Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
19SK20

Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji

#316 Post autor: 19SK20 » 26 mar 2013, o 14:44

bielszowice pisze:Ja juz nie moge patrzec na tego lewadowskiego jak gro w rep. ,szkoda tylko ze nie ma zadnego innedo napastnia na grajacego w niezłym klubie europejskim , i regularnie strzelajacym ,moze Arturo ,ostatni gra troche wiecej niz ostatnio moze milik ten lewandowski to cale zlo psóje kolektyw który chciał by zbudować Waldek.Ciekawe jak by miał na ławce Arka w tym meczu z Ukrainą czy Fornalik tupną by noga i wyrzucił tego lewandowskiego z boiska

żeby tupnąć nogą to cza mieć jaja a tego Fornalikowi brakuje

marek79
Kontakt:

#317 Post autor: marek79 » 26 mar 2013, o 15:40

A tera ino poczekejcie jak dzis Milik ciulnie z 2-3 bramy ale bydzie jazda.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#318 Post autor: spyru » 27 mar 2013, o 08:01

viperR pisze:
'PYJTER' pisze:Panie Waldku niech Pan wróci... i zostawi im ten grajdołek i szambo...
do czego on tu ma wracać...nie sądzę że drugi raz wszyscy by mu się podporzadkowali z naszymi kopaczami na czele..wyglądałoby to jak powrót z podkulonym ogonem..
Dokładnie. Fornalik już raz wybrał co woli robić i teraz sam musi to piwo wypić.
Dla mnie ten rozdział jest zakończony.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Yego

#319 Post autor: Yego » 27 mar 2013, o 12:16

spyru pisze:
viperR pisze:
'PYJTER' pisze:Panie Waldku niech Pan wróci... i zostawi im ten grajdołek i szambo...
do czego on tu ma wracać...nie sądzę że drugi raz wszyscy by mu się podporzadkowali z naszymi kopaczami na czele..wyglądałoby to jak powrót z podkulonym ogonem..
Dokładnie. Fornalik już raz wybrał co woli robić i teraz sam musi to piwo wypić.
Dla mnie ten rozdział jest zakończony.
popieram Twoje zdanie Spyru. Nikt go z Chorzowa nie wyrzucal. Mial za soba zarzad, kibicow i druzyne. Mogl wedle wlasnych mozliwosci budowac u nas silny zespol latami. Zrezygnowal. Wybral Warszawe. Wybral PZPN. Jego wybor.
Zawsze bede mu wdzieczny za to co zrobil dla Ruchu jako zawodnik i jako trener i zawsze bede go wspominal jako wielka osobowosc, ale jak dzisiaj wszyscy "eksperci" w mediach wieszaja na nim psy to on musi sam przez to przejsc. Benhakker i Smuda mieli tak samo i Waldek wiedzial po co idzie do PZPNu i dzisiaj ma to czego chcial. Nie wspomne o takim nazelowanym Robercie Drewnialkowskim ktory zaraba okolo 40 razy tyle co Fornalik i moze selekcjonerowi nasrac do koryta. Takie czasy i to byl latem jego wybor.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Awatar użytkownika
bravoruch
Kontakt:

#320 Post autor: bravoruch » 27 mar 2013, o 16:36

Coś czuja że z Fornalikiem bydzie tak samo jak ze Smudą
Obrazek

sebaro
Kontakt:

