Ruch Chorzów - Odra OPOLE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Borg

#271 Post autor: Borg » 11 sie 2006, o 22:20

gdzie moge znalesc terminarz?? byly dzis jeszcze jakies mecze???

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: HKSADIK » 11 sie 2006, o 22:23

wk***ia mnie te wpuszczanie kibiców na Ruchu...ileż to mam ku*** czekać aż wejde na stadion... :roll:
no i policja tez jest popierdolona---po ch** sie mieszali i chcieli tą fane odry zerwac(to chyba o tą niemiecką fane chodziło)...sprowokowali i na sektorze maly dym...
a co do samego meczu--za***iscie że wygrali...skuli mnie moga kazdy mecz po 1-0 wygrywac! 8) pozdRo

SODA

#273 Post autor: SODA » 11 sie 2006, o 22:25

za rozjebane krzeselka obciazyc klub odra opole

co do gazu lepi to niz mieli by wjechac na jedyna

ale swojom drogom sektor rodzinny to napewno niy jest

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#274 Post autor: Goscioo » 11 sie 2006, o 22:28

wq mnie dzis tyz to ze psy nie przepuszczaly od strony hali nawet tym mostem pierwszym przy glownej zamiast zastawic ino ten przy sektorze gosci caly to zastawili 2 i cza bylo cis przez pol Chorzowa zeby wejsc na drugo strona stadioniu....

blue_boy
Kontakt:

#275 Post autor: blue_boy » 11 sie 2006, o 22:35

BRAWO!! 1:0 = 3 punkty, ale zasluzyliscie NIEBIESCY na wyzsza wygrana!!

PS. Mam nadzieje, ze po kolejnych wygranych meczach na Ruch bedzie przychodzic jeszcze wiecej kibicow. Koniecznie trzeba wiec rozwiazac problem wpuszczania ich na stadion. Ja na szczescie zdazylem przed rozpoczeciem meczu, ale chyba nie wszyscy mieli takie szczescie (PS. przed kasami bylem 35 minut przed meczem!!)

szwajcu

#276 Post autor: szwajcu » 11 sie 2006, o 22:45

No ten gaz to nieźle poszedł z wiatrem... nawet na dziesione doszło.
Ale najważniejsze, że sa 3 puknty !!!

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#277 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 11 sie 2006, o 22:53

Doping - Pierwsza klasa ,dużo ludzi,tak ma być
Wynik - Zasłużone 3pkt a bramek moglismy zdobyć więcej...
Sędzie - pi***olony c*el
Przyjezdni - Jacyś po***ani :roll:
Ogółem było zajebiśćie :D :D :D
A za tydzień kto może to do BYTOMIA !!!!!!!!!!!
NIEBIESCY BYTKÓW

Bartek
Kontakt:

#278 Post autor: Bartek » 11 sie 2006, o 23:00

Slawko pisze:Elegancko sie jechalo z Siemianowicami w cwangolu ;)
Ludzi na moje sokole oko 7 - 8tys.
Gra Ruchu srednia ale momy 3pkt.
Doping jak zawsze ostatnio za***isty.

Ktory to szpil bez porazki? 13ty?

P.S. przyjechala wies z opola i nom ino powyrywali krzeselka....

WIEC WSTAN DO GORY GLOWE WZNIES SPIEWAJ NASZA PIES HKS HKS HKS!!!!
No ba.. Tylko szkoda, że był ten korek koło budynku straży pożarnej no i nie rozumie czemu policja nie pozwolila przejść tym przejściem nad średnicówka. Co do ochrony to szok :shock: Brak słów..

Hooliganka

#279 Post autor: Hooliganka » 11 sie 2006, o 23:06

za***isty szpil 1:0 BRAVO .... Moglo byc lepiej ale i tak dobrze jest !!! Ino c**** z odry zje**** atmosfera :((( ale i tak nasze ZWYSIESTWO !!!! pozdRo

cototorca?

#280 Post autor: cototorca? » 11 sie 2006, o 23:09

dzisiej sie nawet 1 dołączyła do śpiewów :D.... ale pomysł że sektor rodzinny kolo sektora gośći jest idiotyczny... a sędzia to mnie wkurwił totalnie dzisiej ... powinien być karny... a jak było każdy widzioł

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#281 Post autor: wujotek » 11 sie 2006, o 23:15

Wynik cieszy, sama gra troche mniej.......skuteczność!!! Pomimo że sędzia beznadziejny to trzeba wykorzystać to co się ma. Serce mocniej bije jak frekwencja lepsza i tak trzymać....bo stracić kibiców łatwo ale odzyskać trudno. Pozdro :)

cipek

:)

#282 Post autor: cipek » 11 sie 2006, o 23:17

No fakt tam niekere osoby zdupialy z 1 bo za blisko byl tyn do przyjezdnych, mecz super moglo byc wiecej bramek ale i tak brawo :) pozdro

niebieskifanatyk
Kontakt:

#283 Post autor: niebieskifanatyk » 11 sie 2006, o 23:22

rodzinny kolo sektoru gossci paranoja. jak polonia z odra zaczely tyn plot szarpac to ludzie z rodzinnego uciekali na trybuna.
ps. pi***ole opole i peirdole piasta pi***ole polonie z bbytomskiego miasta

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#284 Post autor: vinc84 » 11 sie 2006, o 23:29

Ruch zagrol ladna kombinacyjna pilke, - to ze grali za duzo srodkiem za malo skrzydlami,
3 pkt zostaja w Chorzowie i to jest najwazniejsze, prawda jest tako ze Ruch dzisiej zmiazdrzyl odre,
ale ta skutecznosc( bramkarz odry zagrol szpil zycia), frekwencja kolo 8 tys z goscmi, doping dobry momentami super, ale byly tyz przestoje po strzelonym torze, zachowanie kibicow odry zenujace mimo wszystko(chwdp) polaczki je...bane
obawiom sie ino ze niektorzy z 1 sie dzisiej zrazili tym incydentem z gazem bo sie przeciec tyla nasuchali co to nie jest za bezpieczny sektor, podsumowujac 3 plac po 3 kolejkach ino tak dalyj

ps. widac ze fusball lozdrzyl w Chorzowie i pilkarsko i kibicowsko za Ruch za HKS ...... sake :D
GŮRNY ŚLŮNSK

Mik20
Kontakt:

#285 Post autor: Mik20 » 11 sie 2006, o 23:44

Szpil za***isty A co do Ochrony to loni wcale tacy po***ani nie byli jo zech byl z moja dziolszka na 1 i te ci... z odry chcieli niemiecka flaga wywiesic dogory kolami Co to by byl za skandal ze flaga opcego panstwa wisi jak wisi i jeszcze jest za chwila podpolona a co do gazu to wlasnie te idoty z opola przemycili gaz bylo to dokladnie widac jak synek w ochroniarza psika gazem
potem tyn gaz zostol wyciepniety przed ochrona. Heh derby nie dlugo :D:D:D badnemy a co do lwowiakow jeszcze roz zenada te chopcy od nich co podlazili do karetki z ranami postrzalowymi po gumowych kulach CHWDP to sprawiali wrazenie troszka nacpanych. Ale coz licza sie 3 pkt za***ista ilosc ludzi fajno gra idemy na ekstraklasa :!: :!: :!: :!: :!:
PozdRo

ODPOWIEDZ