neutralny temacik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#46 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 10:26

forum jest dla wszystkich to sie zgdze !! ale taki pedzel z gimnazjum jak Kubicki zabanowal mnie i paru innych chlopakow co skrytykowali takich GEJOW JAK- VAHAMARA I INNI CO BLUZGAJA NA PF I CIAGLE SA ANONIMOWI !! JAK JESTESCIE TAKIE KOZAKI TO WYSKOCZCIE NA MECZU I PRZEKAZCIE SWOJE UWAGI TYM OSOBOM ! BO JAK NARAZIE ZA TO CO TU JEST PISANE ODPOWIADAJA TE OSOBY KTORE SA ZNANE ODPOWIEDNIM LUDZIOM !
kilkadziesiat wpisow i bluzg na grupe PF ! tylko sie ku*** zastanowcie co byscie zrobili jak by tych chlopakow nie bylo! byscie nawet nie upilnowali porzadku w mlynie a co dopiero jak byscie mieli sie zebrac i gdzies pojechac w polske !
A TYMI BLUZGAMI ZWOJUJECIE TAK DUZO ZE JUZ SIE BOJE :lol:
DLA MNIE SA BANY ALE DLA TAKICH CHUJOW ANONIMOWYCH TO NIE MA KARY !
MOIM ZDANIEM NA FORUM POWINNY SIE TYLKO WPISYWAC TE OSOBY KTORE SA WSZYSTKIM ZNANE ! BO ZA DUZO JEST ANONIMOWYCH PROWODYROW !

reden
Kontakt:

#47 Post autor: reden » 5 maja 2004, o 10:30

Skleciłech 2 takie projekty vlepów PF. Prawdopodobnie je wyciepna z propozycji...

Chuliganeria

#48 Post autor: Chuliganeria » 5 maja 2004, o 10:34

zgadzam sie z bezdomnym . aha i jeszcze jedno to po ch** kazdy prawie spiewa psychofani zawsze z wami ? i po co grupa ultras siedzi tam gdzie jest fana PSYCHOFANS skoro wie ze to jest zle ? jak dlamnie takich akcji moze byc wiecej ja i tak na RUch beda jezdzil nawet w 5 lidze

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: Konrad » 5 maja 2004, o 10:35

ku*** brak słów na takich ja bezdomny , ja pi***ole :evil:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Chuliganeria

#50 Post autor: Chuliganeria » 5 maja 2004, o 10:39

mam jeszcze pytanie wiadomo chlopaki od nas wpadli i pewnie bedzie potrzebna kasa na adwokata moze bysmy ich jakos finansowo chociaz wspomozyli bo widzie ze na pomoc duchowa nie maja co liczyc ;/

Niebieska
Kontakt:

#51 Post autor: Niebieska » 5 maja 2004, o 10:40

Gratuluję, swoim postępowaniem doprowadzacie do tego, ze rezygnują kolejne osoby, z tych, które coś dla klubu robiły. Jeśli chcecie doprowadzić do tego, zeby nie zostało nikogo to świetnie Wam idzie. Tylko tak dalej, cel już bardzo blisko. A wtedy Wy założycie swoje Stowarzyszenie, będziecie robić wszystko, żeby uratować Wasz KLUB, rwać włosy z głowy, a My będziemy siedzieć z nosami przy komputerach i wytykać Wam Wasze niedoskonałości i błędy. Wtedy porozmawiamy. Obudźcie się zanim będzie za późno.

PS. Jak trochę ochłonę spróbuję jeszcze raz na spokojnie wytłumaczyć to wszystko, jeszcze jeden ostatni raz :!:
Ostatnio zmieniony 7 maja 2004, o 00:28 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Gość

#52 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 10:43

Chuliganeria jaki ku*** Ruch, jakie jeżdżenie :?: Powiedz mi tylko jaki z Ciebie kibic kóry wpierdala przy stanie 2:0 dla Niebieskich na murawe... ciul jesteś i tyle.

qweRty

#53 Post autor: qweRty » 5 maja 2004, o 10:58

kasa na tych...<cenzura>.ty się weż i w łeb pi***olnij. ja bym im dał wyrok na maxa

Chuliganeria

#54 Post autor: Chuliganeria » 5 maja 2004, o 10:58

Wojtek napisales co ze mnie za kibice jezeli przy stanie 2-0 dla niebieskich (..)czyli jezeli by przegrywali wtedy mozna dymic nie kumam tego tekstu widzisz sa tacy ludzi co dlanich wynik nie ma znaczenia spoko jeszczejest 6 kolejk do konca a w sumie pilkarze tez mogli wygrywac w tamtym sezonie mecze i by nie bylo plakana a to ze teraz im sie zachcalo grac to ch** im w dupe mogi wczesnej gonic punkty i rywali wjebali w tamtym sezonie z podbeskiedzem, ceramika , szczakowaianka zremisowali z arka tlokami polarem . juz w tych samych meczach w ch** punktow ucieklo aha i nie broncie teraz piklarzy bo polkarze odejda a kibuice zostana

Viro

#55 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 11:08

po 1 nie zostalem zastraszony :lol:
po 2 byla to wspolna decyzja wielu osob a jako , ze jestem tu moderatorem poprostu to wykonalem!!!!
nie ciesze sie ze skasowania tematow, ale to bylo najlepsze wyjscie
ktos tu mowi , ze Stowarzyszenie ejst tajne:) nie badzcie smieszni naprawde w prsie na stadionie byly rozdawane ulotki z tel kontaktowymna forum wielokrotnie byly podawane informacje
macie napsiane kto z forumopwiczow jest w Stowarzyszeniu napiszcie na pw lub gg np dop mnie 2887699 chetnie powiem gdzie sa spotkania o jakiej godzinie zapraszamy wszystkich
duzo krzyczec zza monitorka kazdy potrafi
a nikt nie odpowiedzial mi na pytanie
KTO Z WAS JEST W STANIE ZAOFEROWAC SWOJA POMOC W ODBUDOWIE STADIONU I WIZERUNKU KLUBU?????????

ps. chuliganeria jak masz pi***olic glupoty to wogole nic nie pisz i zastanow sie 2 razy za nim cos napiszesz
czy Ty jestes w ekipie PF bo jakos Cie nie kojarze , od kiedy Ty wogole na mecze chodzisz co Ty wiesz o fanie PF i ludziach tam zasiadajacych??
wielu z tych ultrasow wbiloby Cie w ziemie bez mrugniecia okiem ale oni poprostu lubia oprawy i zajmuja sie czyms innym i uszanuj ich prace

Gość

#56 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 11:21

juz nie robcie z tego stowarzyszenia jakis zbawcow i bogow!
bo oni sa od niedawna a wczesniej ich nie bylo i tez ktos tym kierowal i wszystko sie ukladalo znakomicie !

Viro

#57 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 11:25

Bezdomny ale Stowarzyszenie ma n celu pomoc klubowi czy tym ktos kierowal wczesniej???
nigdy jeszcze nie bylo tak zle jak teraz, nigdy w calej historii naszego klubu Ruch nie byl tak nisko
nikt nie robi zbawcow itd. te sprawy , ktore byly kiedys dalej sa , ale jest tez wiele innych spraw o ktorych wczesniej nie mowiono i ich nie robiono

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#58 Post autor: Simone » 5 maja 2004, o 11:26

Sprawa wyglada tak ... PF i podobne im grupy innych druzyn - to moje zdanie - abstrachujac od tego czy kochaja czy nie swoj Klub maja nierowno pod sufitem : (przykladow chyba nie musze podawac ... )
My pikniki , dla ktorych rzucanie w kogos kamieniami wielkosci cegiel jest czyms chorym i odczlowieczonym nigdy sie z nimi nie dogadamy i ich nie zrozumiemy ...
Chodzi o to ze jak chca sie bic niech to robia ale poza stadionem , tak zeby nie szkodzic klubowi i nie narazac przypadkowych ludzi ---> bo jakim prawem ... to najwazniejsze ... i bedzie spokoj ... innej metody nie ma ...

F@N1920

#59 Post autor: F@N1920 » 5 maja 2004, o 11:28

nie wiem po co to pisalem jak i tak to nic nie da
nara wszytskim
Ostatnio zmieniony 5 maja 2004, o 11:51 przez F@N1920, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: jalboss » 5 maja 2004, o 11:41

Totalnie przestałem już cokolwiek rozumieć. jedni mówią że PF jest beeee (bez bluzgania) inni że Stowarzyszenie nic nie robi.
No to ja bardzo prosze o odpowiedź na pytanie; W jaki sposób i w czym poniedziałkowa zadyma pomogła klubowi Ruch Chorzów? Jeżeli wywołali ją kibice kochający swój klub to musieli miec jakiś cel?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

ODPOWIEDZ