Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie niy ma co panikować,kożdo seria mo kiedyś swój koniec,szkoda że trefioło na Sosnowiec,ale cza zacząć nastympno a niy paczeć wstecz.Prowda jest tako że niykiere manszafty Niybieskim niy leżom (niystety w tym aldrajch)i tyla .Wspomnijcie se Piasta z zeszłyj rundy , loli wszystkich u siebie i na wyjazdach a jak przijechali na Cicho dostali taki wpierd.l!!!!!! Taki jest fusbal
W sobota odbijemy sie z KSZOkami i zacznymy nowo passa!!!!!!!
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE !!!!!!!!!! ŚWIONY Z RUCHEM!!!!!!!!!!

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE !!!!!!!!!! ŚWIONY Z RUCHEM!!!!!!!!!!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Było źle. Szczególnie było źle w środku. Przynajmniej to co udało mi się jeszcze zobaczyć czyli ostatnie 60 minut meczu.
Chciałbym być oryginalny - niestety nie będę - Bonk do Koszarawy !.
Ich Bonk (Berek) zaczął mecz tak jak powinien bo tak wskazywała to jego forma czyli z ławy (i jest efekt). Może w końcu wrócimy do ustawienia Pulo - Baran i skrzydła w końcu będa skrzydłami zamiast schodzić do środka !
Panie Wleciałowski - proponuję powrót do ustawienia pomocy z drugiej połowy wiosny tego roku, środkowych obrońców mamy dość, środkowych pomocników raczej deficyt.
... i jeszcze ta usrana pogoda.
ps. ktoś tu niedawno pisał, że na wyjeździe remisowaliśmy z cieniarzami: Polkowice, Polonia ?? Może te Polkowice czy Polonia wcale w tym sezonie aż takie cienkie nie są.
Chciałbym być oryginalny - niestety nie będę - Bonk do Koszarawy !.
Ich Bonk (Berek) zaczął mecz tak jak powinien bo tak wskazywała to jego forma czyli z ławy (i jest efekt). Może w końcu wrócimy do ustawienia Pulo - Baran i skrzydła w końcu będa skrzydłami zamiast schodzić do środka !
Panie Wleciałowski - proponuję powrót do ustawienia pomocy z drugiej połowy wiosny tego roku, środkowych obrońców mamy dość, środkowych pomocników raczej deficyt.
... i jeszcze ta usrana pogoda.
ps. ktoś tu niedawno pisał, że na wyjeździe remisowaliśmy z cieniarzami: Polkowice, Polonia ?? Może te Polkowice czy Polonia wcale w tym sezonie aż takie cienkie nie są.
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Slavo - co Ty piszesz? Przeciez trener wie najlepiej, nieprawdaz?? Pekla banka mydlana napedzana tutaj przez niektorych, jaka to mamy druzyne, jaka serie meczy bez porazki. Ja widzialem 2 mecze na wyjezdzie i nie mamy pomocy, nie mamy obrony, nie mamy jak bramek strzelac. Uprzedzajac - niektorzy niech juz mnie nie cytuja. Jutro pewnie grypa - ale warto bylo, zreszta jak zawsze 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Przegrali, trudno, a że akurat z tymi gorolami to nic na to nie poradzimy :x
Ale głowy do góry i wszyscy w sobote na kszo, pokażmy piłkarzą że jesteśmy zawsze z Ruchem, nie tylko wtedy gdy nie przegrywa 14 meczy pod rząd...
Zresztą przed sezonem mało kto by stawiał na Ruch w potyczce z Gołebiami.... a że z czasem piłkarze rozbudzili nasze apetyty, cóż ich wina
Ci co patrzą z realizmem na to wszystko, przyznają, że nie mamy jeszcze drużyny na podbój II ligi, więc cieszmy sie z tego co mamy, z tych 11 punktów w tabeli, z tego że nie rozpoczynamy sezonu na dole tabeli i pamiętajmy jaka była w zeszłym sezonie runda wiosenna w wykonaniu Niebieskich..... oby w tym sezonie znów tak było.
Ale głowy do góry i wszyscy w sobote na kszo, pokażmy piłkarzą że jesteśmy zawsze z Ruchem, nie tylko wtedy gdy nie przegrywa 14 meczy pod rząd...
Zresztą przed sezonem mało kto by stawiał na Ruch w potyczce z Gołebiami.... a że z czasem piłkarze rozbudzili nasze apetyty, cóż ich wina

