Ruch Chorzów na GPW !!!
- milanos
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
jak ja widza to mi sie dzwigomilanos pisze:9 minutowy Materiał TV Polsat News o Ruchu, oraz wywiad z Katarzyną Sobstyl
[youtube]http://youtube.com/watch?v=lLBJGZ57r3M[/youtube]

-
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
Materiał "Dzień po Dniu" z TVN24
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOHDfEqaGxQ[/youtube]
edit:
Materiał wiadomości sportowych TVN24:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P0aIeSSnH1M[/youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOHDfEqaGxQ[/youtube]
edit:
Materiał wiadomości sportowych TVN24:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P0aIeSSnH1M[/youtube]
- Kotlet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Nie o pieniadze tutaj aktualnie chodzi w najwiekszym stopniu

- wolfik
- Kontakt:
A wedlug mnie bardzo sluszny kierunekKotlet pisze:A mnie sie dzwiga z innego powodu.
Z tego co ta baba dupcy to oni na wzmocnienia nie chca wydawac prawie zadnej kasy tylko ciagle grac młodymi. Bez urazy, ale tym sposobem ligi nie zwojujemy...

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Nie sluszny , tak sie nie da ...
4- 6 wychowankow , reszta transfery swietnych graczy
Ta 4-6 ma byc kregoslupem moralnym i amibicjonalnym tego zespolu
Nie trafi nam sie 11 swietnych wychowankow w podobnym czasie , nie ma takiej mozliwosci
4- 6 wychowankow , reszta transfery swietnych graczy
Ta 4-6 ma byc kregoslupem moralnym i amibicjonalnym tego zespolu
Nie trafi nam sie 11 swietnych wychowankow w podobnym czasie , nie ma takiej mozliwosci
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Wczorajsze wzrosty kursu akcji mogły pochodzić tylko i wyłacznie od tych 14 ganoni, albowiem nikt poza nimi tych akcji nie ma. Poczekajmy kilkanaście sesji, a wolumeny akcji bedą praktycznie zerowe. Kto z rozumnych drobnych inwestorów kupi akcje Ruchu, skoro na jakiekolwiek zyski, teraz, w najbliższej i dalszej przyszłości raczej sie nie zanosi. Instytucją charytatywną to ja nie jestem, a typowa spekulacja mnie nie interesuje.

-
- Kontakt:
najpierw przeczytejci cos w calosci zanim zaczniecie marudzic-ona godala ze inwetowac bedzie w promocje klubu itp, potem w młodych i oczywiscie na trzecim placu jest wzmocnienie kadry
a co niektorzy wypowiadaja sie tylko zeby se pomarudzic i ponarzekac bez wzgledu co by klub chcial zrobic
a co niektorzy wypowiadaja sie tylko zeby se pomarudzic i ponarzekac bez wzgledu co by klub chcial zrobic
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- wolfik
- Kontakt:
Nie chodzi o to, zeby grac samymi wychowankami, ale tutaj temat o gieldzie, wiec nie ma co go rozmywac.
Sama gielda, wczoraj bylo o nas wszedzie bardzo glosno i to bardzo cieszy, a czy wejscie na gielde bedzie sukcesem tego nikt z nas nie wie, zobaczymy za jakis czas
Sama gielda, wczoraj bylo o nas wszedzie bardzo glosno i to bardzo cieszy, a czy wejscie na gielde bedzie sukcesem tego nikt z nas nie wie, zobaczymy za jakis czas
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
i co teraz dziennie bedziemy sie tu na forum zalic i przezywac jak akcje beda spadac,badz beda rozly? ludzie ogarnijcie sie gielda to takie miejsce gdzie te notowania moga sie zmieniac nawet 1000 razy na dzien...wejscie na gielde bylo ryzykiem i zobaczymy za jakis czas czy bylo warto zaryzykowac czy nie-TYLE!!!

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
Dokładnie.Kris KLZ pisze:i co teraz dziennie bedziemy sie tu na forum zalic i przezywac jak akcje beda spadac,badz beda rozly? ludzie ogarnijcie sie gielda to takie miejsce gdzie te notowania moga sie zmieniac nawet 1000 razy na dzien...wejscie na gielde bylo ryzykiem i zobaczymy za jakis czas czy bylo warto zaryzykowac czy nie-TYLE!!!
Teraz rozmowa w tym temacie będzie krążyła wokół tego,że akcje spadły o 20 % a zaraz wzrosną o 12 żeby po chwili spaść o 8 i stanąć na 0

Wiadomo,że możemy się tym interesować ale to jest giełda jak już było wspomniane.. tutaj sie co 5 minut może coś zmienić w dół i w górę..
Ogarnijmy się troche

- Kotlet
- Kontakt:
Poczekajcie jeszcze tydzien jak wolumen stanie to nie bedzie zadnej zmiany
Co do mojej poprzedniej wypowiedzi - wyraznie pani prezes powiedziałą ze oni stawiaj na młodych - i bardzo dobrze, ale jak tu ktos ładnie napisał jedenastu piłkarzy z super umiejetnosciami mogacymi zdobyc 1-4 miejsce w tabeli nigdy nie bedziemy miec, zawsze musża byc inni. My nie są Ajax

Co do mojej poprzedniej wypowiedzi - wyraznie pani prezes powiedziałą ze oni stawiaj na młodych - i bardzo dobrze, ale jak tu ktos ładnie napisał jedenastu piłkarzy z super umiejetnosciami mogacymi zdobyc 1-4 miejsce w tabeli nigdy nie bedziemy miec, zawsze musża byc inni. My nie są Ajax