Mega piknik! Ruch-Szczakowianka 1:1
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie jesteś sam, z tym problemem :roll:gregor pisze:Ps. jak nie mogiemy grać na Cichej ino na innym stadionie to dlaczego bez udziału publiczności przeciesz obcy stadion nie jest zamknięty. Trocha tego nie pojmuja
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
Mam pewny pomysl:
Stadion jest zamknienty dla publicznosci? Tak . Ale nie dla kamer.
Czy tego by nieszlo jakosc wykarzystac? Zainstalowac kamery przemyslowe lub wziosc w dzierzawe stary woz transmisyjny z telewizji i robic transmisje poza stadion? Wilk syty i owca cala.
Niewiem czy pomysl dobry ,czy wogule do zrealizowania?
Stadion jest zamknienty dla publicznosci? Tak . Ale nie dla kamer.
Czy tego by nieszlo jakosc wykarzystac? Zainstalowac kamery przemyslowe lub wziosc w dzierzawe stary woz transmisyjny z telewizji i robic transmisje poza stadion? Wilk syty i owca cala.
Niewiem czy pomysl dobry ,czy wogule do zrealizowania?
-
- Kontakt:
Piknik świetny pomysł
Siemka chopy!!! Jo tyz jestech za piknikiem !!!! Tylko przygalyby sie juz jakies konkrety, czy wogole mecz bedzie rozgrywany na naszym stadionie. Jak tak to dajcie cynk tu na forum a na bank przyjada pod stadion !!!!! :lol: :lol: :lol:
Bydzie zaj..... z tym Piknikiem. Domy Czadu

Bydzie zaj..... z tym Piknikiem. Domy Czadu

PIKNIK Z TELEBIMEM !!!
Niech będzie piknik Pokażmy, że umiemy kibicować! Mam jeszcze jedną propozycję. Możnaby załatwić telewizor, na którym obejrzymy mecz. Nic trudnego: kamera, kabel i odbiornik, a może nawet telebim. Trzeba tylko chcieć. Nikt nie może nam zabronić przyjemności oglądania meczu. A jak wszyscy zaczną dopingować i piłkarze nas usłyszą, to będzie już prawie jak na normalnym meczu.

Re: PIKNIK Z TELEBIMEM !!!
Paolo nie wydaje mi się że wszystko jest takie proste jak piszesz i wcale "nie wystarczy tylko chcieć" to my oragnizowaliśmy prezentacje i wiemy ile to roboty, a ten twoj tekst typu "Nic trudnego: kamera, kabel i odbiornik, a może nawet telebim." mnie poprostu rozłożył... Czy ty wiesz ile to jest roboty? załatwiania? Zresztą może pomożesz? załatwisz telebim i zapłacisz za jego wynajem kilka tys.? Oczywiscie mogę się mylić i masz doświadczenie w organzowaniu takich imprez, w takim razie liczę na twoją merytoryczną pomoc w temacie. A co do "Nikt nie może nam zabronić przyjemności oglądania meczu." to moze to zrobic miasto, policja, zarzad klubu...Paolo pisze:Niech będzie piknik Pokażmy, że umiemy kibicować! Mam jeszcze jedną propozycję. Możnaby załatwić telewizor, na którym obejrzymy mecz. Nic trudnego: kamera, kabel i odbiornik, a może nawet telebim. Trzeba tylko chcieć. Nikt nie może nam zabronić przyjemności oglądania meczu. A jak wszyscy zaczną dopingować i piłkarze nas usłyszą, to będzie już prawie jak na normalnym meczu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: