Nadejdzie wiosna...
Lysy pisze:Moja skromna wypowiedz:
Mikulenas jak nie potrafi trafić do pustej bramki 4xto -RAUS
było 90 min wygrać? było to nie pierdolcie mi tu o jakiś pozytywach.
Moim zdaniem pozytyw toto ,że wreszcie widać ,że Wleciał to nie cudotwórca i jedyne pewne to to ,że nie spadnie.
Ci co byli wiedzą ile zdrowia mnie3w kosztowqał ten mecz.Tschussssssssssss .Widać pozawalamy się ojebać jakimś białorusinom ze wschodniej niecki.Teraz widać ile jesteśmy warci na prowda.Tematy poważne skrócililśmy na meczu.....Śmiesznie się robi bo z jagienką to wstyd dostać!
teraz to czytom :lol: :lol: :lol: no ale my Lysy jestesmy smietankom kibicow tego klubu i znamy sie na pilce ,no i byle co nas nie zadowala 8)Lysy pisze:Moja skromna wypowiedz:
Mikulenas jak nie potrafi trafić do pustej bramki 4xto -RAUS
było 90 min wygrać? było to nie pierdolcie mi tu o jakiś pozytywach.
Moim zdaniem pozytyw toto ,że wreszcie widać ,że Wleciał to nie cudotwórca i jedyne pewne to to ,że nie spadnie.
Ci co byli wiedzą ile zdrowia mnie3w kosztowqał ten mecz.Tschussssssssssss .Widać pozawalamy się ojebać jakimś białorusinom ze wschodniej niecki.Teraz widać ile jesteśmy warci na prowda.Tematy poważne skrócililśmy na meczu.....Śmiesznie się robi bo z jagienką to wstyd dostać!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Stasiu19R20 i 73 gości