Ruch - Mława

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#256 Post autor: Patton » 17 paź 2004, o 10:25

I sie bedziemy dalej klocic - taka specyfika naszych kibicow :wink: Ale na Cichej 6 jestesmy zawsze zjednoczeni - szkoda, ze tylko w takiej malej ilosci :( Ludzie zrobmy cos, bo pisalem kiedys, ze obudzimy sie z reka w nocniku i tak sie stanie!! A o awansie to moga mowic niepoprawni optymisci - z 11 zawodnikow i zerem lawki, to my mozemy jedynie w srodku tabeli 2 ligii siedziec. Trzeba wreszcie zejsc na ziemie. Prawdziwy Ruch sie skonczyl w 1989 roku i nic tego nie zmieni. TomSky - wypatrzanie historii, moze gdyby kiedys tam deszcz nie padal i pilka wleciala do bramki zamiast w slupek to tez bysmy mieli majstra? 8) PozdRo
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Luke

#257 Post autor: Luke » 17 paź 2004, o 10:31

Po roku '89 był okres gdy mieliśmy moim skromnym zdaniem za***isty skład.Był to sezon 1999-2000 a wtedy na półmetku sezonu mieliśmy lidera ekstraklasy aby w ostateczności zająć 3 miejsce na koniec tego sezonu.Grali wtedy:Wleciałowski,Wierzchowski,Włodarczyk,Dżikija,Jamróz,Surma,Bizacki,Mizia,Baszczyński,Kwieciński,Masternak-TO BYŁY TEŻ za***iste CZASY...Ciekawe kiedy znowu Ruch zajmie takie 3 miejsce... :( :( :(

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#258 Post autor: Patton » 17 paź 2004, o 10:33

Luke - ja wiem jakie to byly czasy, ale to nie byl Ten Ruch, poprostu mistrza nie moglo byc i tyle... Przykre, ale prawdziwe... Chociaz wtedy bylo widac, ze chlopcy cos graja... :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Luke

#259 Post autor: Luke » 17 paź 2004, o 10:35

Patton pisze:Luke - ja wiem jakie to byly czasy, ale to nie byl Ten Ruch, poprostu mistrza nie moglo byc i tyle... Przykre, ale prawdziwe... Chociaz wtedy bylo widac, ze chlopcy cos graja... :?
Nawet jeśli nie mogło być to i tak z "łezką w oku" wspominam te czasy i jeszcze długo,długo będę je wspominał ponieważ nic narazie podobnego się NIE ZAPOWIADA... :( :( :(

Darek

#260 Post autor: Darek » 17 paź 2004, o 10:43

PATTON CHYBA O AWANSIE NIKT POWAŻNIE NIE MARZY NIEKTÓRZY SIE POPROSTU ŁUDZILI PO WYGRANYCH SZPILACH Z RADOMSKIEM I PIASTEM,ZE MOŻE JEDNAK. JAKA NASZA SYTUACJA JEST TO BYŁO DZIS WIDAĆ DOSKONALE. FAKT MIELISMY PROBLEMY KADROWE ALE PRZECIWNIK TEZ BYL MARNY A JEDNAK PRZEGRALISMY. TO POTWIERDZA FAKT, ŻE NIE MAMY ZADNEGO ZAPLECZA A SZKOLENIE MŁODZIEZY JEST DO BANI. WIDOKÓW NA TO ,ŻE KASY U NAS PRZYBEDZIE TEŻ NIE MA WIEC JAK MA GRAĆ ZESPÓL PRZYZWOICIE SKORO MŁODZIEŻY ANI KASY NIEMA. CO DO KIBICÓW TO UWAŻAM,ZE RUCH MA KIBICÓW ALE DUZA ICH CZESC MOBILIZUJE SIE TYLKO NA WYBRANE SZPILE NP. SOSNOWIEC ITP. SADZE,ŻE MOZNA MIEC INNE ZDANIE ALE CZY TRZEBA OD RAZU KOGOS ZBLUZGAC ZA TO? PONOC WSZYSTKIM ZALEŻY NAM NA DOBRU TEGO KLUBU. POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: Slawko » 17 paź 2004, o 11:21

Ciekawe ilu z tych, ktorzy tak narzekaja na frekwencje, wynik i wszystko inne, zjawilo sie wczoraj na szpilu. Łatwo se siasc przed kompem sprawdzic wynik i potem sie oburzac jak to mozliwe ze tak malo ludzi, ze taki wynik. Trudniej ruszyc tylek z cieplego, suchego domku, zalozyc szalik i isc na szpil... co nie???
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Luke

#262 Post autor: Luke » 17 paź 2004, o 11:51

Slawko pisze:Ciekawe ilu z tych, ktorzy tak narzekaja na frekwencje, wynik i wszystko inne, zjawilo sie wczoraj na szpilu. Łatwo se siasc przed kompem sprawdzic wynik i potem sie oburzac jak to mozliwe ze tak malo ludzi, ze taki wynik. Trudniej ruszyc tylek z cieplego, suchego domku, zalozyc szalik i isc na szpil... co nie???
Nie wiem co jest łatwiej,a co nie jest bo ja byłem i zawsze jestem...

Robson
Kontakt:

#263 Post autor: Robson » 17 paź 2004, o 12:11

Luke pisze:Nie wiem co jest łatwiej,a co nie jest bo ja byłem i zawsze jestem...
... na forum 24h na dobę :wink: :lol:

pozdRo

snajper

#264 Post autor: snajper » 17 paź 2004, o 12:38

Jerzy Wyrobek (Ruch Chorzów):
- Chciałbym zwrócić uwagę na działacza PZPN, pana Stefańskiego. Jeśli trener do niego dzwoni - słaby, bo słaby, bo z Ruchu - to powinien go wysłuchać, a nie rzucić słuchawką. Najwyraźniej świadczy to o jego bezczelności i chamstwie. Decyzji, że mamy grać nikt nawet nie uzasadnił. Jako, że nie miałem zawodnika musiałem wpuścić Balula, który nie grał w piłkę przez 5 miesięcy! Drugim rezerwowym przewidzianym do gry w polu był... bramkarz. Czas na przewietrzenie PZPN. W zupełności zgadzam się ze zdaniem Jana Tomaszewskiego.
zgadzam sie w pełni :twisted: [/quote]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#265 Post autor: 19r20 » 17 paź 2004, o 12:41

ja zaczne od samego końca
niech niektórzy co atakują ludzi dojeżdżających kilkadziesiąt kilometrów na tak bezsensownego przeciwnika, o głupiej godzinie, przy beznadziejnej pogodzie puknom się w głowy

wczoraj w 1 i 2 lidze same dobre wyniki: Widzew wygrał!; żabole przegrali z Lechem!; dziewczyny rozgromione z Lubinem! no i tylko nasz Ruch przegrał

co do atmosfery na trybunach... doping nadspodziewanie dobry!! a frekfencja rekordowo niska... Doping oczywiście zepsuty śpiewem z 90 minuty: Adolf Hitler KS Ruch... żenada, dzieciaki oczywiście podchwyciły ale duży minus dla tego co to zaintonował

poziom meczu tak to był chaos, poziom 4-to ligowy obydwu drużyn... no ale tak jak pisałem przed meczem i dziwiłem się że niektórzy z was wymieniali przez wszystkie przypadki słowa honor, twarz itp a ja skromnie pisałem że rezerwy RUCHU lecą z hukiem z 5 ligi no ale to nie przemawiało

Pytanie czy w tym meczu była walka... może była ale piłkarze poprostu nie nadają się na 2 ligowe boiska z wyjątkiem Molka Ćwieląga Nowaka i może 2 innych

Ćwieląg gwiazdom.... można trochę przewrotnie postawić pytanie -jak dla mnie zawalił 2 mecz z rzędu.... gdyby na Sosnowcu strzelił w tej 45 minucie..... gdyby teraz pod koniec 1 połowy strzelił byłoby inaczej
napastnik ma strzelać a on ostatnio tego nie robi niestety

dokładnie tak jak ktoś już napisłą gdzie Ci wielcy krytycy Śrutwy, Bizaka (choć ja nadal nie jestem do niego przekonany) dziś atak nie istniał, inna sprawa że żadna inna linia też nie.... a ci obrońcy którzy zamiast ciąć tego ciula na środku boiska biegną za nim....NIGDY JUŻ NIE POWINNI ZAGRAĆ Z RUCHU!

dobrze powiedział Bogdan Klaus w przerwie w czasie strzelania karnych - o elwrze Włodarczyka na gieksie.... to był mecz!!

sędzia - chyba jednak wydrukował wynik, piłkarze Mławy z 4!!! zagrania ręką, żadne niedogwizdane.... karny z kapelusza a może portfela

kibice potrafią się zmobilizować a piłkarze od długiego czasu już nie....
Ostatnio zmieniony 17 paź 2004, o 14:55 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#266 Post autor: wolfik » 17 paź 2004, o 13:28

19r20 pisze:Ćwieląg gwiazdom.... można trochę przewrotnie postawić pytanie -jak dla mnie zawalił 2 mecz z rzędu.... gdyby na Sosnowcu strzelił w tej 45 minucie..... gdyby teraz pod koniec 1 połowy strzelił byłoby inaczej
napastnik ma strzelać a on ostatnio tego nie robi niestety
Ale to, że napastnik ma jedna sytuacje na caly mecz, to już nie jego wina. Najłatwiej znaleźć kozła ofiarnego wśród napastnika albo bramkarza, oni są na świeczniku, ale nie tędy droga. To, ze jest to druzyna bez wielkich umiejetności wiemy wszyscy, a to, że nie mają ambicji to już jest problem.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#267 Post autor: 19r20 » 17 paź 2004, o 14:41

ja nie szukam kozła ofiarnego szczególnie Cwieląga ale nie strzelił 2 bardzo ważnych bramek z wymarzonych sytuacji...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Acid
Kontakt:

#268 Post autor: Acid » 17 paź 2004, o 14:44

Zauważyłem dzisiej na Ruchu,że niektóre debile po strzeleniu bramy przez Mławe zaczeło kopać w krzesełka:(No to jo do nich mówie tak:wy sie w łeb ci*** jebnijcie!!Precz z takimi ciualmi!!Chcecie własny stadion zniszczyć??Sobie w doma pokopcie w swoje krzesła!!

Dokładnie, tez sie w tym momencie wkurwiłem, ino ze było tam dużo bajtli, a jak jeden kopnol to ten drugi tyz zaro musiol w nie je***ć.
Aha i mom takie pytanie, do kogo byla skierowanao ta spiewka w pewnym momencie: Coście tak cicho, wy ku*** coście tak cicho ???? :oops:
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

snajper

#269 Post autor: snajper » 17 paź 2004, o 14:45

dla tych co byli cicho 8)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#270 Post autor: spyru » 17 paź 2004, o 15:05

Adolf Hitler KS Ruch... żenada, dzieciaki oczywiście podchwyciły ale duży minus dla tego co to zaintonował
:oops: :oops: :oops: wstyd
Co do wypowiedzi Wyrobka, zgadzam sie całkowicie.
Na wiosne trzeba tam jechać, zagrać na 200% i nadupić im ile wlezie
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