Pewnie będzie dobrze. Poutykał bo i pewnie bolało i dogrywka się kończyła.

Jak ktoś ma dużą odległość do pokonania to jako, że mieszkam blisko stadionu mogę skoczyć i doładować kartę kibica na TG. Piszcie na PW, czekam max do 17 na wiadomości.
Nie chodzi o płatność, bo to dla mnie jest jasne: płacić i już.
Ja mam prośbę do kogoś kto zasiądzie na trybunie.
Zaangażujcie całą krytą na 5-6 minut przed meczem i zacznijcie wszyscy mocno tupać - piłkarze są już wtedy w holu wyjściowym.
Niech przeciwnik zadrży przed samym meczem na dźwięk tych wibracji, niech trzęsą się ściany i cała trybuna! Kiedyś takie zachowanie krytej było na każdym meczu - piłkarze Motoru mają narobić w gacie, trzeba ich wybić z koncentracji, niech to tylko ktoś zainicjuje!
Dołóżmy coś od siebie, róbmy co w naszej mocy, waga tego meczu jest największa od kilku lat!
Do zobaczenia na dzies10nie!
podobne odczucia mam co do Motoru, to nie byl mecz na 0-4.Elmer pisze: ↑26 maja 2022, o 13:25Patrzałem teraz na Motor. To raczej Wigry zawiodły, Motor zagrał to co wcześniej, może z większym zacięciem. Im prawie wszystko wchodziło, a Wigry słupek, poprzeczka, zmarnowane sam na sam. Motor gubił się przy stałych fragmentach. Trzeba pamiętać, że mają kilku zawodników, którzy potrafią zrobić różnicę. Ktoś pisał, że część pierwszego składu na ławce. Myślę,że grali najlepsi u nich reszta ma po prostu słabszą formę.
Dla nich to mecz o wszystko. Przegrywają, Jakubas prawdopodobnie odchodzi.
Mam nadzieję, że żaden Frankowski jako sędzia nie będzie wyznaczony. Życzyłbym sobie Kwiatkowskiego.
PS. Jajo, przy tym golu to nie Grodek tak wrzeszczal, to komentator. Chyba go trochę wciągnęła atmosfera
od 0.43. Przypomina Wam to coś?
https://youtu.be/m-csKSH_7Ak
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 74 gości