#321 Post autor: sebaro » 27 mar 2013, o 21:47

19SK20 pisze:żeby tupnąć nogą to cza mieć jaja a tego Fornalikowi brakuje
skończcie już pi***olić o tych "cohones" Waldka. Ma je większe niż niektórzy tutaj mózgi.....
Wójcik kiedyś coś takiego powiedział, później powtórzyło to kilka warszawskich dziennikarzyn i teraz wszystkie półgłówki nie mające własnego zdania powtarzają to jak mantre...
Problemem nie jest super star Lewandowski, pizdowaty kapitanek "nie ma biletów dla szwagra" czy sprzedajny Łukaszek ale pozostała ósemka piłkarzy a właściwie jej brak...
A obrona Polski wygląda dokładnie tak jak obrona Ruchu... Szkłem dupy nie wytrzesz... Można mieć pretensje do Waldka, że nie dał szansy kilku zawodnikom z naszej ligi, ale tych dwóch dodatkowych, no może trzech nie zmieni oblicza reprezentacji.
Po prostu nie mamy 11 zawodników na chociażby średnim europejskim poziomie i tu się pytam tych wszystkich, którzy chcą wyrzucić Lewandowskiego: Kto zamiast niego? a właściwie jak by miała wyglądać cała reprezentacja...?
Jaja to powinni mieć piłkarze, żeby wyjść i gryźć trawę przez 90 minut... wymieńcie mi 11 na reprezentacyjnym poziomie... problem z naszym podwórkiem ten sam ... kto się teraz angażuje w 100% po odejściu Arka? wymieńcie chociaż jednego....wszystko to smutne..
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Harpo
Kontakt:

#322 Post autor: Harpo » 27 mar 2013, o 21:51

Po wczorajszym meczu "odkryłem" , że panienka Lewandowska jest słaby technicznie i baaardzo wolny...
Z ciekawości obejrzałem większość jego goli w Borussi: 80% to były jakieś dobicia, muśnięcia czy inne dziwne strzały. Synek sam sytuacji nie potrafi wypracować, nawet z amatorami z San Marino.
Ale w BVB grają WSZYSCY, a u nas... szkoda gadać. Piech zrobiłby wczoraj więcej ;)
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

grzechub
Kontakt:

#323 Post autor: grzechub » 27 mar 2013, o 22:11

sebaro pisze:
skończcie już pi***olić o tych "cohones" Waldka. Ma je większe niż niektórzy tutaj mózgi.....
Wójcik kiedyś coś takiego powiedział, później powtórzyło to kilka warszawskich dziennikarzyn i teraz wszystkie półgłówki nie mające własnego zdania powtarzają to jak mantre...
Problemem nie jest super star Lewandowski, pizdowaty kapitanek "nie ma biletów dla szwagra" czy sprzedajny Łukaszek ale pozostała ósemka piłkarzy a właściwie jej brak...
A obrona Polski wygląda dokładnie tak jak obrona Ruchu... Szkłem dupy nie wytrzesz... Można mieć pretensje do Waldka, że nie dał szansy kilku zawodnikom z naszej ligi, ale tych dwóch dodatkowych, no może trzech nie zmieni oblicza reprezentacji.
Po prostu nie mamy 11 zawodników na chociażby średnim europejskim poziomie i tu się pytam tych wszystkich, którzy chcą wyrzucić Lewandowskiego: Kto zamiast niego? a właściwie jak by miała wyglądać cała reprezentacja...?
Jaja to powinni mieć piłkarze, żeby wyjść i gryźć trawę przez 90 minut... wymieńcie mi 11 na reprezentacyjnym poziomie... problem z naszym podwórkiem ten sam ... kto się teraz angażuje w 100% po odejściu Arka? wymieńcie chociaż jednego....wszystko to smutne..
Milik :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

19SK20

#324 Post autor: 19SK20 » 27 mar 2013, o 22:54

CSL pisze:
sebaro pisze:
Milik :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

sebaro Ty skończ pi***olić.Może i Wójcik tak pedzioł o Waldku niy wiym.Od downa żech pisoł na forum,co Fornalik to wieczny asekurant.Nigdy niy zaryzykuje.Niy posadzi Lewandowskiego na ławie chocioż tyn nic w kadrze niy gro od bardzo downa i niy spróbuje innego napastnika a czamu??? bo jakby z Ukrainą posadził Lewandowskiego na ławie i było by 1-3 to by go media zeżarły.To pokazuje jaki z Waldka selekcjoner.Uparcie stawio na Boenischa chocioż tyn sie ruszo jak staro oma po kuchni i wiadomo było,że z jego zwrotnością Ukraińcy go wkręcom w zola.Następno sprawa to 11 na San Marino....4 obrońców :zdziwko: 2 defensywnych :zdziwko: pomocników....jo w pewnym momyncie myśloł, co Poloki z Hiszpanami grajom.Tak sie wszyscy kibice reprezentacji Polski śmioli ze Smudy po euro...Fornalik nic wiyncyj jako tryner od niego niy pokozoł.Nawet bych pedzioł,że mu trocha do gry kadry Smudy brakuje

sebaro
Kontakt:

#325 Post autor: sebaro » 27 mar 2013, o 23:53

19SK20 pisze:sebaro Ty skończ pi***olić.Może i Wójcik tak pedzioł o Waldku niy wiym....Tak sie wszyscy kibice reprezentacji Polski śmioli ze Smudy po euro...Fornalik nic wiyncyj jako tryner od niego niy pokozoł.Nawet bych pedzioł,że mu trocha do gry kadry Smudy brakuje
po pierwsze to proponuje wgrać sobie nowszą FIFE czy tam jakiegoś Soccer managera czy w co Wy tam gracie, bo z tych starych wersji żadnych sensownych informacji nie będziesz miał...

poza tym:
19SK20 pisze:Od downa żech pisoł na forum,co Fornalik to wieczny asekurant.Nigdy niy zaryzykuje.
Fornalik powołał "nowych" m.in.: Glika, Sobotę, Milika, Grosickiego, Mierzejewskiego, Majewskiego, Koseckiego czy Salomona... 8 chłopów w stosunku do kadry Smudy... dalej twierdzisz, ze jest asekurantem... chyba, że nie znasz znaczenia tego słowa to przepraszam...
19SK20 pisze:Nigdy niy zaryzykuje.Niy posadzi Lewandowskiego na ławie chocioż tyn nic w kadrze niy gro od bardzo downa i niy spróbuje innego napastnika a czamu???
To ja się pytam kto za Lewandowskiego. Czytaj uważnie moje posty, czy i z tym masz problem?
19SK20 pisze:Uparcie stawio na Boenischa chocioż tyn sie ruszo jak staro oma po kuchni i wiadomo było,że z jego zwrotnością Ukraińcy go wkręcom w zola.
Alternatywą na chwilę obecną jest Wawrzyniak....więc chyba jeszcze gorzej...
19SK20 pisze:Następno sprawa to 11 na San Marino....4 obrońców :zdziwko: 2 defensywnych :zdziwko: pomocników....jo w pewnym momyncie myśloł, co Poloki z Hiszpanami grajom.
Sam na to wpadłeś czy słuchałeś Kowalczyka? W ilu napastników chciałbyś grać? Jakim ustawieniem? Może np. Anglia grała w 11 napastników z San Marino? Przypomnij mi...
Ja wiem, że jak grasz w FIFE to wygrywasz z 20:0 z San Marino i "wystawiasz" z 10 ofensywnych zawodników ale tu jest realny świat... jest trochę inaczej...
19SK20 pisze:Tak sie wszyscy kibice reprezentacji Polski śmioli ze Smudy po euro...Fornalik nic wiyncyj jako tryner od niego niy pokozoł.Nawet bych pedzioł,że mu trocha do gry kadry Smudy brakuje
Co Ty porównujesz? Dwa lata pracy Smudy do kilku meczów Fornalika?
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#326 Post autor: gerhat » 28 mar 2013, o 06:49

Już ekszperci z tv oraz tego forum co twirerdza ze nie ma rożnicy miedzy Smuda a Waldkiem zapomnieli ze po meczu z Anglia gdzie byliśmy od nich lepsi, piali z zachwytu nad ta reprezentacją. Jeżeli ktoś myśli ze nową reprę buduje sie w pól roku to niech lepiej pogada sobie z Moniką Olejnik. Towarzystwo w sam raz i jeszcze niech jej wytłumaczy co to spalony jest ....

