Baran może z Grodzickim rywalizować o pozycje stopera. To nigdy nie był pomocnik a wczorajszy mecz uświadomił mnie, że miałem racje pisząc o tym , kilka sezonów temu. Szkoda

a Pulkowski przy tej kontrze to chyba w Relaxach leciołkattowitz pisze:Jeżeli sie nie myla to:heli pisze:tylko nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze nie tak dawno było tak, że co do butów była dowolność i piłkarz sam wybierał w jakiej firmie i modelu mu się gra najlepiej, owszem pisze kiedyś bo nie wiem jak jest teraz, ale nie wydaje mi się, że teraz nagle wszyscy muszą mieć Lotto. Ale może ktoś moje przypuszczenia sprostuje, bądź potwierdzi.Marceli ~Sk~ pisze:A teraz chcialbym zasygnalizowac pewna sprawe, taka jak te sliskie obuwie. Cos mi te obuwie sie nie podoba. Moze faktycznie sa szybkie, ale na ta murawe co dzisial , to bylo troche niedopasowane.
Janoszka - Nike
Brzyski - Adidas
Niedzielan - Puma
Straka - Adidas
Zając - Puma
Grzyb - Adidas
nie to chodzi o to pierd..lenie na forum ze pulok to duch druzyny a baran jej kapitan, dobrze wiem ze nie ejstesmy druzyna walczaca o puchary, ale po co oni graja? niech sie ogrywaja mlodzi feruga stefanski, zmiana waldka fornalika tez pozostawiala wiele do zyczenia, poprostu nie rozumie jka mzona sciagnac z boiska janoszke i wpuscic pulkowskiegojugador pisze:Chopie uswiadom sobie , ze z dobrych pilkarzy to mamy Sadloka,Strake,Niedzielana wyglada na to , ze Sobiecha oraz Grzyba z Zajacem.Tylko dwoch ostatnich ma juz 70 lat prawie.
Proponuje kazdemu skonczyc dupcyc i kupic bilet na Wisle bo wczorajsza frekwencja do wstyd jak na 3 druzyne ekstraklasy.Tak wiem , droogo.Niestety.
a czy ja gadam o calej druzynie? chodzi mi o barana ktory 90%podan ma do tylu lub wzdluz boiska, pulkowski ktory podczas kontry przewraca sie o wlasne nogi, to oni sa takim motorem ale kur..wa postojowym naszej druzyny, a kto tego nie widzi nie znac sie na pilce, a gra naszej druzyny byla zajebsita ale to wlasnie dzieki doskonalym podaniom straki do niedzielana czy sobiecha, wklad jaki mial baran i pulkowski w tych zwyciestwach jest zerowy!!!Rafal1920 pisze:Jak Ruch wygrywol szpil za szpilym to zes byl napewno wniebowziynty, a teraz jak przytrefiol sie slabszy szpil to na kozdego grajka najyzdzosz. W zeszlym sezonie do konca bronili my sie tym samym skladym o pozostanie w lidze. Teraz doszol ino Niedzielan i my sa po rundzie jesiynny na pudle, a Ty narzekosz. Grajom tym samym skladym od poczontku sezonu. Poprostu przytrefil sie slabszy dziyn, dalo znac o sobie zmynczynie i w niyktorych przypadkach brak umiyjyntnosci u niektorych grajkow. Ale to niy znaczy, zeby zaroz na nich psy wiyszac. Do mie to co zrobili w ty rundzie jes wielkim osiongniynciym. I nalezom sie grajkom i trynerowi Fornalikowi wielkie brawa za to, ze potrafil z tych chopcow zrobic druzyna z kerom kozdy musi sie liczyc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiler1989, Pulocini, uszy i 70 gości