II liga - opinie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
oak

#31 Post autor: oak » 5 wrz 2005, o 15:30

snajper pisze:wydaje mi sie ze zamiast pasnika to leprzy jest pomimo wszystko Franke 8)
Przypuszczam, że wąpię.

bluefil
Kontakt:

#32 Post autor: bluefil » 5 wrz 2005, o 16:07

Fakt, obydwa sklady wyrownane. Takiego wyboru to juz dawno trener nie mial w Chorzowie. Niech sie tylko kontuzjowani wylecza i mozemy grac systemem sroda-sobota i wtedy inni spuchna:) Byle to wykorzystac. Wydaje sie, ze wreszcie po wiele latach tansfery do Ruchu nie sa chybione. Bo te ostatnie jeszcze za Wyrobka, to byla najwieksza masakra. Wszyscy prawie co przyszli to odeszli.......
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

KK
Kontakt:

#33 Post autor: KK » 5 wrz 2005, o 17:51

oak pisze:Przypuszczam, że wąpię.
Ja tez watpilem az do... Brzeska, kiedy Pasnik dal popis :?

bartkubek

#34 Post autor: bartkubek » 5 wrz 2005, o 20:04

Macie rację że liga jest wyrównana w tym sezonie. Kto się będzie liczył w walce o awans rozstrzygnie się w 2 rundzie, ale nie można tracić głupich punktów w pierwszej rundzie. I na razie My - czyli Śląsk WROCŁAW to robimy :D Wygrywamy po wielkiej walce. Nie gramy może wielkiej piłki ale przed sezonem wróżono nam po 5 kolejkach 0 punktów !!! Ciekawe kto z was postawiłby takie wyniki u buków przed sezonem?
Śląsk - Kujawiak 1-0
Jagiellonia - Śląsk 2-0
Śląsk - Podbeskidzie 3-2
Widzew - Śląsk 1-2
Śląsk - Zagłębie S 0-0
Lechia - Śląsk 1-2

Także sami nie napinajcie się jaki to Śląsk słaby i jak nędznie gra. bardzo sie cieszę że gramy właśnie z Wami a nie z jakimś Heko czy parkietem bo wtedy róznie mogłoby byc z koncentracją. Mecz z Ruchem który też jest wysoko w tabeli to bedzie kolejny mecz o stawkę i myslę, że damy radę.
Śląsk - Ruch 3-1 :P
A co będzie dalej w sezonie to ...... Ja WIERZĘ, ze będzie dobrze dla Śląska :lol:
Ps. jako ze mój Ojciec jest kibicem Ruchu to pierwszy mecz jaki widziałem w latach 80 na żywo był mecz w Chorzowie Ruch-Lech Poznań. Ruch wygrał 2-1 a bramkę dla Lecha w 90 min. strzelił Mirek Okoński, a dla niebieskich chyba Warzycha.
CAŁA Polska W CIENIU ŚLĄSKA :D
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2005, o 20:17 przez bartkubek, łącznie zmieniany 1 raz.

maRtol

#35 Post autor: maRtol » 5 wrz 2005, o 20:16

bartkubek pisze:Macie rację że liga jest wyrównana w tym sezonie. Kto się będzie liczył w walce o awans rozstrzygnie się w 2 rundzie, ale nie można tracić głupich punktów w pierwszej rundzie. I na razie My - czuli Śląsk WROCŁAW to robimy :D Wygrywamy po wielkiej walce. Nie gramy może wielkiej piłki ale przed sezonem wróżono nam po 5 kolejkach 0 punktów !!! Ciekawe kto z was postawiłby takie wyniki u buków przed sezonem?
Śląsk - Kujawiak 1-0
Jagiellonia - Śląsk 2-0
Śląsk - Podbeskidzie 3-2
Widzew - Śląsk 1-2
Śląsk - Zagłębie S 0-0
Lechia - Śląsk 1-2

