Yego - Radlin wyjaśnił Ci już bardzo dobrze kilka rzeczy, mnie zostaje się tylko pod nimi podpisać...
Natomiast od siebie dodam, że poruszasz kilka jak nie kilkanaście różnych wątków - za dużo pisania więc pozwolisz, ze skupie się tylko na kilku najważniejszych i to w telegraficznym skrócie:
- Lewandowski na ławce i wchodzą inni - jacy inni? Milik nic nie pokazał i już raczej nie pokaże bo na chwile obecną stracił kilka miesięcy w Bayerze. Zobaczymy co dalej. Teodorczyk, Sobiech, (może)

Jankowski w najbliższej przyszłości... może...Na chwile obecną żaden z nich nie jest lepszy a innych nie widać
- Lewandowski nie gra na 100% bo kasa... - hmm temat długi i szeroki, pokaż mi innego polskiego zawodnika, który dał z siebie 100%...ten sam problem w innych reprezentacjach. Chociażby wywołany przez Waldka na konferencji Messi. Najlepszy piłkarz na świecie bezsprzecznie a Argentynie "za wiele" nie daje....
Kasa, misiu kasa. Czy się to Tobie podoba czy nie. O legendach i postawach vide Cieślik już zapomnij... takich piłkarzy już nie będzie.
- Lewandowski nie strzela bramek w kadrze - w Borussi gra 11 piłkarzy na europejskim poziomie, w kadrze Polski 4 może 5 jak któryś typu Glik, Grosicki czy Mierzejewski ma "dzień konia" - to i tak za mało na przyzwoity wynik z europejskim średniakiem
- Lewandowski nie słucha się Waldka - tego nawet nie komentuje
Podsumowując: można nie lubić Lewandowskiego, można nie lubić Ronaldo ale to nie znaczy, że są złymi piłkarzami. A wręcz przeciwnie.
Poza tym dziwie się skąd tu tyle zawiści w stosunku do Lewandowskiego? To taka typowa
Polska cecha, a przecież tutaj same hanysy....

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]