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Yego

#327 Post autor: Yego » 28 mar 2013, o 08:07

sebaro, ja to bym w meczu z San Marino posadzil wlasnie Lewandowskiego na lawce. Wpuscil bym na szpice Milika i Teodorczyka. Wiem ze Milik nic nie pokazal, ale Lewandowski tez w meczu z San Marino nie pokazal. 2 gole z karnych w meczu z San Marino to ma byc dorobek tej gwiazdy Bundesligii? Moze ten Milik by cos strzelil gdyby nie stal w cieniu Lewego a byl sam odpowiedzialny za gre z przodu.
Dla mnie Lewandowski to problem kadry, zarowno tej od Smudy jak i tej od Fornalika. Przeciez dla niego kontuzja to strata wielkiej kasy. On nie ma zamiaru biegac na 100% w reprezentacji bo mu manago powie ze jak nadciagnie wiezadla to nie dostanie premii przez 2 miesiace. Taka jest dzisiaj sytuacja. Liczy sie kasa w klubie a nie reprezentacja.
Pozatym czy ty myslisz ze ten przez ciebie tak wychwalany Lewandowski slucha sie Fornalika? Jak ty bys dostawal w firmie w ktorej pracujesz 40 razy tyle wyplaty co twoj kierownik zmiany to bys sie go sluchal? Popatrz sobie na proporcie zarobkow i juz masz odpowiedz.
Lewandowski to obciazenie dla kadry. Strzelil w kadrze 5 bramek w meczach o punkty z czego 4 z San Marino z czego 2 z karnych. To jest podpora reprezentacji? Wedlug Ciebie niezastapiona? Ten facet to dla mnie zwykly nazelowany pajac, co go menago wypolerowal i wyslal na salony. Ma szczescie ze w Dortmundzie Klopp mu zaufal i teraz cala jedenastka pracuje na Lewego.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Radlin
Kontakt:

#328 Post autor: Radlin » 28 mar 2013, o 20:41

Yego pisze:sebaro, ja to bym w meczu z San Marino posadzil wlasnie Lewandowskiego na lawce. Wpuscil bym na szpice Milika i Teodorczyka. Wiem ze Milik nic nie pokazal, ale Lewandowski tez w meczu z San Marino nie pokazal. 2 gole z karnych w meczu z San Marino to ma byc dorobek tej gwiazdy Bundesligii? Moze ten Milik by cos strzelil gdyby nie stal w cieniu Lewego a byl sam odpowiedzialny za gre z przodu.
Dla mnie Lewandowski to problem kadry, zarowno tej od Smudy jak i tej od Fornalika. Przeciez dla niego kontuzja to strata wielkiej kasy. On nie ma zamiaru biegac na 100% w reprezentacji bo mu manago powie ze jak nadciagnie wiezadla to nie dostanie premii przez 2 miesiace. Taka jest dzisiaj sytuacja. Liczy sie kasa w klubie a nie reprezentacja.
Pozatym czy ty myslisz ze ten przez ciebie tak wychwalany Lewandowski slucha sie Fornalika? Jak ty bys dostawal w firmie w ktorej pracujesz 40 razy tyle wyplaty co twoj kierownik zmiany to bys sie go sluchal? Popatrz sobie na proporcie zarobkow i juz masz odpowiedz.
Lewandowski to obciazenie dla kadry. Strzelil w kadrze 5 bramek w meczach o punkty z czego 4 z San Marino z czego 2 z karnych. To jest podpora reprezentacji? Wedlug Ciebie niezastapiona? Ten facet to dla mnie zwykly nazelowany pajac, co go menago wypolerowal i wyslal na salony. Ma szczescie ze w Dortmundzie Klopp mu zaufal i teraz cala jedenastka pracuje na Lewego.
Sprobuje Ci ja odpowiedzieć.1Sam mówisz ze Milik nic niepokazał(może by coś strzelił gdyby jego wyznaczono do strzelania karnych),czemu jest w cieniu Lewego?Tu odpowiedż nasuwa się chyba sama co?Nieprzyszło Ci do głowy że dzięki strzelanym bramkom w bundeslidze(15 w kadrze od 2008roku)jest skrupulatniej pilnowany i pewnie dostaje plastra?Czy znasz jego zapisy w kontrakcie że jak naciągnie więzadła to niema premi?Akurat Fornalik w kadrze dostaje miesięczną wypłate(niewnikam ile)a z tego co kojarze to zawodnicy nie mają etatów w kadrze tylko premie za punkty awans itp.co pewnie nasz Waldek też ma(oczywiście +pensja miesieczna)więc pewnie ma więcej ,,jako kierownik zmiany"I pytanie KTO Lewego go ma zastapic?kto jest lepszy na dzień dzisiejszy?Milik?Uważasz go za nażelowanego pajaca?38goli w dwa sezony w pruszkowie król strzelców naszej ligi jakaś tam ilość bramek w bundeslidze teraz lider strzelców.Myślisz że jego menago musi go jeszcze polerować?Na salony to on sie sam wysyła raczej.Oczywiście że Klopp mu zaufał ale powiedz że on mu się nieodwdzięczył za te zaufanie to uważam że jesteś mało ogarnięty.Ps.oczywiście że cała 11 pracuje na jego bramki a to z prostej przyczyny BO JEST WYSUNIĘTYM NAPASTNIKIEM.

sebaro
Kontakt:

#329 Post autor: sebaro » 28 mar 2013, o 21:41

Yego - Radlin wyjaśnił Ci już bardzo dobrze kilka rzeczy, mnie zostaje się tylko pod nimi podpisać...

Natomiast od siebie dodam, że poruszasz kilka jak nie kilkanaście różnych wątków - za dużo pisania więc pozwolisz, ze skupie się tylko na kilku najważniejszych i to w telegraficznym skrócie:
- Lewandowski na ławce i wchodzą inni - jacy inni? Milik nic nie pokazał i już raczej nie pokaże bo na chwile obecną stracił kilka miesięcy w Bayerze. Zobaczymy co dalej. Teodorczyk, Sobiech, (może) ;) Jankowski w najbliższej przyszłości... może...Na chwile obecną żaden z nich nie jest lepszy a innych nie widać
- Lewandowski nie gra na 100% bo kasa... - hmm temat długi i szeroki, pokaż mi innego polskiego zawodnika, który dał z siebie 100%...ten sam problem w innych reprezentacjach. Chociażby wywołany przez Waldka na konferencji Messi. Najlepszy piłkarz na świecie bezsprzecznie a Argentynie "za wiele" nie daje....
Kasa, misiu kasa. Czy się to Tobie podoba czy nie. O legendach i postawach vide Cieślik już zapomnij... takich piłkarzy już nie będzie.
- Lewandowski nie strzela bramek w kadrze - w Borussi gra 11 piłkarzy na europejskim poziomie, w kadrze Polski 4 może 5 jak któryś typu Glik, Grosicki czy Mierzejewski ma "dzień konia" - to i tak za mało na przyzwoity wynik z europejskim średniakiem
- Lewandowski nie słucha się Waldka - tego nawet nie komentuje

Podsumowując: można nie lubić Lewandowskiego, można nie lubić Ronaldo ale to nie znaczy, że są złymi piłkarzami. A wręcz przeciwnie.
Poza tym dziwie się skąd tu tyle zawiści w stosunku do Lewandowskiego? To taka typowa Polska cecha, a przecież tutaj same hanysy.... ;)
[/quote]

marek79
Kontakt:

#330 Post autor: marek79 » 28 mar 2013, o 21:49

Co oznaczo ze Lewandowski mo plastra i szczelil ino 15 torow w reprze? A w bundeslidze to nikt mu niy przeszkadzo i szczylo na pusty tor? Przeca w ostatnich 10 szpilach tyn chop marnowol 100 % sytuacje (m.in. elwer na Euro). A w taki jak byl formie na reprze to w ataku mogl grac kazdy nawet my z forum bo i tak nic do tora niy wpadało wiync godka fto za niego je bez synsu.

Zablokowany