G/R\zybek

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

Re: G/R\zybek

#31 Post autor: kodak1920 » 19 maja 2012, o 16:55

forrest pisze:jedynie czego brakuje w tym filmiku to jak ściągnął koszulka po strzelonej bramie :) Grzybek zostoń z nami :) Grzybek do młyna!!!
Do młyna? jestem za :)

Awatar użytkownika
Dynastia_NRŚL
Kontakt:

#32 Post autor: Dynastia_NRŚL » 19 maja 2012, o 17:28

Płakać sie chce ale cóż takie zycie piłkarza kiedys musi sie skonczyć jego przygoda z klubem :( Myśla ze powinien zostać i dalej pracować w klubie ale jako np. czlowiek do pracy z mlodzieżą albo kontaktu z kibicami ! Grzybek Grzybek K.S Ruch
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r

Awatar użytkownika
adriansh
Kontakt:

#33 Post autor: adriansh » 20 maja 2012, o 13:39

Wojtek zawsze byłes i bydziesz niebieski !!!!!!! Trocha szkoda synka bo chce jescze grac,mogli mu dac kontrakt na pół roku za mniejszo kasa napewno by sie zgodził. Teraz ino błagać żeby Zieniu nie odszedł do wisły bo bydzie fest dżiura :(

Awatar użytkownika
adriansh
Kontakt:

#34 Post autor: adriansh » 20 maja 2012, o 14:15

Mom propozycja,zróbcie na stronce niebiescy.pl sonda. 1 Grzybek dostaje do końca roku umowa i godziwe pożegnanie . 2.Grzybek jest za słaby na ekstraklasa i powinien zakonczyć kariera w innym klubie.

Awatar użytkownika
JDM
Kontakt:

#35 Post autor: JDM » 20 maja 2012, o 14:29

I mu dosz ta umowa ja?

Awatar użytkownika
Elena35
Kontakt:

#36 Post autor: Elena35 » 20 maja 2012, o 15:16

Wojtek!!! Wielkie dzięki!!! Nigdy nie zapomnę, jak narzekałeś na pety z żurku heheheh :-))) Jesteś niezastąpiony!!!!! :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#37 Post autor: jabolgo » 20 maja 2012, o 15:27

Wielkie dzięki za wszystko!
Zastrzeżenie numeru to przesada. Stosując taką zasadę niemielibyśmy już wolnych numerów.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#38 Post autor: jabolgo » 20 maja 2012, o 15:36

Roni2580 pisze:
Damiano pisze:To z jakimi numerami bydom grać jak wszystkie zastrzeżone bydom. Cieślika numer też zastrzec tak samo jak Gucia, Wyrobka, Wilimowskiego i dziesiątki innych
Grzybek dzięki za wszystko
To samo mogą powiedzieć w Milanie ? W ten sposób oddaje się hołd piłkarzom, którzy dla klubu są kimś więcej niż zawodnikami, robi się to w dwóch momentach albo zaraz po zakończeniu kariery zawodniczej zawodnika albo po śmierci. Jak sam widzisz większość z wymienionych przez Ciebie piłkarzy żyje a bodajże za czasów Wilimowskiego na strojach nie było numerów.
Marek Wleciałowski
Waldemar Fornalik
Krzysztof Warzycha
Mariusz Śrutwa
Joachim Marx
Henryk Alszer

to tak z głowy i na szybko a pominąłem dziesiątki innych. Ten Klub nie zastrzegł numeru pana Geradra Cieślika więc o czym tu pisać ...

P.S. druga porcja :p
Bronisław Bula
Eugeniusz Faber
Dariusz Fornalak
Zygmunt Maszczyk
Antoni Nieroba
i wielu wielu innych którzy powinni dostąpić tego zaszczytu
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#39 Post autor: blue blood » 20 maja 2012, o 15:51

szkoda ze takich ludzi w Ruch-u jest coroz mnij,z tak wielkim niybieskim seRcym ,duzo zdrowka panie Wojtku,dziynkujymy za wszystko
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Awatar użytkownika
SesuR
Kontakt:

#40 Post autor: SesuR » 20 maja 2012, o 21:47

Chopy a jakby my tak po kibiciwsko-ultrasowsku G/R\zibkowi gyszynk zrobiyli?? Prziszło mi na myśl zrobiynie takigo obrozu http://allegro.pl/obraz-na-plotnie-z-tw ... 01719.html ( w kibicowskich gadżetach ftoś o tym pisoł). Widzi mi sie to tak że zbiyromy sie ze barwami pod jakim kominym czi hołdom i z ludzi ze szalami w górze robiymy napis Grzyb i 6 pod tym i potym taki obroz dać zrobić(+ jakeś race naokoło naprzikład). Benefis benefisym koszulka już ze klubu dostoł ale mi sie zdo eli powiniyn coś łod Nos dostać. W końcu Grzibek jes niy ino piłkarzym ale tysz kibicym Ruchu
''...Nie rozmawiaj z idiotą,najpierw sprowadzi Cie na swój poziom,a potem pobije doświadczeniem..." A.C.A.B

f@n
Kontakt:

#41 Post autor: f@n » 21 maja 2012, o 23:22

Dzięki za wszystko Wojtek.
SUPER GRZYBEK KS RUCH!
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#42 Post autor: DingChavez » 22 maja 2012, o 11:20

Bardzo trudno pogodzić się z tym faktem że Wojtek nie zagra.Dla mnie Wojtek pozostanie osobą wyjątkową gdyż dla Niebieskich i nas kibiców zrobił ogromnie dużo.Serdeczne Dzięki Wojtek za to co zrobiłeś.Za to że oprócz swojej waleczności,talentu nie jeden raz okazywałeś swoje uczucia dla Ruchu Chorzów i nas kibiców.Za to że jesteś po prostu przyzwoitym człowiekiem.Gdy dziś w Polsce nie jeden widzi ideał piłkarza w Messim,C.Ronaldo,Rooneyu itp. dla mnie Wojtek Grzyb zasługuje na jeszcze większy szacunek.Dzięki niemu wielu zrozumiało że pomimo przeróżnych trudności trzeba zachowywać się godnie i trzeba walczyć.Bardzo Ci Dziękuję i do zobaczenia na meczach Niebieskich :hurra: W życiu prywatnym też Wszystkiego Dobrego Ci życzę :super:
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Kris KLZ
Kontakt:

#43 Post autor: Kris KLZ » 22 maja 2012, o 11:26

ikona Ruchu,tak jak Pan Gerard...tyle mozna powiedziec...
dziekuje Grzybek ! :padam:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: spyru » 22 maja 2012, o 12:21

Mam tylko nadzieje, że nie wyciągnie żadnych brudów do prasy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

SirGel
Kontakt:

#45 Post autor: SirGel » 22 maja 2012, o 15:44

spyru pisze:Mam tylko nadzieje, że nie wyciągnie żadnych brudów do prasy.
he he he za rok napisze ksiazka jak Dudek ;p ;p ;p

a tak powaznie ... Dzieki za te pare lot w ruchu Grzybek .. za dobre chwile, zlych nie pamietomy...

jak ktos pisol juz wyzy ... chyba w klubie znalazlo by sie miejsce dla dzialacza W. Grzyba.
w sumie to i tak sprawa jest o co innego.. wiadomo, baby ;p ;p ;p

ODPOWIEDZ