Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
sponsi

#301 Post autor: sponsi » 3 wrz 2006, o 16:20

co do szpilu: jest git, ze som 3 punkty, bo gra tako średniawo :/

co do "incydentu": stoja z kumplem na 10 (pod koniec to tam chyba wszyscy stali ;)), w pewnym momencie jebudu i napierdala naokolo nos (stoli my chyba w 4 czy 5 rzedzie od dolu) cizba choby gazem, woda i ostra amunicja walneli po koronie... Pierwszo mysl kumpla (rzadko lazi, ale momy wyciagac znajomych to wyciagom :)) "spierdalamy? czy na boisko?" Sam sie dziwia swojej spokojnej odpowiedzi "stoj nic sie nie dzieje, a na murawa nie wolno". Po cos ten plotek jest.

Wielki szacunek dla Pana Mosóra za akcje "porządkową" :)
Swoja droga ochrona tez niezle zareagowala...

A sedziego to bych nakarmil tymi laciami od Lutza... Ino wszystkimi naroz... Jak zech se tak na spokojnie obejrzol to w doma to... :evil:

Pozdro dla ekipy z Mikolowa z bany i pikniku na zajezdni :D

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#302 Post autor: heli » 3 wrz 2006, o 17:05

Dorcia pisze:Tak jak ktoś tu napisoł - jakby nie akcja ze sprzedawczykiem to by i następnej bramy nie uznoł.
Ile sie momy przyglądać temu???
Nie wiem jak Ciebie Gerhat ale mie to już coroz bardzij rozpierdalo.
Te fryzjery nie dość że sprzedają sie to jeszcze umiejętności żadnych nie majom. Ile to idzie tolerować.
Nasi chopcy by musieli wygrywać po 3:0, 4:0 żeby ich nie przekręcili. Już 2 pkt przez ciula z chorągiewką na Polonii my stracili. I co teroz kolejne dwa?? A winny by był Wleciał na pewno bo punktów brakło do 2 czy 3 miejsca.
Wg mnie dobrze sie stało bo to dzieki kibicom my wczorej wygrali. I dobrze sie stało że po szpilu już nikt nie wlatywoł na murawa.

Fryzjerzy Raus, Fryzjerzy Won, Fryzjerzy WYP....... z Ruchu
to może jeszcze napisz do pzpnu i poprzyj strone kszo, którzy teżm uważają że brama została uznana tyylko przez to, że w biegł element na murawa, ja pi***ole co za ludzie. Jakby rzeczywiście mecz był przekupiony to dwa razy byłą szansa gwizdnąć karny do Kszo, nie pisza, że był karny, tylko jakby sędzia chcioł to by gwizdnoł, bo było starcie o bale, sami sobie nawet zaprzeczace piszesz że mecz sprzedany o musimy wygrywać, po 3,4:0, a tu prosze strzelamy dwie bramy i jakoś wygrywamy. Jak ktoś chce przekrecić mecz to przekreci i praktycznie nie jest mu w stanie nic przezzkodzić, a już na pewno nie ta część co przekroczyła płotek, bo mógł sędzia ciulnąć, że sie niby boi, odgwizdać koniec i już by było 3:0wo i mecz by był tak jak niby zostoł ustawiony. Tu sie widza wszystkim Kurskomania, wszedzie spiski. Ten liniowy był po prostu słaby, a główny mu zawierzył i jak ten podnosił to główny gwizdoł. i tyle.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Mattix7777
Kontakt:

#303 Post autor: Mattix7777 » 3 wrz 2006, o 17:12

mnie ino wkurw.... fakt że sami sobie rozwalomy stadion :| jak tak mozna?? Zarzad sie staro a takie PÓŁGŁÓWKI same se krzeselka rozwalaja ;/ LUDZIE tak nie mozna.. Jo myslol ze tylko Legia jest tak po***... zeby swoj stadion rozpi.....

POZD(R)O DLA NORMALNYCH!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#304 Post autor: niebieskifanatyk » 3 wrz 2006, o 17:27

Tyn hu* co rozpierdolol tyn stole to niech idzie do psychiatry nie no zeby wlasny stadion ro***erdalac to jest jakos paranoja !!!!!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#305 Post autor: Bytom20 » 3 wrz 2006, o 17:32

Co do meczu dla mnie moga grać w każdym meczu słabo albo przeciętnie ale liczą sie wyniki i stan w tabeli. W tej lidze sezon temu nie było mocnych i słabych. Daje Wam dowód ŁKS Łomża (beniaminek) prowadzi 2-0 z Jagielonią do 40 minuty pierwszej połowy. Górnik Polkowice kolejke temu ograł Jagielonie 1-0, teraz wygrali z Polonią Warszawa. Dlatego trzeba w każdym meczu przede wszystkim u siebie zodbywać punkty i starać się choćby nie przegrywać na wyjazdach.

Jeżeli chodzi o wbiegnięcie kibiców piszemy po to żeby takim uświadomić że to nie jest nikomu potrzebne. Dzisiaj najprawdopodbniej skończy sie tylko na karze finansowej ale za jakiś czas może skończyć się gorzej. Najlepsze jest to że niektórzy nie widzą w tym niczego złego. Inaczej niektórzy myslą że my dzięki temu bramke zdobyliśmy. Bramke zdobylismy po strzale Ćwielonga. Po pierwsze sędzia jeśli by czuł się zagrożony mógł odgwizdać nie bramke a koniec meczu walkower i po sprawie. Po drugie piłkrze kszo wypowiadali się i żaden nic nie mówił o jakimś rozkojarzeniu. Prócz kary finansowej, wyłamanym krzesełkiem tym wtargnięciem na murawe nic nie zyskaliśmy. Ja mam w czterech literach co prasa o nas napisze ale kibiców tym napewno nam nie przyciągnie.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#306 Post autor: cisiu » 3 wrz 2006, o 17:39

a jo apeluja dali to tego co tyn stołek wyciepoł ...żeby go za jaja powieśić!!!!! Tego co opluł Mirka tyż!!!gorole zasrane!!!!! racjo że my wygrali dziynki pepkowi a niy dziynki 20tu osobom kere wylazły może 3metry za płotek!!!!
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 17:43 przez cisiu, łącznie zmieniany 3 razy.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

salas
Kontakt:

#307 Post autor: salas » 3 wrz 2006, o 17:40

jaki pzpen tacy sedziowie a oni tylko czekajom az cos gupiego nasi kibice zrobiom aby doj.. nam kare!!!!a tego co oplul p. M.Mosóra powinni wy***ac ze stadionu i juz nie wpuszczać co za k... debile!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Murzyn

#308 Post autor: Murzyn » 3 wrz 2006, o 17:46

bluefil pisze:Trendy zachodnie??? W UK za takie wtargniecie, kazdy by dostal po 5tys funtow kary i po sprawie, a u nas oczywiscie klub zaplaci!!!!
bluefil-- W UK za takie coś otrzymasz zakaz stadionowy i dożywotnio nie wejdziesz na mecz nawet 5 ligi.

Pamiętam kiedyś pokazywali mecz Celtic-Glasgow rangers i była mowa o facecie co rzucił monetą na boisko.
Już wiecej meczu nie obejrzy :)

mic

#309 Post autor: mic » 3 wrz 2006, o 18:03

jest kajs skrót z tego szpilu???

ruby z kaliny

#310 Post autor: ruby z kaliny » 3 wrz 2006, o 18:13

salas pisze:jaki pzpen tacy sedziowie a oni tylko czekajom az cos gupiego nasi kibice zrobiom aby doj.. nam kare!!!!a tego co oplul p. M.Mosóra powinni wy***ac ze stadionu i juz nie wpuszczać co za k... debile!!!
mie i mojego auta nie muszom poznowac ale Mirka!!!!!!
ku*** fto to bol?Mosora nie znac?ku***....... :twisted:

gregor/os

#311 Post autor: gregor/os » 3 wrz 2006, o 18:58

pieronym mom miszane uczucia po tym szpilu z KSZO wynik idzie w swiat bolo2:1 do Nos i ok ale gra slabo co do incydyntu z wtargnincim poru idiotow na plyta no coz nerwy im puscili ale ochrona i Mirek Mosor zadzialali sprawnie beztoz lo rzodnym straszyniu pilkarzy KSZO i syndziego ni moge byc mowy syndzia tor uznol ( na sicher ni s obawy lo swoje zdrowie) szpil przerwany ni bol beztoz niech KSZO nauczy sie grac w fussball a potym pi***oli fleki banda kelnerow jak sie grac ni poradzi to zowzdy cos zawodzo a to za glosny doping kibicow gospodarzy abo co innego wtargnincia na murawa ni poierom ale ni bolo to zaklucynie porzondku bo syndzia tak jak rzech wyzy napisol sszpilu ni przerwol a gorolstwo bolo w szoku bo przi takim dopingu i takich kibicach nigdy ni grali

gregor
Kontakt:

#312 Post autor: gregor » 3 wrz 2006, o 19:32

Panowie czy tyn mecz był taki słaby?? zrobili więcej akcji podbramkowych niż na Bytomi i Sosnowcu a że nie mioł kto strzelić to inno sprawa. Co do wtargnięcia na boisko to niestety ale zato trzeba ponieść konsekwencje i napewno je poniesymy tylko czy tyn syndzia tyż zostanie odpowiednio ukarany?? bo to co wyprawioł tyn pajac woło o pomsta do nieba.

Teroz godocie okimś co niszczył stołek to czemu zeście nie zaralogowali jak to robił?? jo był świadkiem jak jedyn na 5 sektorze kopoł po stołku i stoł tam synek z pf podszedł do gościa i go wyleczył na miejscu :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Dorcia
Kontakt:

#313 Post autor: Dorcia » 3 wrz 2006, o 19:32

heli pisze:
Dorcia pisze:Tak jak ktoś tu napisoł - jakby nie akcja ze sprzedawczykiem to by i następnej bramy nie uznoł.
Te fryzjery nie dość że sprzedają sie to jeszcze umiejętności żadnych nie majom. Ile to idzie tolerować.
Nasi chopcy by musieli wygrywać po 3:0, 4:0 żeby ich nie przekręcili. Już 2 pkt przez ciula z chorągiewką na Polonii my stracili. I co teroz kolejne dwa?? A winny by był Wleciał na pewno bo punktów brakło do 2 czy 3 miejsca.
Wg mnie dobrze sie stało bo to dzieki kibicom my wczorej wygrali. I dobrze sie stało że po szpilu już nikt nie wlatywoł na murawa.

to może jeszcze napisz do pzpnu i poprzyj strone kszo, którzy teżm uważają że brama została uznana tyylko przez to, że w biegł element na murawa, ja pi***ole co za ludzie. Jakby rzeczywiście mecz był przekupiony to dwa razy byłą szansa gwizdnąć karny do Kszo, nie pisza, że był karny, tylko jakby sędzia chcioł to by gwizdnoł, bo było starcie o bale, sami sobie nawet zaprzeczace piszesz że mecz sprzedany o musimy wygrywać, po 3,4:0, a tu prosze strzelamy dwie bramy i jakoś wygrywamy. Jak ktoś chce przekrecić mecz to przekreci i praktycznie nie jest mu w stanie nic przezzkodzić, a już na pewno nie ta część co przekroczyła płotek, bo mógł sędzia ciulnąć, że sie niby boi, odgwizdać koniec i już by było 3:0wo i mecz by był tak jak niby zostoł ustawiony. Tu sie widza wszystkim Kurskomania, wszedzie spiski. Ten liniowy był po prostu słaby, a główny mu zawierzył i jak ten podnosił to główny gwizdoł. i tyle.

No jasne piszmy dalej protesty, potem czytejmy w sporcie i sie wkurw... że jakzykle dostoł b.wysoko nota i czekejmy na następne wybryki nie umiejących sędziować sprzedawczyków. Siedźmy cicho a może jeszcze będziemy tępić stadionowe śpiewki na sędziów bo są nie cenzuralne. A co do bramy to mi nie powiesz że sędzia nie umiejący sędziować nie dźwignął by zaś fany. I o to mi chodziło. A czy nos przekręcą za kasa czy z braku umiejetności to w końcowym rozrachunku i tak na jedno wyjdzie.

Pozdrawiam

Dorcia
Kontakt:

#314 Post autor: Dorcia » 3 wrz 2006, o 19:42

Piotruś pisze:

Jaki bełkot :shock: Boże widzisz i nie grzmisz. Czemu mialby nie uznac 2 bramy Ćwielonga ?? Zostala zdobyta całkowicie prawidłowo.
A czemu wcześnij nie uznoł bramki? Som piszesz bełkot

PM

#315 Post autor: PM » 3 wrz 2006, o 19:48

nie wiem co napisać nowego ,chyba juz wszystko zostało powiedziane
zgadzam się z opiniami że nie wszyscy powinni wchodzić na 10(w Leeds tez są sektory na które nie każdy moze wejść)Jestem zdecydowanie ze selekcja ,oczywiście bez przesady widać że młody to do młyna.Debil który opluł Mirka powinien zostać za***any na miejscu tak samo jak menele rozwalajacy krzesełka
Mirek Mosór Ks Ruch X3

ODPOWIEDZ