Dewastacja Murawy!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Gość

#226 Post autor: Gość » 1 lip 2006, o 18:50

Aleksandr pisze:
Ch pisze:i co za zjeb ma w podpisie znaczek realu brak slow

eagle na gks pasujesz bardziej w0
podpisuja sie po tym, to jest foRum Ruchu !! a nie ku*** Realu,Barcelony,Milany cy Bayernu !! pi***oli nos za kim tys jest w Europie :wink:
bencwale mamy sztame z Atletico , niech tak kazdy se da jeszcze znaczki zawiszy bydgosz i lks lodz na to samo wychodzi

loveparadee

#227 Post autor: loveparadee » 1 lip 2006, o 18:59

JA ... TYS JE RICHTICH :brzydal:

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: kobrrra » 1 lip 2006, o 19:07

Jak ktoś jest głupi i niszczy czyjąś (w tym przypadku Ruchu - poniekąd naszą) własność to trzeba go ukarać. Co z tego, że miałaby to zrobić policja? Tu nie chodzi o to, że np. spałują spokojnego kibica. Jest niby jakiś kodeks chuliganów. Tylko co on mnie obchodzi, skoro oni nie szanują norm obowiązujących w społeczeństwie?

And justice for all...

Jak ktoś od dziecka kibicuje Realowi, to go ta "sztama" pewnie mało obchodzi. Argument z Zawiszą i ŁKS nietrafiony.

Może jest opcja "ignore user"? Przydałaby się.
maszeRuj albo Giń

COYD!

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#229 Post autor: vinc84 » 1 lip 2006, o 19:57

Patton pamietosz w temacie o Radiu zjebales mnie za to skad moga wiedziec jacy sa chuligani Ruchu,
napisalem ze ostrzy patrz CH.
nie no pozdro Ch :D
GŮRNY ŚLŮNSK

Harpo

#230 Post autor: Harpo » 1 lip 2006, o 21:05

Powiem krotko: jest wsrod nas banda (gastka) debili i sk...now, takze wypowiadajaca sie na TYM forum i w TYM temacie :evil: Czytajac teksty, sa to poglowki dobrze Wam (moderatorom i stalym bywalcom forum) znane, co mnie dziwi i w zasadoe szokuje :cry: . Jak to jest, ze zawsze zlo, ktore jest w zdecydowanej mniejszosci rzadzi NORMALNYMI kibicami ???
Kiedy w koncu wyplenicie te paskudstwo z naszej niebieskiej Rodziny?!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#231 Post autor: uRodzony na sektoRze » 1 lip 2006, o 21:13

Harpo pisze:Powiem krotko: jest wsrod nas banda (gastka) debili i sk...now, takze wypowiadajaca sie na TYM forum i w TYM temacie
Prosimy niki ... KONKRETY!!! bo taka gatka tylko sprzja pogłębianiu konfliktów... mów prosto z mostu o co i o czyją wypowiedź chodzi..

z góry dzięki...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#232 Post autor: rubin » 1 lip 2006, o 21:24

akurat z ch sie zgodze je*** konfidentow

johh

#233 Post autor: johh » 1 lip 2006, o 21:29

Do Ch.
Cala Polska to sie smieje z tego ze nie potrafimy sobie dac rady z kilkoma szczylami ktorzy wlasnego klubu nie szanuja ( dziwia sie ze jeszcze porzadnego wpierdolu nie dostali ), sorry to nie jest ich klub. A jesli chodzi o konfidentow to pomyliles adresy. Konfident to osoba donoszaca na wlasnych kolegow czesto za pieniadze - teraz to sie chyba nazywa tajny wspolpracownik policji. Wiec jak chcesz szukac konfidenta to szukaj go wsrod wlasnych kumpli.
W jednym masz racje gowno wam do tej pory zrobili a najlepszym dowodem to ze tu jeszcze piszesz po tych wszystkich "wypowiedziach".
Ja osobiscie mam nadzieje ze na wszystkich stadionach zrobia monitoring, numerowane miejsca i obowiazkowe identyfikatory. Wtedy do waszych zabaw pozostanie laczka w lasku a nie stadion.

Karlos_siemce

#234 Post autor: Karlos_siemce » 1 lip 2006, o 21:47

ku*** to trzeba byc zdrowo pierdlnietym na umysle ! : |

SODA

#235 Post autor: SODA » 1 lip 2006, o 21:48

skonczcie juz dupic fleki bylo minelo ,bez przesady nie takie zeczy sie robi w tym kraju
ktos miol hajna bo zyje klimatym to ,to zrobiol inny zrobi cos gorszego

ZACZELO SIE OD BEZMYSLNEGO POSUNIECIA KADROWEGO WIELKIEGO ku*** już TRENERA RUCHU p.M.W.

2 dni tymu kumpel szol z roboty po g. 3.00 w nocy i go hu** jakies na Zgodzie za***ali kolo huty i co .........

Zablokowany