Ja byłem. Testowani raczej kiepsko, jedynie bramkarz Lesnovsky coś tam pokazał, ale też wielu okazji nie miał, generalnie pewny i aktywny w kierowaniu grą obrony, ale czy lepszy od naszych obecnych bramkarzy? Gigołajew i Muradjan kiepsko, panika i wybijanie piłki do przodu ewentualnie podanie do tyłu. Zoboczymy jak zagrają w Tychach, może wtedy coś wiecej sie da powiedzieć.
"One day I'll be stronger and you better watch out"
Trocha niy na temat ale musza spytac bo mie ciekawosc zere... wiy ktos czy Malina jezdzi szarym audi (chyba A6)? Bo chopcy niby som w kamiyniu a jo bych sie dol lep uje... zech go widziol jak z katowic na mikolow wyjyzdzol....
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Pivko pisze:Ja byłem. Testowani raczej kiepsko, jedynie bramkarz Lesnovsky coś tam pokazał, ale też wielu okazji nie miał, generalnie pewny i aktywny w kierowaniu grą obrony, ale czy lepszy od naszych obecnych bramkarzy? Gigołajew i Muradjan kiepsko, panika i wybijanie piłki do przodu ewentualnie podanie do tyłu. Zoboczymy jak zagrają w Tychach, może wtedy coś wiecej sie da powiedzieć.
cos ciulosz synek
- Bramkarz Tomas Lesnovsky, który jest u nas praktycznie od początku zgrupowania, nie miał zbyt wiele pracy, więc trudno go ocenić. Środkowy pomocnik, Karen Muradjan zagrał natomiast bardzo dobrze. Było widać, że dobrze czyta grę i był aktywny. Widziałem go już na kilku treningach. Jest to techniczny zawodnik i ma dobre uderzenie. Gdy na treningu graliśmy pojedynki jeden na jeden, to strzelił kilka bramek i wyglądał bardzo dobrze - powiedział słowacki szkoleniowiec.