Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Chudy Różanka
Kontakt:

#226 Post autor: Chudy Różanka » 5 gru 2006, o 15:19

Wczoraj pytałem w kawiarence i bilety bedą sprzedawane w czwartek i piatek od 9 do 18 w kasie do trybuny głównej i biletów nie braknie napewno, najwyżej sie bedzie stało na koronie. Jakie beda te trzy nowe projekty szali Górny Śląsk co w piątek mają być w sklepie niebiescy?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: spyru » 5 gru 2006, o 15:35

Zawsze to samo z tymi biletami :roll: Zamieszanie takie że szokda gadać.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

evn
Kontakt:

#228 Post autor: evn » 5 gru 2006, o 21:52

Niestety roz jeszcze do biletów : Czy bydzie tak jak na szpilu jak kupis bilet np na '7' to mozesz wlez bele kaj. Czy bydzie ktos stol i jaki mosz bilet to mosz tyn sektor??!!
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

BELG

#229 Post autor: BELG » 6 gru 2006, o 00:45

Spróbujcie wniyść na szpil ta fana "TO MY NARÓD Śląski" . To by było COŚ.

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#230 Post autor: ZYGa91 » 6 gru 2006, o 07:54

ponawiam pytanie... bilety sprzedają w kasach od dziś czy od jutra?
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

abnamro
Kontakt:

#231 Post autor: abnamro » 6 gru 2006, o 14:31

Hey! Powiedzcie mi kaj jest Jana Pawła w Rudzie i urzad miasta?? Dla jasnosci wiem kaj jest tesco, te dupne kino wirek... Jak ktos moze wytlumaczyc to ja pojade od strony A4 ta droga 2 pasmowa przez miasto... Dzieki z gory za odpowiedz
Zawsze i wszędzie RUCH

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#232 Post autor: SzaRlin » 6 gru 2006, o 14:37

abnamro pisze:Hey! Powiedzcie mi kaj jest Jana Pawła w Rudzie i urzad miasta?? Dla jasnosci wiem kaj jest tesco, te dupne kino wirek... Jak ktos moze wytlumaczyc to ja pojade od strony A4 ta droga 2 pasmowa przez miasto... Dzieki z gory za odpowiedz
pacz. wyjeżdzosz z autobany A4 i kierujesz sie w strona WIRKU. przejezdzosz przez przejazd kolejowy, potem jedziesz prosto ulicą 1-MAJA. jak zoboczysz PLAZA to skręcosz w prawo. jedziesz do kolejnego ronda i skręcosz w lewo na ulica ODRODZENIA. ciśniesz prosto, przejezdzosz skrzyzowanie na Frynie, dalej prosto i potem mosz kosciół na Frynie i niedaleko jest UM :) www.map24.interia.pl :D jakby cos :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

abnamro
Kontakt:

#233 Post autor: abnamro » 6 gru 2006, o 14:41

Sza19R20lin pisze:
abnamro pisze:Hey! Powiedzcie mi kaj jest Jana Pawła w Rudzie i urzad miasta?? Dla jasnosci wiem kaj jest tesco, te dupne kino wirek... Jak ktos moze wytlumaczyc to ja pojade od strony A4 ta droga 2 pasmowa przez miasto... Dzieki z gory za odpowiedz
pacz. wyjeżdzosz z autobany A4 i kierujesz sie w strona WIRKU. przejezdzosz przez przejazd kolejowy, potem jedziesz prosto ulicą 1-MAJA. jak zoboczysz PLAZA to skręcosz w prawo. jedziesz do kolejnego ronda i skręcosz w lewo na ulica ODRODZENIA. ciśniesz prosto, przejezdzosz skrzyzowanie na Frynie, dalej prosto i potem mosz kosciół na Frynie i niedaleko jest UM :) www.map24.interia.pl :D jakby cos :D

Wielkie dzięki!! Juz droge kojarze. To 8 po bilety. Ciekawe wiela ludu tam bydzie. Pozdro
Zawsze i wszędzie RUCH

arcio
Kontakt:

#234 Post autor: arcio » 6 gru 2006, o 14:42

a jak pojedziesz z katowic dtś-ką to do ronda na Chebziu i w lewo i cały czas główną
mijasz hute po lewej, przejeżdzasz tory kolejowe i dalej prosto jakies 500-600 metrów masz dwa budynki Urzędu
po lewej i główny po prawej
za urzedem po prawej plac i w tle kościół

na przeciwko urzedu/kościoła masz taki dupny wierzowiec, bardzo charakterystyczny
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: 19HKS20 » 6 gru 2006, o 15:27

A tam moga byc nie mile incydenty? czy na takim meczu jest jakby zawieszanie broni??:P:PPPP pytom sie bo chce z rodzinka isc a loni nie sa pewni:P
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Psycho

#236 Post autor: Psycho » 6 gru 2006, o 15:29

wie ktos ile biletów moze byc w kasach przed meczem bo jo nie mom czasu jechac do chorzowa po bilet :x :x

Ryjek
Kontakt:

#237 Post autor: Ryjek » 6 gru 2006, o 16:10

19HKS20 pisze:A tam moga byc nie mile incydenty? czy na takim meczu jest jakby zawieszanie broni??:P:PPPP pytom sie bo chce z rodzinka isc a loni nie sa pewni:P
Stadion Ruchu jest bezpieczny :) 8)

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#238 Post autor: Rolik » 6 gru 2006, o 16:13

Juz nie moga sie doczekac ;)
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

DjMaciar
Kontakt:

#239 Post autor: DjMaciar » 6 gru 2006, o 17:38

Ryjek pisze:
19HKS20 pisze:A tam moga byc nie mile incydenty? czy na takim meczu jest jakby zawieszanie broni??:P:PPPP pytom sie bo chce z rodzinka isc a loni nie sa pewni:P
Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznie
ino jak gorolstwo sie pokazuje to sa zadymy i to nie MY HANYSY JE ROBIEMY
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Adis
Kontakt:

#240 Post autor: Adis » 6 gru 2006, o 18:39

DjMaciar pisze:
Ryjek pisze:
Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznie
ino jak gorolstwo sie pokazuje to sa zadymy i to nie MY HANYSY JE ROBIEMY
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic
Jo sie tyż czasym zastanawiom (i dotyczy to czynści naszych kibiców), jak synek wychowany w porzondnyj ślonskij rodzinie może śpiywać "...wasze matki....", niszczyć cugi, szkryflać po sieniach i ainfartach. Czegoś sam niy rozumia......abo i my schodzymy na psy.

Zablokowany