ehh... o czym my rozmawiamy, o tym czy Klicki jest idiota bo kupil Gajtkowskiego? czy o zaslugach Srutwy dla Ruchu, a Gajtkowskiego dla 'x' klubow ktorym sprzedawal swoje uslugi?brelok pisze:Lukas. Sam sobie wystawiłeś świadectwo. Klicki też wg. Ciebie pewnie jest idiotą, bo kupił Gajtkowskiego. Co do transferu do Legii to sobie przeczytaj jeszcze raz co o tym napisałem (a pisałem jedynie o jego EFEKCIE sportowym).
Temat o spotkaniu ze Srutwą jest w innym miejscu.
Miałem do Ciebie jeszcze przed chwilą szacunek, teraz już go mieć nie muszę. No i dobrze.
Któregoś z adminów proszę o usunięcie mego profilu z tego forum i jeśli to możliwe wszystkich moich postów.
Nie czuję przyjemności pisania gdzieś gdzie moderatorzy prezentują taki poziom.
A przed Mariuszem na szczeście nie muszę się niczego tłumaczyć. Zaś tacy smarkacze jak Ty nie będą decydowali o tym czy posiadam jaja czy nie.
Dziękuję, żegnam
Marian Pawlik.
ja mam swoje zdanie - skoro mi ktos zarzuca, ze nie potrafie przyznac bana, bo brakuje mi jaj, nie mam odwagi itd, a za chwile argumentuje swoja nieobecnosc tym 'ze sie boi'...
nie decyduje o tym 'czy masz jaja' czy nie, tak jak Ty nie decydujesz o tym czy ja, kiedy bede na spotkaniu z Mariuszem bede mu przyklaskiwal
byc moze mnie ponioslo - przepraszam jesli Cie urazilem, do tego ze mnie ponioslo przyznalem sie na koncu swojego posta
odpowiedzi na reszte spraw masz na pw, natomiast co do usuniecia profilu - prosze o potwierdzenie decyzji do jutra.