK KS RUCH:)

arcio
Kontakt:

#48 Post autor: arcio » 19 wrz 2006, o 22:11

kolejna sprawa to wpuszczenie dzisiaj kibiców z rodzinnego na trybune
niby mało ale jednak
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#49 Post autor: Patton » 19 wrz 2006, o 22:14

Eee no nie przesadzajmy ;) Gest swietny, ale mogl isc na dom dziecka. Poza tym na dzisiaj nie obowiazywaly karnety, wiec te kilkadziesiat osob musialo kupic bilety... Na wszystko jest sposob ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#50 Post autor: wolfik » 19 wrz 2006, o 22:23

Patton pisze:Eee no nie przesadzajmy ;) Gest swietny, ale mogl isc na dom dziecka. Poza tym na dzisiaj nie obowiazywaly karnety, wiec te kilkadziesiat osob musialo kupic bilety... Na wszystko jest sposob ;)
co do karnetow to wlasnie mam kolejny fajny gest ze strony zarzadu, wpuszczenie karnetowcow za darmo na mecz z Lomza, czyli dostana jeden mecz gratis do karnetu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#51 Post autor: radzion » 19 wrz 2006, o 23:09

jsli chodzi o kase to wielki wielki dzieki dla pana Mariusza Klimka!dzis mu pilkarze zrobili przent urodzinowy!(fajer mo jutro

a co do samej kasy!

MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
KOSZT OPRAWY MECZU Z JAGIELLONIA BEDZIE BEZ POROWNANIA WIEKSZY Z POZOSTALYMI SPOTKANIAMI!!
NIE BEDZIEMY ZDRADZAC SZCZEGOLOW BO MA TO BYC NIESPODZIANKA,ALE JESLI DOBRZE POJDZIE TO KOSZT OPRAWY Z JAGA MOZE SIEGNAC NAWET OK 10 TYSIECY ZLOTYCH(LACZNIE Z SEKTOROWKA)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: MkF » 19 wrz 2006, o 23:15

radzion pisze:MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
KOSZT OPRAWY MECZU Z JAGIELLONIA BEDZIE BEZ POROWNANIA WIEKSZY Z POZOSTALYMI SPOTKANIAMI!!
NIE BEDZIEMY ZDRADZAC SZCZEGOLOW BO MA TO BYC NIESPODZIANKA,ALE JESLI DOBRZE POJDZIE TO KOSZT OPRAWY Z JAGA MOZE SIEGNAC NAWET OK 10 TYSIECY ZLOTYCH(LACZNIE Z SEKTOROWKA)
:shock: 8) i pomyslec ze muszemy cekac jeszcze 24 dni :( co tu zrobic zeby czas szybci leciol :roll: :lol:

f@n

#53 Post autor: f@n » 19 wrz 2006, o 23:18

no elegancko sie czyta takie posty.brawo zarząd!
tylko tak dalej dobra atmosferka jest bardzo ważna zarówno w szatni w biurach klubowych jak i na trubunach.
przy okazji chcialem pochwalić ekipe z rodzinnego bo ostro śpiewali a kilka razy nawet zaczynali doping w meczu z Miedzią
Tylko Ruch

darkman

#54 Post autor: darkman » 20 wrz 2006, o 15:50

MkF pisze:
radzion pisze:MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
:shock: 8) i pomyslec ze muszemy cekac jeszcze 24 dni :( co tu zrobic zeby czas szybci leciol :roll: :lol:
czekac to ja moge ale co bedzie jak jo nie pojade bo zas nie bed emogl?? chyba sie potne;/ POZDRO DLA NU!!!

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#55 Post autor: Fanatyk z Rudy » 20 wrz 2006, o 16:01

darkman pisze:
MkF pisze:
czekac to ja moge ale co bedzie jak jo nie pojade bo zas nie bed emogl?? chyba sie potne;/ POZDRO DLA NU!!!
Temu ciesze sie ze termin slubu wypada mi teraz w sobote.Z bolem odpuszcze 1 mecz z Lomza za to na Jadze nic nie stanie mi na przeszkodzie :twisted:

ZIBI13
Kontakt:

#56 Post autor: ZIBI13 » 24 wrz 2006, o 09:12

szwajcu pisze:no no no ładny gest.... widać że nasza pani prezes prowadzi dobrą polityke
a tak na marginesie to moze za to chopcy z NU zrobili by jakąś oprawe z Hydrozagadką, a nie tylko skupiali sie na Jadze i gorolach ?!
dzieki Panie Klimek-to raczej Jego pieniadze -:)-:) nie tylko mogl dac ten 1 ooo na dlugi,a i komus do wyplaty dorzucic np. komus z zarzadu.....-:) przeciez klub zyje z jego pieniedzy,a ludzie tam chyba nie pracuje za darmo-:) bravo Panie Klimek

ODPOWIEDZ