Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
CZa poszukać jakiegoś polskiego Abramowicza lub innego szejka, bo na polskie firmy nie ma co liczyć.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeśli to jest prowda to jest totalno porażkajaca22 pisze:Lukas89 pisze:Warka!!!! Rozmawiałem ostatnio z członkiem zarządu Browaru WArka.To kibic Ruchu. Powiedział ,że zarząd klubu bardzo słabo się stara i praktycznie nie prowadził rozmów z nimi choć poszły sygnały na Cichą.Raz rozmawiali ale strona Ruchu bardzo słabo przygotowana merytorycznie była do tematu.Może czas na drugie podejście tylko proponował bym wysłać tam Darka Gęsiora a nie Mrozik.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Waldemar Kitadreamtox pisze:CZa poszukać jakiegoś polskiego Abramowicza lub innego szejka, bo na polskie firmy nie ma co liczyć.

-
- Kontakt:
Dokładnie, tylko nie wiem czy polscy "Abramowicze" są zainteresowani klubem piłkarskim?? 

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Wiem jedno że te puchary mogą nam wyjść bokiem!!! A te miejsce które chopcy zajeli to tylko ich zasługa i Trenerów a nie tego słabiutkiego zarządu!!!!!
- milanos
- Kontakt:
Ty to chyba jesteś z jakiejś mafii, to już z 5 czy 6 wysoko-postawiona osoba którą znasz.jaca22 pisze:Warka!!!! Rozmawiałem ostatnio z członkiem zarządu Browaru WArka.To kibic Ruchu. Powiedział ,że zarząd klubu bardzo słabo się stara i praktycznie nie prowadził rozmów z nimi choć poszły sygnały na Cichą.Raz rozmawiali ale strona Ruchu bardzo słabo przygotowana merytorycznie była do tematu.Może czas na drugie podejście tylko proponował bym wysłać tam Darka Gęsiora a nie Mrozik.
Nic, tylko pozazdrościć takich znajomości

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, o 15:23 przez milanos, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to sie schylili, ino, że w tym momyncie ftoś ich kopnoł w dupa...tommy tauzen pisze:Klimek zawsze godoł że kasa lezy na boisku ino trza sie po nia schylic. no to sie schylili teraz ciekawy jestech jak to dalyj sie wszystko potoczy

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spokojnie panowie, dajcie temu zarządowi przynajmniej 3 dni na wytłumaczenie a nie snujcie kolejnych teorii spiskowych. Kiedy mieli się tłumaczyć? W transmisji z Kielc czy na Gali?
Tym wszystkim którzy sie pytają gdzie sa pieniądze z C+, za bilety i sponosora radza się trocha zaznajomić z liczbami.
W 2009r koszty działalności wyniosły 14,6 mln zł co daje średniomiesięcznie 1,2 mln zł. Podejrzewam że w tym roku koszty są wyższe, szacuję je na 1,5 mln zł miesiecznie.
Na chwilę obecną 17 maja klub powinien wydac ok. 6-7 mln zł i nie mówię tu o zaległościach poprzedniego sezonu a wiemy że takowe były spłacane w tym roku.
Wpływy z biletów (w tym karnety) - śr. 150 tys zł za mecz x 9 spotkań wiosną = 1,35 mln zł
Wpływy od sponsora = z plotek wynikało że doastaniemy 2 mln z na rok, więc na chwile obecną = 1,0 mln zł
Transmisje C+ - 150 tys zł x 5 transmisji wiosną = 0,75 mln zł
Premia startowa C+ - 3,4 mln zł za cały sezon, czyli za wiosna = 1,7 mln zł
Premia za miejsce - 2,8 mln zł - tych pieniedzy napewno jeszcze w klubie nie ma, a napewno nie było ich w dniu meczu w Kielcach
Inne wpływy - gadżety, transmisje PP, mniejsi sponsorzy, z duzym optymiznmem = 0,5 mln zł
Podsumowując przychody 5,3 mln zł czyli brakuje jakieś 0,7-1,7 mln zł (przy założeniu że wszystko wpłynęło na czas). Zaległości z poprzedniego sezonu to też ok 1,0 mln zł ale powiedzmy że na to poszły premie z budżetu miasta bo ich nie wymieniłem w przychodach.
Tak więc bez 2,8 mln zł które dostaniemy z C+ jako premia sezonu się to nie składa.
To dla tych wszystkich którzy krzyczą kaj sa te pieniędze?
Rozumiem pytania o nowych mocniejszych sponsorów, plany i dzaiałania w tym względzie oraz krytyka idąca w tym kierunku ale nie pytajcie "kaj som te pieniądze" bo "tych pieniędzy" póki co jest tyla wiela jest, czyli nie za dużo.
Tym wszystkim którzy sie pytają gdzie sa pieniądze z C+, za bilety i sponosora radza się trocha zaznajomić z liczbami.
W 2009r koszty działalności wyniosły 14,6 mln zł co daje średniomiesięcznie 1,2 mln zł. Podejrzewam że w tym roku koszty są wyższe, szacuję je na 1,5 mln zł miesiecznie.
Na chwilę obecną 17 maja klub powinien wydac ok. 6-7 mln zł i nie mówię tu o zaległościach poprzedniego sezonu a wiemy że takowe były spłacane w tym roku.
Wpływy z biletów (w tym karnety) - śr. 150 tys zł za mecz x 9 spotkań wiosną = 1,35 mln zł
Wpływy od sponsora = z plotek wynikało że doastaniemy 2 mln z na rok, więc na chwile obecną = 1,0 mln zł
Transmisje C+ - 150 tys zł x 5 transmisji wiosną = 0,75 mln zł
Premia startowa C+ - 3,4 mln zł za cały sezon, czyli za wiosna = 1,7 mln zł
Premia za miejsce - 2,8 mln zł - tych pieniedzy napewno jeszcze w klubie nie ma, a napewno nie było ich w dniu meczu w Kielcach
Inne wpływy - gadżety, transmisje PP, mniejsi sponsorzy, z duzym optymiznmem = 0,5 mln zł
Podsumowując przychody 5,3 mln zł czyli brakuje jakieś 0,7-1,7 mln zł (przy założeniu że wszystko wpłynęło na czas). Zaległości z poprzedniego sezonu to też ok 1,0 mln zł ale powiedzmy że na to poszły premie z budżetu miasta bo ich nie wymieniłem w przychodach.
Tak więc bez 2,8 mln zł które dostaniemy z C+ jako premia sezonu się to nie składa.
To dla tych wszystkich którzy krzyczą kaj sa te pieniędze?
Rozumiem pytania o nowych mocniejszych sponsorów, plany i dzaiałania w tym względzie oraz krytyka idąca w tym kierunku ale nie pytajcie "kaj som te pieniądze" bo "tych pieniędzy" póki co jest tyla wiela jest, czyli nie za dużo.
Gerhat ty to chyba jestes kims z zarzadu. Powaznie. Co musi sue stac w klubie byc ty nie patrzyl na wszystko optymistycznie?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja sie pytam gdzie są ci nowi mniejsi sponsorzy(reklamodawcy) jakos nie widac aby ich nam przybywało.Ile i co musi sie stac abysmy zgromadzili odpowiedni portfel reklamodawców?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bogas1985 a kaj ty widzisz optymizm w moim pośćie?
jak ty mie posadzosz o zarząd to jo by cie musioł posądzić z całym szacunkiem o chilwka, jak nie rozumiesz co tam jest napisane

