Zmiany

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#46 Post autor: Panewniki » 4 cze 2005, o 12:09

POPIEROM WYPOWIEDZ NEOKIBOLA 19R20... :)
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: heli » 4 cze 2005, o 13:01

a jo uważom, że jeśli mają mieć tako forma jak tera to odejść powinni prawie wszyscy może poza modymi, natomiast jeżeli ta gra jes ino spowodowana złym przygotowaniem to uważpm, że zostać powinni,

Rafał Franke, Sebastian Nowak, Aleksander Kutschma, Dariusz Mrózek (nie wiem jak tam bedzie po tej kontuzji), Mariusz Unierzyski, Artur Błażejewski, Tomasz Foszmańczyk, Marcin Molek, Wojciech Musiał
, Paweł Sibik, Michał Smarzyński, Rafał Wawrzyńczok, Krzysztof Bizacki, Piotr Ćwielong, Łukasz Janoszka, Mariusz Śrutwa,

z tych co są wypisani jako potencjalne wzmocnienia:

to Lech (szczególnie przy odejściu Nowaka), Grzyb i Woś (jeżeli będzie choć trochę mioł tako forma jak mioł u nos).

Wywrzyczek uważom, że na pewno nie powinno się z nim podpisywać w ciemno kontraktu, a przyjrzeć mu sie bo jednak tako przerwa w grze na wysokim poziomie na pewno nie powoduje, ze chop jest w formie.

Wiśniewski to jakieś nie porozumienie, to samo co pisołech przy Wawrzyczku + oczywiście sprawy pozaboiskowe i jego nie chęć do naszego klubu, w żadnym wypadku.

gregor
Kontakt:

#48 Post autor: gregor » 4 cze 2005, o 13:31

Rafał Franke

Sebastian Nowak

Obrońcy:

Tomasz Balul

Dawid Bartos

Aleksander Kutschma

Piotr Mosór

Dariusz Mrózek

Leszek Pokładowski

Mariusz Unierzyski

Pomocnicy:

Łukasz Adamski

Artur Błażejewski

Tomasz Foszmańczyk

Maciej Kaczorowski

Marcin Molek

Wojciech Musiał

Paweł Sibik

Michał Smarzyński

Edward Stanford

Artur Toborek

Rafał Wawrzyńczok

Napastnicy:

Krzysztof Bizacki

Piotr Ćwielong

Łukasz Janoszka

Mariusz Śrutwa

Tylu zawodników a w rezerwach nie mioł kto grać! dziwne kiedyś kto groł słabo albo sie nie łapoł ciupoł w rezerwach i to ich mobilizowało, ale to było kiedyś teraz grają gwiazdy :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: spyru » 4 cze 2005, o 14:18

Molek i Franke mają nas głęboko w życi. I to jest najbardziej bolesne bo są wychowankami Ruchu. A do tego beznadziejnymi.
Molek - gabarytowe przeciwieństwo piłkarza, technika: brak, szybkość: brak
Franke - po prostu kelner
OBOJE RAUSSSSSSSS
Heli nie kompromituj sie z tym Sibikiem :? :roll:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: heli » 4 cze 2005, o 16:34

spyru pisze:Molek i Franke mają nas głęboko w życi. I to jest najbardziej bolesne bo są wychowankami Ruchu. A do tego beznadziejnymi.
OBOJE RAUSSSSSSSS
jo mom zdanie jakie mom, kożdy moze mieć prawo do swojego zdania, prawda jest taka, że niekerzy byli do nie uprzedzeni jeszcze nim on pierwszy roz u nos bala tyknął, a jak ktoś tak patrzy to wiadomo, że widzi ino złe zagrania i choby nie wiem ile mioł dobrych interwencji w meczu to i tak każdy mu wypomni te jeden czy dwa błędy, ale tak jak pisza kożdy mo do tego prawo. Wiem, że to jest nie popularny pogląd wśród kibiców obecnych tu na forum i nie tylko, ale wybacz jo nie beda uważoł coś za prowda tylko dlatego, ze tak godo większość. Ponieważ jo mojego zdania nie zmienia Ty raczej też nie, więc na tym poście kończa yskusja w tej sprawie.
Co do Molka to tak jakżech pisoł w stosunku do wszystkich jeśli powodem jego słabej gry są złe przygotowania to powinien dostać szansa, jak nie to wypad, ale to musi określić ktoś fachowy.
Co to Frankego, to jest mniej więcej ta sama sytuacja jak z Sibikiem może trocha w mniejszej skali, że jak bronił to zdarzały się mu błędy jednak miał również wiele kapitalnych interwencji, których nie kerzy ju.z nigdy nie widzieli, a zawsze wypominają błędy i niski wzrost. Coś chyba jednak musi sobą synek reprezentować skoro wśród tylu bramkarzy wychowanków co sie przewijało on jako pierwszy od downa znalozł miejsce choby na ławie, a i zaliczył kilka meczy jak Nowak mioł kontuzja. A ilu takich naszych tormanów wychowanków było od czasów Kołodziejczyka. Bo jo szczerze nie umia się przypomnieć ani jednego. A oznacza to, że jeśli był to raczej nic nie zwojowoł. Jakoś na wielu turniejach juniorskich był on wybierany najlepszym tormanem.
Nie wiem, ale czyż tyś Spyru nie psioł o nich o sytuacji przed tym hipermarketem, bo jeśli ja to wiadomo, że oceniosz ich gre przez pryzmat tamtej godki. Oczywiście mosz do tego prawo i rozumia cie akurat w takim toku rozumowania.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#51 Post autor: Scypion » 4 cze 2005, o 18:09

na sibika moglbych sie zgodzi pod warunkiem ze dostowoil by kasa co kwartal w zaleznosci od prezentowanej formy i umiejetnosci...

Esiu.

#52 Post autor: Esiu. » 4 cze 2005, o 20:03

heli Bizackiego tyż bych z tej listy skreślił. A tak to sie zgadzam na Twój projekt drużyny (oczywiście bez Sibika), a Śrutwa na zmiany po 30 minut w szpilu.

Darek

#53 Post autor: Darek » 4 cze 2005, o 20:54

Według mnie to trochę za wczesnie na gatki o wzmocnieniach, teraz sie trzeba utrzymac w 2 lidze a to nie będzie proste. Nadal uważam,że baraży nie unikniemy a jesli w nich trafimy na zespól ktoremu zależy na awansie to będzie niestety po nas. Jesli sie utrzymiemy to jak narazie z prognoz wynika,że żadne wnioski nie wyciaglismy z obecnego sezonu nadal chcemy miec klub pilkarskiej emerytury RUCH Chorzów. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#54 Post autor: Neo » 4 cze 2005, o 21:17

heli pisze:
spyru pisze:Molek i Franke mają nas głęboko w życi. I to jest najbardziej bolesne bo są wychowankami Ruchu. A do tego beznadziejnymi.
OBOJE RAUSSSSSSSS
jo mom zdanie jakie mom, kożdy moze mieć prawo do swojego zdania, prawda jest taka, że niekerzy byli do nie uprzedzeni jeszcze nim on pierwszy roz u nos bala tyknął, a jak ktoś tak patrzy to wiadomo, że widzi ino złe zagrania i choby nie wiem ile mioł dobrych interwencji w meczu to i tak każdy mu wypomni te jeden czy dwa błędy, ale tak jak pisza kożdy mo do tego prawo. Wiem, że to jest nie popularny pogląd wśród kibiców obecnych tu na forum i nie tylko, ale wybacz jo nie beda uważoł coś za prowda tylko dlatego, ze tak godo większość. Ponieważ jo mojego zdania nie zmienia Ty raczej też nie, więc na tym poście kończa yskusja w tej sprawie.
Co do Molka to tak jakżech pisoł w stosunku do wszystkich jeśli powodem jego słabej gry są złe przygotowania to powinien dostać szansa, jak nie to wypad, ale to musi określić ktoś fachowy.
Co to Frankego, to jest mniej więcej ta sama sytuacja jak z Sibikiem może trocha w mniejszej skali, że jak bronił to zdarzały się mu błędy jednak miał również wiele kapitalnych interwencji, których nie kerzy ju.z nigdy nie widzieli, a zawsze wypominają błędy i niski wzrost. Coś chyba jednak musi sobą synek reprezentować skoro wśród tylu bramkarzy wychowanków co sie przewijało on jako pierwszy od downa znalozł miejsce choby na ławie, a i zaliczył kilka meczy jak Nowak mioł kontuzja. A ilu takich naszych tormanów wychowanków było od czasów Kołodziejczyka. Bo jo szczerze nie umia się przypomnieć ani jednego. A oznacza to, że jeśli był to raczej nic nie zwojowoł. Jakoś na wielu turniejach juniorskich był on wybierany najlepszym tormanem.
Nie wiem, ale czyż tyś Spyru nie psioł o nich o sytuacji przed tym hipermarketem, bo jeśli ja to wiadomo, że oceniosz ich gre przez pryzmat tamtej godki. Oczywiście mosz do tego prawo i rozumia cie akurat w takim toku rozumowania.
Zgodzę się z Tobą, że wielu kibiców jeszcze przed rundą wiosenną skreśliło Sibika. Ja gdy się dowiedziałem, że on przyszedł do Ruchu miałem mieszane uczucia. Dałem mu szanse, ale stracił ją w pierwszym meczu. Porusza się jak małpa, nie ma pomysłu na gre, ogólnie jest cienki. Dostaje piłke i nie wie co z nią zrobić. Boi się podać! Jak już się zdecyduje na dalsze podanie to szkoda gadać. Yao Ming miałby problemy żeby doskoczyć :shock: Czas Sibika minął po mistrzostwach. Kiedyś był dobry, ale kiedyś! Nie nadaje się już na 1 i 2 lige. Podobna sytuacja z Mosórem, tyle że Moskit myśli że jest Bogiem! Dziwię się, że oni jeszcze grają.

juan21

#55 Post autor: juan21 » 6 cze 2005, o 22:35

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#56 Post autor: Anmael » 7 cze 2005, o 22:29

Wiadomo jakie beda zmiany - znow wedlug sprawdzonej na zime reguly :

"Zeby grac w Ruchu nie wystarczy ze jestes ch***m - musisz miec jeszcze karte na reku"
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

kolend

#57 Post autor: kolend » 7 cze 2005, o 22:38

Anmael pisze:Wiadomo jakie beda zmiany - znow wedlug sprawdzonej na zime reguly :

"Zeby grac w Ruchu nie wystarczy ze jestes ch***m - musisz miec jeszcze karte na reku"
wiekszosc klubow stara sie teraz zbierac zawodnikow z kartami na reku- nic w tym zlego ani dziwnego, tylko to trzeba ku*** przeprowadzaqc z glowa... duuuzo wczesniej trzeba miec upatrzonych ludzi z konczacymi sie kontraktami i gadac z nimi, przekonywac ze w Rucho bedzie im najlepiej:D a my ku*** zanim sie zabierzemy do podpisywania kontraktow to na rynku zostaja juz same sciepy co nikt ich nie chcial, w wieku przedemerytalnym, albo z umiejetnosciami jakie widac u naszych kopaczy

Pavlique
Kontakt:

#58 Post autor: Pavlique » 8 cze 2005, o 00:33

hmmmmm.może napisza coś co wielu rozśmieszy ale dejcie mi szansa z jednym grajkiem bez karty co by go można kupić... Pracuja w sektorze handlowym i na negocjacjach trocha sie znom.Dejcie szansa........
Godom poważnie
Wyrobek na pyndzyjo, a Lysy na gównego menago :!: :!: :!: :wink:
Pozdr
I'm a man who walks alone

Ruda Śląska

#59 Post autor: Ruda Śląska » 8 cze 2005, o 11:32

Wiem że jest przepaść między 2 a 4 ligą ale jedno mnie ucieszoło o Twardawie

z Forum Grunwaldu :
juz nie raz Tomek grał a nie powinien bo był i jest kontuzjowany i chciał pomóc drużynie, przezwisko "Twardy" nie wzięło się z powietrza i jest jak najbardziej adekwatne do charakteru tego zawodnika

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#60 Post autor: Scypion » 8 cze 2005, o 13:36

nie wziynło się z luftu ino łod nazwiska..gorzi jak jego ksywa to ironia :), nic nie mom preciwko takim wzmocnieniom byle synek jako bajtel kibicowol za Ruchym a niy byl jakimśposmolonym żabolem tomoge grac :)

ODPOWIEDZ