Zimowe Transfery
- L.G
- Kontakt:
Lepi jakby na tym zainteresowaniu sie skończyło. Giesa w zeszłym sezonie grzoł ława w Szczakowy, takich Broniewiczow momy na pynczki.
Zreszta te "gazetowe" i "90minutowe" przimiarki transferowe to łoni robią na podstawie naszego forum (przikład Drumlak !!).
Jak napisza, żech słyszoł, że Gora chce prziś nazot to jutro nawet Robson bydzie go mioł w rubryce "przichodzom", że o fuckcie, GW i DZ niy wspomna :-)
Zreszta te "gazetowe" i "90minutowe" przimiarki transferowe to łoni robią na podstawie naszego forum (przikład Drumlak !!).
Jak napisza, żech słyszoł, że Gora chce prziś nazot to jutro nawet Robson bydzie go mioł w rubryce "przichodzom", że o fuckcie, GW i DZ niy wspomna :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Broniewicz to stoper. 25 lat. Grał w pierwszej 11 w tym sezonie. Mógłby być ciekawym uzupełnieniem. Giesa to raczej za dobry pomysł nie jest. W Jaworznie różnie mu sie wiodło. Poza tym bocznych pomocników mamy.
Zresztą narazie to jest tylko gdybaninia. Mam nadzieje że pojawią sie jakieś ciekawsze nazwiska.
Zresztą narazie to jest tylko gdybaninia. Mam nadzieje że pojawią sie jakieś ciekawsze nazwiska.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ty tylko Jeziorny i Jeziorny... Może jednak lepiej poszukać w niższych ligach kolejnego Barana.
Na jakiej pozycji gra Marczak? Rozumiem, że chodzi Ci o najlepszego zawodnika Łomży w bieżącej rundzie.
Na jakiej pozycji gra Marczak? Rozumiem, że chodzi Ci o najlepszego zawodnika Łomży w bieżącej rundzie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Simone
- Kontakt:
srodkowy ofensywny pomocnik ... idealny za Bonka
Jak ktos zagwarantuje ze znajdziemy drugiego Grzesia Barana to nie ma sprawy . Narazie to mozemy stracic niestety pierwszego , oby nie
A Jeziorny to sprawdzony gracz 2 ligowy a nie kot w worku
Makucha juz raz wyprosilem to moze tych dwoch tez sie uda :twisted:

Jak ktos zagwarantuje ze znajdziemy drugiego Grzesia Barana to nie ma sprawy . Narazie to mozemy stracic niestety pierwszego , oby nie
A Jeziorny to sprawdzony gracz 2 ligowy a nie kot w worku
Makucha juz raz wyprosilem to moze tych dwoch tez sie uda :twisted:
Jakos ciulala sam napisol ze o ''''GWIAZDY'''''bije sie Wisla z Legia.wez mnie facet nie rozsmieszaj co to za gwiazdy to pokazuja w europejskich pucharach..........................
Wisla i Legia z calym szacunkiem ,ale to nie Real........klub na miare Tych klubow (Wisla czy Legia mozna zbudowac w Chorzowie za jeden sezon wystarczy ze przyjdzie budzet na dany sezon i tyle.................
Wisla i Legia z calym szacunkiem ,ale to nie Real........klub na miare Tych klubow (Wisla czy Legia mozna zbudowac w Chorzowie za jeden sezon wystarczy ze przyjdzie budzet na dany sezon i tyle.................
fakt jeziorny bylby wzomcnieniem obrony tylko czy nos stac na niego
tu sie chyba rodzi problem, my bierymy chopow co maja karty na reku.
napewno musza wyslupac trocha kasy tzn. p. Klimek musi i on chyba zdaje sie z tego sprawa,
ze jest szansa na awans i trzeba ja wykorzystac.
dlatego wydaje mi sie ze trzeba poczynic wszelkie starania o to
zeby kadra nasza bylo duzo silniejszo niz na jesien. praktycznie kozdo pozycja
potrzebuje wzmocnien.
nie wiem czy dobry pomysl jest z drumlakiem tyn gosc to jest gwiazda bez charakteru i on do nos by nie pasowol.pasowalo by sciagnac dwoch graczy takich co odrazu by weszli do gry
z 1 ligowym doswiadczeniem np magiera i powiedzmy pater ewwntualnie jeziorny, wiem to sa statrzy zawodnicy ale my potrzebujemy doswiadczenia i ogrania. do tego bych dodol czterech zawodnikow mlodych np powrot janoszki , misan legnica , marczak lomza tu by mogli negocjowac wymiana z petaszem i jakiegos bramkarza bo nie wiem czemu wlecial nie dol szansy szyszce ( chyba ze jest jeszcze slabszy niz pasnik)
co do ewentualny strat w naszym zespole to mom nadzieja ,ze nie bydom one odczuwalne badz uda sie je uzupelnic nie traca sily zespolu. zreszata jutszejszy mecz powie nom w ktorym miejscu sie znajdujemy choc jo bych do wyniku nie przykladol wielkiej wagi
tu raczej chodzi o to by sie pokozac tak pod wzglem spotowym jak i kibicowskim.
CZYLI JUTRO WSZYSCY DO KRAKOWA
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA
ERKA
choc rozum popowiado ze bydzie ciezko to sece godo ,ze wygromy
do jutra pozdro.
tu sie chyba rodzi problem, my bierymy chopow co maja karty na reku.
napewno musza wyslupac trocha kasy tzn. p. Klimek musi i on chyba zdaje sie z tego sprawa,
ze jest szansa na awans i trzeba ja wykorzystac.
dlatego wydaje mi sie ze trzeba poczynic wszelkie starania o to
zeby kadra nasza bylo duzo silniejszo niz na jesien. praktycznie kozdo pozycja
potrzebuje wzmocnien.
nie wiem czy dobry pomysl jest z drumlakiem tyn gosc to jest gwiazda bez charakteru i on do nos by nie pasowol.pasowalo by sciagnac dwoch graczy takich co odrazu by weszli do gry
z 1 ligowym doswiadczeniem np magiera i powiedzmy pater ewwntualnie jeziorny, wiem to sa statrzy zawodnicy ale my potrzebujemy doswiadczenia i ogrania. do tego bych dodol czterech zawodnikow mlodych np powrot janoszki , misan legnica , marczak lomza tu by mogli negocjowac wymiana z petaszem i jakiegos bramkarza bo nie wiem czemu wlecial nie dol szansy szyszce ( chyba ze jest jeszcze slabszy niz pasnik)
co do ewentualny strat w naszym zespole to mom nadzieja ,ze nie bydom one odczuwalne badz uda sie je uzupelnic nie traca sily zespolu. zreszata jutszejszy mecz powie nom w ktorym miejscu sie znajdujemy choc jo bych do wyniku nie przykladol wielkiej wagi
tu raczej chodzi o to by sie pokozac tak pod wzglem spotowym jak i kibicowskim.
CZYLI JUTRO WSZYSCY DO KRAKOWA
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA
ERKA
choc rozum popowiado ze bydzie ciezko to sece godo ,ze wygromy
do jutra pozdro.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta ciulala to jo, a ciebie przydoł by się mały odpoczynek, boś widać fest zmęczony jest.adamo chorzow pisze:Jakos ciulala sam napisol ze o ''''GWIAZDY'''''bije sie Wisla z Legia.wez mnie facet nie rozsmieszaj co to za gwiazdy to pokazuja w europejskich pucharach..........................
-
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: