Do młyna? jestem zaforrest pisze:jedynie czego brakuje w tym filmiku to jak ściągnął koszulka po strzelonej bramieGrzybek zostoń z nami
Grzybek do młyna!!!

Do młyna? jestem zaforrest pisze:jedynie czego brakuje w tym filmiku to jak ściągnął koszulka po strzelonej bramieGrzybek zostoń z nami
Grzybek do młyna!!!
Marek WleciałowskiRoni2580 pisze:To samo mogą powiedzieć w Milanie ? W ten sposób oddaje się hołd piłkarzom, którzy dla klubu są kimś więcej niż zawodnikami, robi się to w dwóch momentach albo zaraz po zakończeniu kariery zawodniczej zawodnika albo po śmierci. Jak sam widzisz większość z wymienionych przez Ciebie piłkarzy żyje a bodajże za czasów Wilimowskiego na strojach nie było numerów.Damiano pisze:To z jakimi numerami bydom grać jak wszystkie zastrzeżone bydom. Cieślika numer też zastrzec tak samo jak Gucia, Wyrobka, Wilimowskiego i dziesiątki innych
Grzybek dzięki za wszystko
he he he za rok napisze ksiazka jak Dudek ;p ;p ;pspyru pisze:Mam tylko nadzieje, że nie wyciągnie żadnych brudów do prasy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bamboleo1, Google [Bot], pyjter1920 i 38 gości