Także sami nie napinajcie się jaki to Śląsk słaby i jak nędznie gra. bardzo sie cieszę że gramy właśnie z Wami a nie z jakimś Heko czy parkietem bo wtedy róznie mogłoby byc z koncentracją. Mecz z Ruchem który też jest wysoko w tabeli to bedzie kolejny mecz o stawkę i myslę, że damy radę.
Śląsk - Ruch 1:3 :P
A co będzie dalej w sezonie to ...... Ja WIERZĘ, ze będzie dobrze dla Śląska :lol:
Ps. jako ze mój Ojciec jest kibicem Ruchu to pierwszy mecz jaki widziałem w latach 80 na żywo był mecz w Chorzowie Ruch-Lech Poznań. Ruch wygrał 2-1 a bramkę dla Lecha w 90 min. strzelił Mirek Okoński, a dla niebieskich chyba Warzycha.
CAŁA Polska W CIENIU ŚLĄSKA :D
co za niepoprawny optymista ale co do wyniku zgadzam sie z toba :wink:

oak

#36 Post autor: oak » 5 wrz 2005, o 20:59

bartkubek pisze: Także sami nie napinajcie się jaki to Śląsk słaby i jak nędznie gra.
Kolego. Fora Ci się pomyliły.

fuhr
Kontakt:

#37 Post autor: fuhr » 5 wrz 2005, o 21:13

takie zycie kibica - kilka dobrych meczy i wira jakby jego klub juz byl Realem Madryt

ale chyba o to w tym sporcie chodzi 8)
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: kobrrra » 5 wrz 2005, o 21:19

bartkubek pisze:CAŁA Polska W CIENIU ŚLĄSKA :D
Górnego Śląska
maszeRuj albo Giń

COYD!

KK
Kontakt:

#39 Post autor: KK » 6 wrz 2005, o 11:53

W Jadze goraco sie robi. 3 podstawowych zawodnikow przesuneli do rezerw, a ci zaczeli juz sie pluc. Z doswiadczenia jako wieloletni menedzer w CM a teraz FM, wiem ze takie przesuwanie do rezerw czesto przynosi odwrotny skutek do zamierzonego ;)
No, ale zobaczymy co Jaga zaprezentuje w najblizszej kolejce. Mam nadzieje ze Polonia nie przesunie meczu do Bialegostoku, tylko zagra gdzies na Slasku i jakies punkty urwie. Zreszta, patrzy swego ;)

volek
Kontakt:

#40 Post autor: volek » 6 wrz 2005, o 14:07

Nie wiem wiela w tym prowdy ale Polonia od szpilu z Jagom mo juz grac szpile domowe w Kietrzu.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Panewniki
Kontakt:

#41 Post autor: Panewniki » 6 wrz 2005, o 16:11

:shock:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#42 Post autor: Neo » 6 wrz 2005, o 18:08

volek pisze:Nie wiem wiela w tym prowdy ale Polonia od szpilu z Jagom mo juz grac szpile domowe w Kietrzu.
Coś w tym jest, bo jo o tym tyż conieco słyszoł.

P.S. :o

oak

#43 Post autor: oak » 10 wrz 2005, o 17:52

Widzieliście są dwie dobre wiadomości:

1. Dobrze, że (wy)grali my już ze Szczakowiankom :-)
2. Dobrze, że bydymy grali z KSZO

... a tak serio ... w morde jeża panie Ferdku co to się porobiło w tej drugiej lidze.

oak

#44 Post autor: oak » 10 wrz 2005, o 19:48

jak wyżej z tym, że
1.Świt
2.Polkowice :-)

Elmer
Kontakt:

#45 Post autor: Elmer » 10 wrz 2005, o 19:50

Wygraliśmy ze Świtem 2:0, a Świt pod koniec prowadzi z Polkowicami 3:0. Za tydzien do Chorzowa przyjeżdżają Polkowice. Jak wygramy z nimi i jutro przynajmniej zremisujemy ze Śląskiem + oddane 6 punktów = wiara w walkę o ekstraklasę :!:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