Ci co patrzą z realizmem na to wszystko, przyznają, że nie mamy jeszcze drużyny na podbój II ligi, więc cieszmy sie z tego co mamy, z tych 11 punktów w tabeli, z tego że nie rozpoczynamy sezonu na dole tabeli i pamiętajmy jaka była w zeszłym sezonie runda wiosenna w wykonaniu Niebieskich..... oby w tym sezonie znów tak było.

-
- Kontakt:
Patton, gdybyś był łaskaw zajrzeć do mego postu po meczu ze Śląskiem.
Mimo wszystko pozwolę sobie zacytować
"pekła bańka mydlana", bla bla bla "nie mamy obrony "Ja widzialem 2 mecze na wyjezdzie i nie mamy pomocy, nie mamy obrony, nie mamy jak bramek strzelac.", meczy wyjazdowych było 4, z tego 1 zw 2 remisy i porażka. Tragedia !!!!! Wleciałowski won !!, Tarasiewicz to samo !!, Zieliński ?? - wtopa na KSZO - won !!!
"co do trener wie najlepiej" - żal mi cię, że musiałeś czekać aż do 6 kolejki, żeby z satysfakcją oznajmić "że nie ma kto bramek strzelać", (4 wyjazdy 5 bramek (bez PP)) (sezon temu 4 wyjazdy 3bramki z tego 3 wtopy 1 zw)
Mimo wszystko pozwolę sobie zacytować
"pekła bańka mydlana", bla bla bla "nie mamy obrony "Ja widzialem 2 mecze na wyjezdzie i nie mamy pomocy, nie mamy obrony, nie mamy jak bramek strzelac.", meczy wyjazdowych było 4, z tego 1 zw 2 remisy i porażka. Tragedia !!!!! Wleciałowski won !!, Tarasiewicz to samo !!, Zieliński ?? - wtopa na KSZO - won !!!
"co do trener wie najlepiej" - żal mi cię, że musiałeś czekać aż do 6 kolejki, żeby z satysfakcją oznajmić "że nie ma kto bramek strzelać", (4 wyjazdy 5 bramek (bez PP)) (sezon temu 4 wyjazdy 3bramki z tego 3 wtopy 1 zw)
- Simone
- Kontakt:
Mnie najbardziej boli to ze Zaglebie poprostu bardziej chcialo wygrac ...
Walczylo o kazdy centymetr boiska A nasi ... jakby Barcelona przyjechala do Santander zalozmy ...
To jest druga liga nie zawsze da sie grac pieknie , ladnie , klepka bez przemeczania
Tym bardziej na takim boisku przy takiej pogodzie
Ale tez rozdzial jest juz zamkniety , licze ze na Cichej sie odegramy i to konkretnie
Walczylo o kazdy centymetr boiska A nasi ... jakby Barcelona przyjechala do Santander zalozmy ...
To jest druga liga nie zawsze da sie grac pieknie , ladnie , klepka bez przemeczania
Tym bardziej na takim boisku przy takiej pogodzie
Ale tez rozdzial jest juz zamkniety , licze ze na Cichej sie odegramy i to konkretnie
- Patton
- Kontakt:
Ja wiem, ze Tobie kazdego jest zal, co ma inny poglad na sprawe niz Ty. Niebiescy chyba dzisiaj wystraszyli sie tego deszczu, bo naprawde nie mam pojecia jak wytlumaczyc tak slaba postawe - zero strzalow z dystansu, niewykorzystane sytuacje, bledy w kryciu. Oby w sobote bylo lepiej 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: