PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#376 Post autor: Patton » 9 lis 2006, o 16:07

Panowie czapki z glow. Tak gra Ruch!! ;) Glos stracilem, ledwo zyje, ale wyjazd cudowny. Gerhat - a Ty co robiles na sektorze z "nami"?? ;) PozdRawiam!!!

Hej Niebiescy Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Ktos zna namiary na ta fotoreporterke z warkoczykami, ktora mi zrobila fajne zdjecie? ;) Chetnie bym je zobaczyl :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#377 Post autor: Scypion » 9 lis 2006, o 16:45

laza teraz po tym toruniu i puchna z dumy...proud to be blue ...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#378 Post autor: Patton » 9 lis 2006, o 16:49

Scypion - cofnac czas do wczoraj... :) Czlowiek sie cieszy jak male dziecko, co dostalo klocki Lego :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ruchfans
Kontakt:

#379 Post autor: ruchfans » 9 lis 2006, o 17:36

"Zapyziała prowincja" - tak se myśla, że te krakusy mimo tymu jaki majom od lat w krakowie to som chyba najbardzij zakompleksieni w polsce. Sledzilech masa relacji na forum kibice.net i niemal każdo drużyna co do kraka przyjezdzo skarzy sie, ze wszyscy (ochrona, psy noi oczywiscie kibice) wyzywaja przyjezdnych od wiesniakow, malomieszczancow itd. Jo nie wiym. Czy to, że zagroli pora szpilow w Uefa i pokozali sie w Europiy tak im odjebało? I tak sie mysla - wstyd by mi było gdyby drużyna z takiej "zapyziałej prowincji" (grająca klasę niżej) pokonała a mało tego wyeliminowała z pucharu moją drużynę. Pozdro dla wszystich dupnych Panów z "wIELKIEGO mIASTA"
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#380 Post autor: wolfik » 9 lis 2006, o 17:49

Ja gratuluje jeszcze raz pilkarzom i Wlecialowi. Jestem szalenie dumny z tej druzyny, liczylm ze moze jakas kontra pojdzie cos strzelimy, potem obrona Czestochowy i to dowieziemy. A nasi zagrali kompletnie bez kompleksow, mozemy tylko troche ponarzekac na skutecznosc :P

A ze Wislacy po nas jada wyzywaja od wiesniakow, folksdojczow itp., coz przyjechalismy pokazalismy kto jest lepszy pilkarsko i kibicowsko to musza jakos odreagowac 8)

Fajnie ze zagralismy "zgodnie z duchem sportu" w Krakowie :D

Kiedy bedzie nastepna runda, bo pzpn chyba znowu cos miesza
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

blizniak

#381 Post autor: blizniak » 9 lis 2006, o 18:37

Raul® pisze:czytaliscie moze przeglad sportowy, pod zdjeciem z naszego meczu jak pilkarze sie ciesza podpis: Niewielu kibiców Ruchu przyjechało do Krakowa. Ale po zwycięstwie swojej drużyny wspólnie cieszyli sie z piłkarzami :? :shock: ZENADA I JESZCZE RAZ ZEANDA
Czytołech to i zaroz tyn szmatławiec polecioł do hasioka.Nigdy tego niekupujcie!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#382 Post autor: gerhat » 9 lis 2006, o 19:45

Patton pisze: Gerhat - a Ty co robiles na sektorze z "nami"?? ;)
:lol: czemu po Wawelu się nie dziwiłeś?
Byłem tam tylko po to aby miec fota na pierwszym planie na stronie Robsona :wink:

A tak napoważnie to nie zawsze siedze na wyjazdach w sektorze, ale siedzieć tu czy tam to żadna ujma, jak są warunki to ida tam gdzie byda miec lepsze warunki pokibicowania i zobaczenia meczu. Dla mnie to musi być w parze. W Gliwicach nie byłem "z wami" bo w tamtej klatce miałbym tylko warunki do pokibicowania ale do zobaczenia meczu napewno nie.

los_madeyos

#383 Post autor: los_madeyos » 9 lis 2006, o 19:45

wolfik pisze:Ja gratuluje jeszcze raz pilkarzom i Wlecialowi. Jestem szalenie dumny z tej druzyny, liczylm ze moze jakas kontra pojdzie cos strzelimy, potem obrona Czestochowy i to dowieziemy. A nasi zagrali kompletnie bez kompleksow, mozemy tylko troche ponarzekac na skutecznosc :P

A ze Wislacy po nas jada wyzywaja od wiesniakow, folksdojczow itp., coz przyjechalismy pokazalismy kto jest lepszy pilkarsko i kibicowsko to musza jakos odreagowac 8)

Fajnie ze zagralismy "zgodnie z duchem sportu" w Krakowie :D

Kiedy bedzie nastepna runda, bo pzpn chyba znowu cos miesza
A o co ci konkretnie chodzi z tym "mieszaniem"? A co do kibicowania, brawo!!! Ci co pojechali, pokazali jak anleży sie bawić na stadionie, i każdy, czy to pojedynczy kibic u siebie, czy grupa wyjazdowa, może sie kulturalnie bawić. Po prostu:
TAK SIĘ BAWIĄ, TAK SIĘ BAWIĄ- NIEBIESCY!!!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
karolinka
Kontakt:

#384 Post autor: karolinka » 9 lis 2006, o 19:59

właśnie wróciłam...

ogormne gRatulacje dla Ruchu za wczorajszy mecz - to była miazga !!

konkretna liczba !!!
za***isty doping przez ponad 90 minut !!!
bardzo dobry mecz w wykonaniu Niebieskich !!!

dla takich chwil warto żyć, miło było zobaczyć łzy radości w Waszych oczkach ;)
oby jak najwięcej takich meczów, niech kibicowska Polska właśnie od NAS sie uczy jak dopingować swój ukochany zespół..

BYŁO PIĘKNIE!!!

Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuch Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch HKS

czaRceli
Kontakt:

#385 Post autor: czaRceli » 9 lis 2006, o 20:16

Dziołacha kajs ześ sie szlojała zes dopiero teroz wróciła :D

maciek73

#386 Post autor: maciek73 » 9 lis 2006, o 20:18

Malę podsumowanie po <<ochlonięciu>>
Liczba kibiców Ruchu min. 1000, Wisły max 4000
Doping masakra :D
Gra masakra :D
Skuteczność katastofalno :?
Wisła żenada
Ich tłumaczenia że rezerwy i brak koncentracji żenada
Styl gry Ruchu nowocześniejszy od Wisły wszystko z pierwszej bali bez przyjęcia :P
Bura za 10 minut paniki w obronie bez przyczyny (tuz po golu na 2-1)
Wleciała robota widać na tle takich rywali

Boja sie o koncentacja w Bielsku :?:

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#387 Post autor: viktor » 9 lis 2006, o 20:19

linkaRTS pisze:właśnie wróciłam...

ogormne gRatulacje dla Ruchu za wczorajszy mecz - to była miazga !!

konkretna liczba !!!
za***isty doping przez ponad 90 minut !!!
bardzo dobry mecz w wykonaniu Niebieskich !!!

dla takich chwil warto żyć, miło było zobaczyć łzy radości w Waszych oczkach ;)
oby jak najwięcej takich meczów, niech kibicowska Polska właśnie od NAS sie uczy jak dopingować swój ukochany zespół..

BYŁO PIĘKNIE!!!

Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuch Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch HKS

hehe niyzły melanżyk :D
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

gicek

#388 Post autor: gicek » 9 lis 2006, o 20:24

Gratulacje zwycięstwa, Nasi kopacze dziś tragedia. Ale ch** z wynikami... :wink:

Wejście na stadion rzeczywiście tragedia i wiemy o tym ale co my możemy z tym zrobić, Na sektor A 15 osób w 40 minut wpuszczają - tragedia.

doping Was rzeczywiście dziś świetny choć dach robi swoje, ale nieujmuje Wam - byliście zdecydowanie najlepszą ekipą w przeciągu kilku lat na Reymonta. Myśmy dzisiaj niestety kicha ludzie niestety bardziej na lige nastwieni - co niestety mnie denerwuje. Sektor po lewej (A) to sektor raczej rodzinny więc konkretnych ludzi raczej tam niema.

No nic życze awansu do 1 ligi i przyjazdu ponownego już na mecz ligowy przy pełnych trybunach. Tak samo niemoge doczekać się wyjazdu do Chorzowa - oby już za rok

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#389 Post autor: Rolik » 9 lis 2006, o 20:50

Wyjazd Zycia :!:

Tyla w temacie ... :wink:
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

maciek73

#390 Post autor: maciek73 » 9 lis 2006, o 21:13

Organizacja na Wiśle wyglądała tragicznie.

Ich stadion, a zwłaszcza nowa trybuna - coś jakby małpie dać zegarek - trybuna jak na zachodzie do której wprowadzono kilka 'polskich innowacji' jak:
zamknięcie wejść na sektory NA KLUCZ,
przepustowość wejść 10 osób na minute przy pojemności trybuny coś koło 5-6 tysięcy miejsc,
ZABUDOWANIE WYJŚĆ EWAKUACYJNYCH NA MURAWĘ BLACHĄ,
ZABUDOWANIE PŁOTU MIĘDZY SEKTORAMI WYSOKIEGO NA JAKIES 3 METRY GĘSTĄ SIATKĄ UNIEMOŻLIWIAJACĄ ZOBACZENIE CZEGOKOLWIEK.

CZY KTOŚ POMYŚLAŁ W JAKI SPOSÓB PRZPROWADZIĆ EWAKUACJĘ W RAZIE NP. POŻARU
KIBIC TO NIE ŚWINIA, CHOCIAŻ NAD WARUNKAMI PRZECHOWYWANIA ŚWIŃ PEWNIE CZUWA JAKAŚ KOMISJA

ODPOWIEDZ