jak ty mie posadzosz o zarząd to jo by cie musioł posądzić z całym szacunkiem o chilwka, jak nie rozumiesz co tam jest napisane
Nie posadzom sie o zarzad, tak tylko polzartem napisalem. Moze faktycznie z tym optymizmem przesadzilem, ale troszku bronisz dzialania zarzadu: "dajcie im 3 dni na wytlumaczenie". Co tu jest do tlumaczenia. gdyby byla kasa na kontach pilkarzy to by nie wyszli w takich koszulkach. Dzialacze, rzecznik robia w ch*** pilkarzy i nas.
A Klimek jesli bedzie dalej tak postepowal to za rok-dwa bedzie naszym "drugim Rogala". Coraz bardziej jestem za tym by nasz "wybawiciel" odszedl (jeszcze nie uzywam slowa "wy***rdalal")
A Klimek jesli bedzie dalej tak postepowal to za rok-dwa bedzie naszym "drugim Rogala". Coraz bardziej jestem za tym by nasz "wybawiciel" odszedl (jeszcze nie uzywam slowa "wy***rdalal")
-
- Kontakt:
Jakie wysoko postawione osoby?Jeżeli znam paru dziennikarzy a w obecności ich mogę czasem pogadać z jakimś vipem(powiedzmy ,że słowo to jest za dosadne).Znam poza tym wielu piłkarzy nie tylko z Ruchu a to też daje spore możliwości wiedzy na pewne tematy. Nic poza tym.milanos pisze:Ty to chyba jesteś z jakiejś mafii, to już z 5 czy 6 wysoko-postawiona osoba którą znasz.jaca22 pisze:Warka!!!! Rozmawiałem ostatnio z członkiem zarządu Browaru WArka.To kibic Ruchu. Powiedział ,że zarząd klubu bardzo słabo się stara i praktycznie nie prowadził rozmów z nimi choć poszły sygnały na Cichą.Raz rozmawiali ale strona Ruchu bardzo słabo przygotowana merytorycznie była do tematu.Może czas na drugie podejście tylko proponował bym wysłać tam Darka Gęsiora a nie Mrozik.
Członek Zarządu Warki był swego czasu gościem na Cichej i na Stadionie Śląskim można było z nim pogadać.Odwagi i chęci trzeba.Nie żyjemy na wsi.Ja nie boję się podejść do człowieka i porozmawiać.
-
- Kontakt:
Ze strony Warki jest jeden argument obawy.Boją się ,że w regionach gdzie mamy wrogów spadnie im sprzedaż piwa. Ale umiejętny negocjator powinien sobie poradzić z tym bez problemu.tommy tauzen pisze:jeśli to jest prowda to jest totalno porażkajaca22 pisze:Lukas89 pisze:Warka!!!! Rozmawiałem ostatnio z członkiem zarządu Browaru WArka.To kibic Ruchu. Powiedział ,że zarząd klubu bardzo słabo się stara i praktycznie nie prowadził rozmów z nimi choć poszły sygnały na Cichą.Raz rozmawiali ale strona Ruchu bardzo słabo przygotowana merytorycznie była do tematu.Może czas na drugie podejście tylko proponował bym wysłać tam Darka Gęsiora a nie Mrozik.![]()
co prawda na treskach juz za wiela miejsca nie ma na reklama Warki ale sa zawsze inne sposoby, banery itd. kozdy grosz zawsze sie przydo.
- milanos
- Kontakt:
No to skoro Członek Zarządu Warki zdradza każdemu kto do niego podejdzie i kogo pierwszy raz widzi na oczy takie informacje, to może i lepiej że firma ta nie ma nic wspólnego z Ruchem.jaca22 pisze:Jakie wysoko postawione osoby?Jeżeli znam paru dziennikarzy a w obecności ich mogę czasem pogadać z jakimś vipem(powiedzmy ,że słowo to jest za dosadne).Znam poza tym wielu piłkarzy nie tylko z Ruchu a to też daje spore możliwości wiedzy na pewne tematy. Nic poza tym.milanos pisze:Ty to chyba jesteś z jakiejś mafii, to już z 5 czy 6 wysoko-postawiona osoba którą znasz.jaca22 pisze:Warka!!!! Rozmawiałem ostatnio z członkiem zarządu Browaru WArka.To kibic Ruchu. Powiedział ,że zarząd klubu bardzo słabo się stara i praktycznie nie prowadził rozmów z nimi choć poszły sygnały na Cichą.Raz rozmawiali ale strona Ruchu bardzo słabo przygotowana merytorycznie była do tematu.Może czas na drugie podejście tylko proponował bym wysłać tam Darka Gęsiora a nie Mrozik.
Członek Zarządu Warki był swego czasu gościem na Cichej i na Stadionie Śląskim można było z nim pogadać.Odwagi i chęci trzeba.Nie żyjemy na wsi.Ja nie boję się podejść do człowieka i porozmawiać.