Karnety jesien 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
stan01
Kontakt:

#361 Post autor: stan01 » 3 sie 2007, o 21:32

Pisanie czy bojkotowanie na Forum niczego chyba nie zmieni. Może inaczej podejść do tematu. Na Forum jest sporo kolegów i koleżanek znających się co nieco na prawie i potrafiących zredagować odpowiednie pisemko do Zarządu w tym temacie (tak mi się przynajmniej wydaje). Do tego można zrobić na Forum imienną listę osób z podanym adresem e-mail popierającą to pismo. Następnie znależć jednego chętnego, który by to pisemko wraz z listą dostarczył Zarządowi z potwierdzeniem dostarczenia na kopii, a także z potwierdzeniem przekazania kopii Panu Klimkowi. Ze znalezieniem chętnego nie powinno być problemu. Przy takim zaangażowaniu jak teraz na Forum, to w poniedziałek pismo wraz z listą powinno być w Zarządzie. To jest tylko taka moja nieśmiała propozycja.

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#362 Post autor: Wolin » 3 sie 2007, o 21:46

tak jak większosc te 10zł to dlamnie nic tata stawio mi karnet ale dlaczego jak bylem w srode i nikt mnie nie poinformowal ze mam donies jeszcze 135zł a to co dalem nie byla wcale zaliczka tylko na drukarnie nie wiem czemu zarząd takie rzeczy nom wyrabio a najbardziej wkur... mnie to ze obojetnie ile te bilety beda kosztowac jo na Ruch beda jezdzil bo go kochom i to mnie wkur... ze oni moga mnie w ciula robic na biletach i karnetach a jo i tak beda to kupywol za te bilety powiny byc tansze bilety np.10zl na puchar Polski i ekstraklasy rekompensata za te szobki ale znajac zycie to te bilety beda po 20zl ;/

Dorcia
Kontakt:

#363 Post autor: Dorcia » 3 sie 2007, o 21:56

Jo wpłacił zaliczka i zarazem zamówił karnet 18 czerwca. Dałem im zdjecie na dyskietce już zeskanowane (myśla sobie bedą mieli mniej roboty).
Potem między 5 a 10 lipca (dokładnie nie pamiętom) dzwoni do mnie laska od karnetów i mówi że nie ma mojego zdjęcia (dyskietka sie straciła).
Na drugi dzień przynosza zaś dyskietka i usłyszałem przeprosiny. Mówie że nic sie nie stało, mom blisko moga podejść i donieść i mom nadzieja że teraz już dyskietki nie zgubią.
W zeszłym tygodniu ida zamówić karnet do kumpla i przy okazji pytom czy wszystko w porządku z moim zdjęciem na dyskietce. Panienka mówi że kojarzy dyskietke (nawet ją ma przy sobie) i że wszystko jest ok. Po karnet mam przyjść w czwartek 2 sierpnia.
Ide po karnet dziś - 3 sierpnia - i sie okazuje że karnetu nie ma!!! Laska pamięta że to zdjęcie z dyskietki poszło później i karnet będzie 9 sierpnia.

Nie wiem czy płakać czy sie śmioć. Nie wiem czy karnet bedzie przed szpilem z Zagłębiem. Wiem jedno jak go nie bedzie to wale do pani rzeczniko-marketingo-dyrektora albo jeszcze wyzej i tak tego nie zostawie. Powinni w zamian dać jakąś rekompensate i nie godom o kasie ale może zdjęcia piłkarzy z autografami albo magazyn niebiescy, za których ileś tam egzemplarzy klub pewnie nie płaci albo jeszcze coś innego. Nie wiem ręce opadają...

Awatar użytkownika
dymitr13
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#364 Post autor: dymitr13 » 3 sie 2007, o 22:08

I teroz widac jako jest organizacja w naszym Ukochanym klubie...... :zalamany:

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#365 Post autor: kibol-siem-ce » 3 sie 2007, o 22:09

Kto by pojechoł juto odebrać karnet?? Jo mom do odebrania 3 za 125 zł bo 10 żech już zapłacił, i byda sie wadził ino potrzebuja sojuszników

P.S. Wqrwiony na maxa!!!!
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

stan01
Kontakt:

#366 Post autor: stan01 » 3 sie 2007, o 22:11

Informacja ze strony głównej:

Stadion w liczbach:
Pojemność ogólna - 10.000
Miejsca siedzące kryte - 715
Wymiary boiska - 107 x 67 m
fotogaleria stadionu

» Oświetlenie:

Siła - 1715 luksów
Data zainstalowania - 01.09.1968

» Bilety:

- trybuna górna - 40 zł
- trybuna dolna - 30 zł
- pozostałe sektory - 20 zł

» Karnety:

- trybuna główna - 315 zł
- trybuna dolna - 225 zł
- sektory dla Klubu Kibica 8 i 10 - 135 PLN
- sektor 9 - dla dzieci i młodzieży do 14 lat - 45 PLN
- sektor 1 - dla kobiet - 90 PLN
- pozostałe sektory (2, 5, 6 i 7) - 135 zł
- parking - 50 zł

Buger

#367 Post autor: Buger » 3 sie 2007, o 22:12

Wolin pisze:np.10zl na puchar Polski i ekstraklasy rekompensata za te szobki ale znajac zycie to te bilety beda po 20zl ;/
Przy tym dupnym zainteresowaniu Pucharem Ekstraklasy chcesz bilety za 10zeta?:/ Wele mnie powinno byc tak jak zrobili to u kolejorza, w zamian za kupno karnetu mecze na puchar ekstraklasy maja za darmo. Jesli u nos wydupia z jakas chorendalna cena, to zal patrzac na te 500 chlopa na stadionie. Z tego cp pamiyntom PErozgrywany jest w srodku tygodnie chyba wiec tym bardzij wplywo na frekwencja.

slavo
Kontakt:

#368 Post autor: slavo » 3 sie 2007, o 22:16

kibol-siem-ce pisze:Kto by pojechoł juto odebrać karnet?? Jo mom do odebrania 3 za 125 zł bo 10 żech już zapłacił, i byda sie wadził ino potrzebuja sojuszników

P.S. Wqrwiony na maxa!!!!
jutro nie mam czasu, ale w poniedziałek zamierzam pogadac z pewnym prawnikiem, żeby mi ułożył wzór pisma, jakie SSA otrzyma gdyby uparcie zamierzali mnie orżnąć. Jak dostanę jego zgodę, wzór upublicznię do wykorzystania.

Dość amatorszczyzny na Cichej 6

jaruch
Kontakt:

#369 Post autor: jaruch » 3 sie 2007, o 22:20

ehh :(
im nawet się nie chcialo o tym na oficjalnej stronie napisać.
bo po co ?
nowe podejście marketingowe tzw "chorzowska szkoła" przejdzie do podręczników
"Płacisz i bieresz ! a jak nie to wydupiaj !"
kiedyś ktoś tu napisał " nie wpuszczą nos drzwiami to my oknem wlezemy " no i chyba na tym bazują ich "profesjonalne" dzialania.
Ostatnio zmieniony 3 sie 2007, o 22:28 przez jaruch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#370 Post autor: Czemps » 3 sie 2007, o 22:20

Jo miol podobnie bylem tam w ponidzialek..powiedzieli mi ze karnety byda w czwartek, pojecholem w czawrtek powiedzieli mi ze byda dzis rano...pojecholem rano powiedzieli ze byda o 14 ...pojecholem do dom przyjecholech o 14 powiedzieli ze byda o 14 30 czekolech jak ciul daja jej ta kasa a on mi pado 135 a jo no to godom ze zaplacilem juz ta dycha na poczatku a ona pado ze jeszcze jedna bo to jest tak 10 zloty wpisowego robia ludzi za ciula jo mom 16 lot i skad mom zalatwic tyla kasy nie mom stalego zarobku..jak niektorzy . :wstyd: :wstyd: :wstyd: Do tego wyjazdy...chyba zrezygnuja z internetu..boo innego wyjscia nie widza.. :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :( :( :( :(

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#371 Post autor: vahanara » 3 sie 2007, o 22:21

A ja zapłacę. Bo kocham RUCH!
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#372 Post autor: kibol-siem-ce » 3 sie 2007, o 22:26

vahanara pisze:A ja zapłacę. Bo kocham Ruch!
Jo tyż KOCHOM ale w ciula robić sie niy dom !!!!!!!!!!!
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Bioły

#373 Post autor: Bioły » 3 sie 2007, o 22:29

Wiecie może czy w sobota też można odebrać karnet ?

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#374 Post autor: Czemps » 3 sie 2007, o 22:34

jutro ? mozna bo jo miol ino 125 zl i ona pado ze jak chca to mom byc jutro ..z kasa ...to odbiera :| :|

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#375 Post autor: RadiatoR » 3 sie 2007, o 22:44

Radvan pisze:
RadiatoR pisze:Zrozumcie ze karnetow na razie niy ma bo loni czekajom na decyzja sponsora i nie wiedzom jeszcze czy drukowac z logiem Mittala czy bez :]
Ale zrozum ze mnie to ch** obchodzi by pedzieli ze karnety bydom dzien przed szpilem to bych sie nie ciepol ale nie ze loni non stop od 15 lipca zmieniaja termin i to je tak maja byc w pomiedzialek potem w sroda w piatek i tak w kolko niech nie robia ludzi za ciula !!
Hehe, czy tys jes na forum mniyj niz juz przislowiowe "2 tyg" ?
Czasym niy mozna traktowac wszystkiygo powaznie :)

A zeby nie bylo to tyz mnie wk**io to co zarzond odpieprzo lostatnio.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

ODPOWIEDZ