CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Darek

#346 Post autor: Darek » 6 lut 2007, o 07:02

Z tego co przeczytałem to wnioskuje,ze pan Kopel ma zamiar modernizować stadion. Z tego co wiem to modernizacja czegokolwiek wychodzi drożej niz budowa nowego. Policzmy ile juz kasy poszło na modernizacje teraz kolejna pójdzie tylko czy to ma sens??.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#347 Post autor: Slawko » 6 lut 2007, o 14:12

Zwykle mydlenie oczu. Za trzy miesiace ma byc koncepcja przebudowy tak? A co na tym zabytku przy Cichej mozna przebudowywac albo modernizowac. Zreszta znajac zycie te plany beda obejmowaly pomalowanie plotow i jesli dobrze pojdzie to kas...
Nie wiem czy to jest nieporadnosc czy brak checi. Chorzow jest znany w Polsce prawie tylko dzieki Ruchowi a miasto juz od dawna odwdziecza sie nam olewaniem naszej sprawy.
Zaloze sie ze to spotkanie wygladalo by inczej gdybysmy byli przed wyborami...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#348 Post autor: spyru » 6 lut 2007, o 15:06

Na pytania kibiców o wymagi licencyjne po awansie Ruchu do ekstraklasy Pan Prezydent obiecał przedstawić za trzy miesiące koncepcje dotyczące przebudowy obiektu. Mówiąc o przebudowie miał na myśli budowę kolejnych części trybun przybliżając je zarazem bliżej boiska
Ja chyba jakiś niekumaty jestem ale jak on chce to zrobić? Co to znaczy "kolejnych części trybun" które będą przybliżane do boiska ?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#349 Post autor: gerhat » 6 lut 2007, o 17:02

spyru pisze:
Na pytania kibiców o wymagi licencyjne po awansie Ruchu do ekstraklasy Pan Prezydent obiecał przedstawić za trzy miesiące koncepcje dotyczące przebudowy obiektu. Mówiąc o przebudowie miał na myśli budowę kolejnych części trybun przybliżając je zarazem bliżej boiska
Ja chyba jakiś niekumaty jestem ale jak on chce to zrobić? Co to znaczy "kolejnych części trybun" które będą przybliżane do boiska ?
Na Arena auf Schalke jest ruchomy dach i płyta
Na Arena auf Ruch będą ruchome trybyny, które bedzie można przyblizyć do płyty, a co momy byc gorsi od tych co dają :dupa: Putinowi :krol:

Stary kibic

#350 Post autor: Stary kibic » 6 lut 2007, o 17:03

Jest to mozliwe tylko pod jednym warunkiem. Nowy nasyp. Co zatym idzie? Pieniadze na nowe siedliska ida calkiem do d .. . Mnie osobiscie cos ta konferencja nie widzi. Za duzo niedomowien lub cos w przekazie zostalo zplaszczone.
A juz mi " rece opadaja" przypadek M.L. jak slysze tajemnica. Czy wszystko w Polsce polega na tajemnicach? Nieudolnosci czyjes to odrazu "tajemnica". Panie Michalski tu moga naprawde rece opasc.
I bez przesady p.Michalski, panska odpowiedz nadaje sie do ksiegi rekordow. Najdlusze zdanie jakie moglem widziec i czytac, brak tchu. Powietrza zabraklo! Pan wie o co chodzi.
Ta odpowiedz moge na roznojaki sposob interpretowac.

aju
Kontakt:

#351 Post autor: aju » 6 lut 2007, o 18:11

a moze Chorzow mo za duzo kasy i najpirw zrobil zice a teraz je zlikfiduja zeby dac nasyp :lol:
MŁODZI TRENUJCIE!!!

arcio
Kontakt:

#352 Post autor: arcio » 6 lut 2007, o 18:51

jeżeli Kopel chce stawiać trybuny na wałach ziemnych to będziemy jedynymi co to w obecnych czasach robią
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#353 Post autor: Patton » 6 lut 2007, o 18:55

hahaha nowe trybuny na walach ziemnych :D Super - bedziemy wyjatkowi, tak jak to arcio napisal!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#354 Post autor: spyru » 6 lut 2007, o 18:56

Dalej tego przybliżania nie widze.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

HBSiwy
Kontakt:

#355 Post autor: HBSiwy » 6 lut 2007, o 19:00

simonsays pisze: On chce zrobic nowe nasypy, calkiem mozliwe, ze na bazie starych, bez koniecznosci ich wywozenia. Mowil tez, ze jesli bedzie jakis wymog ze strony wladz OE odnosnie stadionu to bedzie robil te niezbedne rzeczy, a jesli wymogu nie bedzie, to nie ma koniecznosci ich robienia.

Nowe trybuny na nasypach :roll: wiem ze nie ma kasy ale ku*** nie wracajmy w lata 70 te.
Juz widze ta Arena by Kopiel :shock:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

arcio
Kontakt:

#356 Post autor: arcio » 6 lut 2007, o 19:30

najważniejsza jest tradycja ;)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#357 Post autor: Patton » 6 lut 2007, o 19:38

Dlatego niech nasz stadion zostanie dla rezerw i druzyny zenskiej ;) A na bocznym boisku postawmy nowy stadionik ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

arcio
Kontakt:

#358 Post autor: arcio » 6 lut 2007, o 20:18

Patton pisze:Dlatego niech nasz stadion zostanie dla rezerw i druzyny zenskiej ;) A na bocznym boisku postawmy nowy stadionik ;)
coś mnie ominęło ?? :roll:
nigdy nie jest za późno

gizm
Kontakt:

#359 Post autor: gizm » 7 lut 2007, o 08:29

HBSiwy pisze:
simonsays pisze: On chce zrobic nowe nasypy, calkiem mozliwe, ze na bazie starych, bez koniecznosci ich wywozenia. Mowil tez, ze jesli bedzie jakis wymog ze strony wladz OE odnosnie stadionu to bedzie robil te niezbedne rzeczy, a jesli wymogu nie bedzie, to nie ma koniecznosci ich robienia.

Nowe trybuny na nasypach :roll: wiem ze nie ma kasy ale ku*** nie wracajmy w lata 70 te.
Juz widze ta Arena by Kopiel :shock:
jakto niyma kasy przeca Pan Prezydent pedziol ze niepotszebuje kasy od Kibicow Ruchu bo kasa mo we UM na modernizacja Stadionu :lol:

cytat :
Na sugestię skierowaną od kibiców chcących zrobić zbiórkę na wykonanie projektu nowego stadionu Ruchu bądź rozbudowy istniejącego usłyszeli oni, że takie pieniadze urząd miejski ma. Prezydent nie widzi potrzeby zbiórki pieniędzy przez kibiców (przynajmniej przy urzędzie miejskim) ale bardzo sie ucieszył i podziękował że taka inicjatywa od nich wyszła.

sebaro
Kontakt:

#360 Post autor: sebaro » 7 lut 2007, o 09:22

Moim zdaniem za dużo gadki typu : " bilety za drogie - będzie mało ludzi przychodzić " , " niech miasto zrobi nowy stadion " itd.
Uważam, że to my kibice powinniśmy przywrócić dawną świetność WIELKIEGO RUCHU.
Jak ? To proste :arrow: wystarczy zapełniać stadion na każdym szpilu ! Tak proste, że aż niemożliwe. Dlaczego ?
Pełny stadion :arrow: jeszcze lepsza gra ( choć i tak jest dobra )
Lepsza gra :arrow: lepsze wyniki ( gra w OE , być może w najbliższej przyszłości PUEFA czy nawet LM )
Lepsze wyniki :arrow: sponsorzy
Sponsorzy :arrow: nowy stadion ... i na koniec wracamy do punktu wyjścia czyli
Nowy stadion :arrow: pełny stadion.
Ktoś kiedy powiedział : najważniejsze jest odkrywanie wszystkiego na nowo i powrót do punktu wyjścia, który znów należy odkryć na nowo ...
A ja widzę, że cały czas jest wszystko wałkowane to samo i nie ruszamy się z punktu wyjścia :cry:
Aha i od razu mówię, że tego nie da się stworzyć w ciągu jednego sezonu.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

ODPOWIEDZ