Nowi pilkarze w Ruchu
niestety takich transferów jest więcej, przecież już chyba dwa razy pisano o jakichś Słowakach, a wynika choćby wogóle ich nie było, czy to troche tak nie było że po meczu ze szczakowianką po prostu było trzeba niby jakieś zmiany przeprowadzić. Choć z drugiej strony jak by to miałyby być słąbi zawodnicy to takie transfery nie mają sensu.
-
- Kontakt:
A pamiętacie jeszcze tego grajka - fanatyka? :
onet.pl: "Gruzin w Widzewie
Widzewscy działacze nie zwalniają transferowego tempa. Wczoraj z drużyną z al. Piłsudskiego trenował kolejny nowy piłkarz - 22-letni napastnik z Gruzji Lasha Rechwiaszwili.
Zawodnik grał już w Polsce i reprezentował barwy Ruchu Chorzów. Występował także w Lokomotiwie Tbilisi"
Szkoda że tak szybko wyparował z Chorzowa, może w Widzewie pokaże na co go stać, a myślę że stac na wiele.
onet.pl: "Gruzin w Widzewie
Widzewscy działacze nie zwalniają transferowego tempa. Wczoraj z drużyną z al. Piłsudskiego trenował kolejny nowy piłkarz - 22-letni napastnik z Gruzji Lasha Rechwiaszwili.
Zawodnik grał już w Polsce i reprezentował barwy Ruchu Chorzów. Występował także w Lokomotiwie Tbilisi"
Szkoda że tak szybko wyparował z Chorzowa, może w Widzewie pokaże na co go stać, a myślę że stac na wiele.
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeden z tych pilkarzy ma tych napastnikiem i bardzo dobrze.
Mario ma już swoje lata, a Cwielong może odejść w każdej chwili co było już możliwe przed tym sezonem dlatego jeden napastnik by sie nam przydal. Pomoc narazie jest jak na II lige mocna ( skrzydła z Bartosem i Smarzyńskim wygladaja imponująco) a środek z Błarzejewskim Bizackim i Toborkiem też nieżle tymbardziej ze Toborka w podstawowej jednenastce w przyszłości ma zastąpić Mrózek.
Obrona to nasz najsłabsza formacja i dobrze by było gdyby choć jeden z tych piłkarzy był dla nas wzmocnieniem. Wróci Balul, na wiosne Moskit i bedzie dobrze
Tymbardziej że zimą czekają nas kolejne wzmocnienia.
Niewiem jak jak wy ale mi się wydaje że Mizia już nam za bardzo nie pomoże i powinien po tym sezonie zakończyć kariwre i zająć się czymś w klubie.
Mario ma już swoje lata, a Cwielong może odejść w każdej chwili co było już możliwe przed tym sezonem dlatego jeden napastnik by sie nam przydal. Pomoc narazie jest jak na II lige mocna ( skrzydła z Bartosem i Smarzyńskim wygladaja imponująco) a środek z Błarzejewskim Bizackim i Toborkiem też nieżle tymbardziej ze Toborka w podstawowej jednenastce w przyszłości ma zastąpić Mrózek.
Obrona to nasz najsłabsza formacja i dobrze by było gdyby choć jeden z tych piłkarzy był dla nas wzmocnieniem. Wróci Balul, na wiosne Moskit i bedzie dobrze

Niewiem jak jak wy ale mi się wydaje że Mizia już nam za bardzo nie pomoże i powinien po tym sezonie zakończyć kariwre i zająć się czymś w klubie.
- vahanara
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oby byli wzmocnieniem. Szczególnie obrońca i pomocnik jest potrzebny. Nazwy klubówe w których grali robą wrażenie: Ferencvarosu Budapeszt, Crvena Zvezda Belgrad. Pożyjemy, zobaczymyDragan Cyrnomarković, 30-letni obrońca, ostatnio grający na Węgrzech (cztery sezony spędził w Ferencvarosu Budapeszt, w ostatnim sezonie grał w klubie z Gyoru)
Vladimir Madar, 25-letni rozgrywający - wychowanek Crveny Zvezdy Belgrad, ostatnio grał w Pasos na Cyprze
Vladimir Nenadić, 32-letni napastnik, który w przeszłości grał w klubach niższych lig w Portugalii i Grecji, a ostatnio strzelał bramki dla pierwszoligowej drużyny z Novego Sadu (Bośnia i Hercegowina).
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
To tego niewiedziałem, aż wstyd sie przyznać :lol: ale naszczescie w trakcie meczu ze Sciekowianką nie było mnie w Polsce może dlatego jakos ta informacja mnie ominełavahanara pisze:Mizia po meczu w Jaworznie zakończył karierę i zajął się "czymś" w klubie...

Zastanawaim sie tylko czy ten napastnik bedzie nam potrzebny ( ze względu na wiek ma juz 32 lata ) Mario narazie gra z Ćwielongiem a Biza walczy o miejsce w ataku wiec bedzie emu nowemu ciezko.
Mam jednak nadzieje że w Chorzowie pojawią sie nowi zawodnicy i bardzo chcialbym sie mylic co do tego napastnika.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-Dragan Cyrnomarković, 30-letni obrońca, ostatnio grający na Węgrzech (cztery sezony spędził w Ferencvarosu Budapeszt, w ostatnim sezonie grał w klubie z Gyoru)
- Vladimir Madar, 25-letni rozgrywający - wychowanek Crveny Zvezdy Belgrad, ostatnio grał w Pasos na Cyprze
- Vladimir Nenadić, 32-letni napastnik, który w przeszłości grał w klubach niższych lig w Portugalii i Grecji, a ostatnio strzelał bramki dla pierwszoligowej drużyny z Novego Sadu (Bośnia i Hercegowina).
No napewno to ciekawi piłkarze,którzy mogą sie w Ruchu spraedzić!!Najbardziej potrzebni są ci dwaj pierwsi piłkarze:Cyrnomarković(obrońca) i Madar(rozgrywający).Ale napastnik też sie nam przyda!!!Oby tylko dobrze wkomponowali sie w zespół!!
- Vladimir Madar, 25-letni rozgrywający - wychowanek Crveny Zvezdy Belgrad, ostatnio grał w Pasos na Cyprze
- Vladimir Nenadić, 32-letni napastnik, który w przeszłości grał w klubach niższych lig w Portugalii i Grecji, a ostatnio strzelał bramki dla pierwszoligowej drużyny z Novego Sadu (Bośnia i Hercegowina).
No napewno to ciekawi piłkarze,którzy mogą sie w Ruchu spraedzić!!Najbardziej potrzebni są ci dwaj pierwsi piłkarze:Cyrnomarković(obrońca) i Madar(rozgrywający).Ale napastnik też sie nam przyda!!!Oby tylko dobrze wkomponowali sie w zespół!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: