RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
- 19r20
- Kontakt:
ja mam tylko jedną prośbę
jak ktoś ma czas w tym tygodniu żeby się przeszedł i pooglądał treningi Ruchu tzn co oni robia, czy się przykładają czy znowu grają o cole
to wiele wyjaśni....
jak ktoś ma czas w tym tygodniu żeby się przeszedł i pooglądał treningi Ruchu tzn co oni robia, czy się przykładają czy znowu grają o cole
to wiele wyjaśni....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do Wisły trocha daleko. Minizgrupowanie powinno pomóc co niektórym się pozbierać. Na mecz jest pełna mobilizacja piłkarzy. Bądźcie dobrej myśli - wstydu nam nie przyniosą. To nie jest tak że wszystko mają w d... po prostu im nie idzie. Ale ta zła passa musi sie odwrócić.
FORZA NIEBIESCY!!!!
FORZA NIEBIESCY!!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Patton
- Kontakt:
Juz im wybaczylem. Przepraszam nasi "Niebiescy"!! Pokazcie im, pelna mobilizacja!! Wstydu nam nie przynosicie!! :roll: :?AdiC pisze:Do Wisły trocha daleko. Minizgrupowanie powinno pomóc co niektórym się pozbierać. Na mecz jest pełna mobilizacja piłkarzy. Bądźcie dobrej myśli - wstydu nam nie przyniosą. To nie jest tak że wszystko mają w d... po prostu im nie idzie. Ale ta zła passa musi sie odwrócić.
FORZA NIEBIESCY!!!!
A tak powaznie mowiac - na ten mecz i na Zaglebiu czekalem wiekszosc zycia

PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trochę inny temat, ale nie wiem gdzie o tym napisać. Mecz Kujawiaka z ŁKS został przełożony na 24 maja. Wtedy niebiescy mieli grać z ŁKS awansem z 1 czerwca. Wynikałoby z tego, że z ŁKS Ruch zagrałby zgodnie z terminarzem 1 czerwca (w dniu benefisu). Może zamiast "pierwszej" drużyny na boisko wpuścić Gucia i spółkę? Wie ktoś kiedy odbędzie się mecz Ruch - ŁKS?
- fRyta
- Kontakt:
Elmer pisze:Trochę inny temat, ale nie wiem gdzie o tym napisać. Mecz Kujawiaka z ŁKS został przełożony na 24 maja. Wtedy niebiescy mieli grać z ŁKS awansem z 1 czerwca. Wynikałoby z tego, że z ŁKS Ruch zagrałby zgodnie z terminarzem 1 czerwca (w dniu benefisu). Może zamiast "pierwszej" drużyny na boisko wpuścić Gucia i spółkę? Wie ktoś kiedy odbędzie się mecz Ruch - ŁKS?
TO JEST PODANE W TEMACIE "CO Z PRZYJEZDNYMI?" o ile pamietem to gramy ostatniego maja
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od lat pewnie wszyscy czekają na taki mecz a niektórzy starają się o to by zepsuć takie widowisko ( kibicowsko) mam na myśli nie proszonych na stadionach panów w białych kaskach którzy usilnie zabiegają o to by nie wpuścic kibiców z Sosnowca . mam nadzieję ze i tak zasiądziemy na Cichej a wszystkim chujom pokażemy ze mamy w du*** ich zakazy a piłka jest dla kibiców .POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW TYCH Z CHORZOWA I Z SOSNOWCA. 21.05.2005. CHWDP