UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)
-
- Kontakt:
oby tych punktow nie brakowalo w czerwcu.
panowie jeszcze dwa mecze jak skonczymy na 5 miejscu to nie bydzie zle.
niestety to ze zawisza przegrywo to nom nic nie dowo bo dol
cisnie i to strasznie a oni sa w gazie
juz kiedys pisolech ze gromy w praktycznie 12 zawodnikow
a wisona momy fest ciezko:
wyjazd
ślask
hydrostwory
jaga
lechia
po wielu upokorzeniach myslolech ze juz nic nos takego nie
spotko mlawa,sciekowianki,finisparkiety i inne dziwne druzyny.
a teraz taki wp***dol.
PILKARZE WSTYD
panowie jeszcze dwa mecze jak skonczymy na 5 miejscu to nie bydzie zle.
niestety to ze zawisza przegrywo to nom nic nie dowo bo dol
cisnie i to strasznie a oni sa w gazie
juz kiedys pisolech ze gromy w praktycznie 12 zawodnikow
a wisona momy fest ciezko:
wyjazd
ślask
hydrostwory
jaga
lechia
po wielu upokorzeniach myslolech ze juz nic nos takego nie
spotko mlawa,sciekowianki,finisparkiety i inne dziwne druzyny.
a teraz taki wp***dol.
PILKARZE WSTYD
Wiadomo że lepij przegrać jedyn szpil 4:0 niż cztery szpile po 1:0!Nic wielkiego sie niy stało bo somy dalij na szpicy!Fakt jest taki że tako drużyna jak naszo z pewnym awansym do OE niemoże sie pozwolić więcyj na takie wpadki!Teraz trzeba sie nastawić na Lechia i im dobrze wloć i w końcu zmienić lidera bo on sie tam za długo już panoszy!Do boju Niebiescy...
pozd/R\o dla wszystkich Niebieskich!!!

pozd/R\o dla wszystkich Niebieskich!!!

-
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fanem Bonka nigdy nie byłem i chyba nigdy nie będę. Ot piłkarzyk bez polotu. Co do Paśnika to chyba mo żaba w kabzi. Co gra - to dupa. A tak na powaznie to coś mie się widzi, że za kryzys jest niestety odpowiedzialny sztab szkoleniowy. Bo Wleciał robi dokładnie to co w poprzedniej rundzie - gra zawężonym składem (15, 16 zawodników) cały sezon, no i kryzys musi przyjść. A przecież kadra liczy ponad 20 zawodników. I nie mówię tu o wejściu na 2 lub 10 ostatnich minut, tylko o wymianie np. Grzyba albo Mikiego na 1 mecz , a może i na dwa. Wtedy zawodnik rezerwowy może mówić o prawdziwej szansie. Pytanie jest proste - dlaczego nie daje odpocząć (wymiennie) naszym liderom i wprowadzać zaplecze. Ja wiem - będą protesty że grają najlepsi i takie tam pierdolety. Ale coś jest na rzeczy. Bo zadyszkę widać od 4 meczy.
-
- Kontakt:
A był w tej rundzie w 1 lub 2 lidze jakiś klub, który grałby na wysokich obrotach przez całą rundę?
Odpowiedź jest prosta: NIE, bo tak po prostu nie idzie, a mecze takie jak Ruchowi w Janikowie będą się przytrafiać każdemu zespołowi.
Należy z tego wyciągnąć wnioski. Jak z Lechią zagrają źle to znaczy, że kryzys jest. jednak ja i tak jestem pełen podziwu, że drużyna od kwietnia nie miała większych wpadek.
Odpowiedź jest prosta: NIE, bo tak po prostu nie idzie, a mecze takie jak Ruchowi w Janikowie będą się przytrafiać każdemu zespołowi.
Należy z tego wyciągnąć wnioski. Jak z Lechią zagrają źle to znaczy, że kryzys jest. jednak ja i tak jestem pełen podziwu, że drużyna od kwietnia nie miała większych wpadek.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hej.
Wyjazd moge zaliczyc do udanych,szkoda wyniku.
Bedzie lepiej,ale jesli tak dalej bydą grac to obawiom sie kompromitacji na Wisle.
PozdRawiam.
Ps.Apropo Wszystkiego Najlepszego Kosta.
Wyjazd moge zaliczyc do udanych,szkoda wyniku.

Bedzie lepiej,ale jesli tak dalej bydą grac to obawiom sie kompromitacji na Wisle.

PozdRawiam.
Ps.Apropo Wszystkiego Najlepszego Kosta.

Ostatnio zmieniony 29 paź 2006, o 20:30 przez Adi-Żory, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
beda protesty i taki sam dylemat Wleciał i wybrał dobrze bo mamy 2 miejsce w tabeliwodorost pisze:Fanem Bonka nigdy nie byłem i chyba nigdy nie będę. Ot piłkarzyk bez polotu. Co do Paśnika to chyba mo żaba w kabzi. Co gra - to dupa. A tak na powaznie to coś mie się widzi, że za kryzys jest niestety odpowiedzialny sztab szkoleniowy. Bo Wleciał robi dokładnie to co w poprzedniej rundzie - gra zawężonym składem (15, 16 zawodników) cały sezon, no i kryzys musi przyjść. A przecież kadra liczy ponad 20 zawodników. I nie mówię tu o wejściu na 2 lub 10 ostatnich minut, tylko o wymianie np. Grzyba albo Mikiego na 1 mecz , a może i na dwa. Wtedy zawodnik rezerwowy może mówić o prawdziwej szansie. Pytanie jest proste - dlaczego nie daje odpocząć (wymiennie) naszym liderom i wprowadzać zaplecze. Ja wiem - będą protesty że grają najlepsi i takie tam pierdolety. Ale coś jest na rzeczy. Bo zadyszkę widać od 4 meczy.

Kur..... znalazł się szpec od szpeców.beda protesty i taki sam dylemat Wleciał i wybrał dobrze bo mamy 2 miejsce w tabeli
Exclamation ku*** szpec sie znalaz Twisted Evil
Czytaj całość a nie tylko fragment, po którym stawiasz pięści. Tak mnie jak i przypuszcam tobie zależy na awansie Ruchu. Więc próbuję analizować przyczyny kryzysu, bo nie oszukujmy się zadyszka jest. I nie wieszam psów na Wleciałowskim, bo jak prześledzisz moje posty, to od początku byłem za Wleciałem. I nie wpieniaj się i nie napinaj na tych kibiców, którzy mają chyba prawo do własnej oceny. Chyba o to chodzi na FORUM. Chyba że się mylę. Ale wydaje mi się, że to właśnie tacy jak ty za dwa przegrane mecze będą się domagać zmiany trenera. Ja nie, bo widzę ile dobrej roboty zrobił właśnie Wleciał. Pamiętaj jednak za co go wywalili z Zabrza. Było drugie miejsce w OE po rundzie jesiennej a potem ... Górnik złapoł pana. I pomijając względy finansowe Żaboli myślę, że coś nie zagrało pod względem szkoleniowym. Mam nadzieję, że Wleciał wyciągnie wnioski z przeszłości i z obecnej sytuacji. Podkreślam, - TO MOJE PRYWATNE ZDANIE.
-
- Kontakt: