Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

#331 Post autor: arcio » 13 lis 2006, o 23:10

RadiatoR pisze:
gazeta.pl pisze: Z drużyną Ruchu Chorzów trenowało wczoraj dwóch piłkarzy Pasjonata Dankowice - bracia Wojciech i Maciej Sadlokowie.

Maciej ma 17 lat i gra na pozycji pomocnika, a 22-letni Wojciech najlepiej czuje się w ataku.

Pasjonat prowadzi też rozmowy w sprawie transferu dwójki utalentowanych piłkarzy do Groclinu Grodzisk Wielkopolski. W juniorach klubu z Orange Ekstraklasy mają występować 17-latkowie: Mateusz Żyła (interesowało się nim też Zagłębie Sosnowiec) i Arkadiusz Gołąb.
ktos cos lo nich wie ? Czy ino Arcio ? ;-)
pierwsze słysza ;)
nigdy nie jest za późno

Stary kibic

#332 Post autor: Stary kibic » 13 lis 2006, o 23:18

Fakty: to sa takie ze mamy juz ustabilizowana druzyne. Zawodnicy sa zgrani i wiedza co na kogo mozny liczyc. Teraz Ty chcesz rozpiepszyc trzon druzyny a tym samym oslabic zespol.( nie tylko Ty) To jest jedna sprawa. Druga rzecz to to ze Cwielag moglby grac do konca sezonu (Jezeli chodzi o przejscie do innej druzyny) i automatycznie mozna podniesc cene zawodnika jako pelnowartosciowy 1-szo ligowiec. A tak bedzie sie mowilo ze przyszedl z drugiej ligi. A tak nawiasem dlaczego mamy sie pozbywac dobrych rokujacych pilkarzy? Przyklad K.Warzycha przeszedl do Grecji z Ruchu. I czuje sie nadal Ruchowcem. A tak bedziemy roztwaniac co dobrego gracza w imie czego?
Druga powazna jak dla Ciebie sprawa. Ty nie jestes 100% zwolennikiem Ruchu. Post ktory krytykuje chlopca ktory chce i mocno sie zaangazowal w temat "Nowego Stadionu" Jest ten temat" marzenie wielu kibicow." Miasto nie chce pomoc a Ty jeszcze ludzi znechecasz, w imie czego? Chcialbym Tobie przypomniec ze korzenie Ruchu sa w Chorzowie Batorym, kiedys to mialo nazwe Hajduki. To miejsce tego klubu jest w chorzowie, na wlasnym obiekcie. Stadion Slaski podlega jak mi wiadomo pod U.W. Katowice. Jest wieka roznica. A juz nie piszac dlaczego Ruch ma placic Stadionowi Slaskiemu, i fundowac dach? Troche pranoi jest w tym. Nie!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#333 Post autor: wolfik » 13 lis 2006, o 23:21

Stary kibic o co ci chodzi czytam 3 raz i nic nie rozumiem :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo++

#334 Post autor: slavo++ » 13 lis 2006, o 23:33

Stary kibic pisze:Fakty: to sa takie ze mamy juz ustabilizowana druzyne. Zawodnicy sa zgrani i wiedza co na kogo mozny liczyc. Teraz Ty chcesz rozpiepszyc trzon druzyny a tym samym oslabic zespol.( nie tylko Ty)
człowieku, zmien lekarza bo ten cie oszukuje - cierpisz na manie prześladowczą. GDZIE ??? JA chce rozpieprzyć trzon drużyny !!!!. Gdzie ??? Zacytuj !!
To jest jedna sprawa. Druga rzecz to to ze Cwielag moglby grac do konca sezonu (Jezeli chodzi o przejscie do innej druzyny) i automatycznie mozna podniesc cene zawodnika jako pelnowartosciowy 1-szo ligowiec. A tak bedzie sie mowilo ze przyszedl z drugiej ligi.
a gdzie pisze, że odchodzi ?? (reszta jak wyżej)
A tak nawiasem dlaczego mamy sie pozbywac dobrych rokujacych pilkarzy? Przyklad K.Warzycha przeszedl do Grecji z Ruchu. I czuje sie nadal Ruchowcem. A tak bedziemy roztwaniac co dobrego gracza w imie czego?
w imie ojca i syna... jak sie Ciebie czyta
Druga powazna jak dla Ciebie sprawa. Ty nie jestes 100% zwolennikiem Ruchu. Post ktory krytykuje chlopca ktory chce i mocno sie zaangazowal w temat "Nowego Stadionu" Jest ten temat" marzenie wielu kibicow." Miasto nie chce pomoc a Ty jeszcze ludzi znechecasz, w imie czego? Chcialbym Tobie przypomniec ze korzenie Ruchu sa w Chorzowie Batorym, kiedys to mialo nazwe Hajduki. To miejsce tego klubu jest w chorzowie, na wlasnym obiekcie. Stadion Slaski podlega jak mi wiadomo pod U.W. Katowice. Jest wieka roznica. A juz nie piszac dlaczego Ruch ma placic Stadionowi Slaskiemu, i fundowac dach? Troche pranoi jest w tym. Nie!
no nie sorry, miałem Cie za poważnego człowieka ale ty albo piszesz po pijoku albo po prostu nie rozumiesz ani co czytasz, ani co piszesz ??

słyszałes kiedyś takie słowa: "żart", "kpina", "szyderstwo" ??? i to w dodatku wymierzone w Kopla nie Adama !!!

bez odbioru

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#335 Post autor: Simone » 13 lis 2006, o 23:48

haha niezle jajca

btw ... Kaj jest ten Marczak i Jeziorny ? 8)

Elmer
Kontakt:

#336 Post autor: Elmer » 14 lis 2006, o 00:07

Simone pisze:btw ... Kaj jest ten Marczak i Jeziorny ? 8)
W ŁKS Łomża i Górniku Polkowice :wink:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Pavlique
Kontakt:

#337 Post autor: Pavlique » 14 lis 2006, o 00:38

Te Sadloki ponoć majom popiory na grani, szwagier mi łopsrawioł, że chopcy majom grajfka do granio, jedyny feler że som kontuzjogenni... ale fto to wiy oby sie naddali, przeca Sikora tyz boł s pobliska - skoczów...
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#338 Post autor: Simone » 14 lis 2006, o 12:25

W Sporcie pisze ze Lomza chce definitywnie pozyskac Petasza ...

Lomza chce Petasza , Ruch chce Marczaka mam nadzieje ... IDEALNIE

BluR
Kontakt:

#339 Post autor: BluR » 14 lis 2006, o 13:20

Skoro Łomża chce definitywnie kupić Petasza a do "zrzutki" jest Marczak, to coś jest nie tak z rozeznaniem naszego sztabu co do formy obu tych zawodników. Bo przecież Petasz jest jeszcze naszym zawodnikiem (jest chyba na wypożyczeniu) - więc jest na tyle dobry żeby Łomża za niego zapłaciła ???!!! Obaj są nominalnie pomocnikami w ŁKS-ie. Jak pamiętam Petasza to synek miał ciąg na brama , nawet jak go Wleciał stawiał na obronie. Moim zdaniem spróbowałbym powrotu Petasza, bo lewą nogę miał wyjątkową. Mało grał to prawda, ale z tego co pamiętam to był jakiś zatarg między nim a Super Mario. No ale Śrutwy już nie ma, a Wleciał ma rękę do układania niesfornych "dzieci".

arcio
Kontakt:

#340 Post autor: arcio » 14 lis 2006, o 13:36

a czym się ten Marczak wyróżnia?
faktycznie taki dobry jest?
nigdy nie jest za późno

KK
Kontakt:

#341 Post autor: KK » 14 lis 2006, o 14:12

Marczaka chwala trenerzy niemal kazdego zespolu, ktory gral z Lomza. Naprawde dobry mecz zagral rowniez w Chorzowie. Wyroznial sie. A ma 23 lata, wiec jeszcze moze sie rozwinac.

Elmer
Kontakt:

#342 Post autor: Elmer » 14 lis 2006, o 14:14

Marczak wykonuje większość stałych fragmentów gry (chyba ma mocny strzał, bo strzelał z 25 czy nawet ponad 30 metrów). Nie wiem jaki był tego skutek, ale widać że potencjał ma.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#343 Post autor: spyru » 14 lis 2006, o 14:21

O nim sie mówi jako o potencjalnym wzmocnieniu czy to raczej marzenia forumowiczów?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

los_madeyos

#344 Post autor: los_madeyos » 14 lis 2006, o 14:41

Ah ten Petasz...słaba głowa, troche sie zachowuje nieodpowiedzialnie, kwasy ponoć w szatni robił (ale to chyba bardziej przez Śrutwe było). Może zmądrzał, ale jakoś mnie nie przekonywał...już tego Marczaka wole.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#345 Post autor: 19HKS20 » 14 lis 2006, o 15:14

fRagment wywiadu z Krzysztofem Nykiel:

Nie przestraszy się Pan tak głośnego dopingu? Nawet Zawisza Bydgoszcz zlękła się 10 tysięcy kibiców…

Oni jeszcze bardziej zmotywują mnie do gry! To zapewne wielka rzecz, grać na tak wypełnionym stadionie. Przyznam, że wcześniejsze zespoły, w których grałem nie posiadały tak żywiołowej widowni. O waszych kibicach mówi się w całym kraju! Są czołówką!

to jak bydymy dalej Tak fajnie kibicowac i z sensem to wiela pilkarzy bydzie chciec dla nos Groc:) :!:
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

ODPOWIEDZ