ku*** zabrze inna bajka ch** nie bajka to sa zwykle ci*** moze ich byc 10 razy wiecej od nas na Rudzie a i tak my bedziemy wieksza sila ! a co do kasy na chlopakow co siedza to WSTYDZCIE SIE ku*** CI CO NIE DALI NA NICH ANI ZLOTOWKI !!! CO Z WAS ZA KOLEDZY ?? TERAZ JAK ICH NIE MA TO NAWET NIE MACIE PARU ZLOTYCH NA MIESIAC A NA JABOLE I NARKOTYKI TO MACIE !! NIKAJ NIE JEZDZICIE Z TEJ BYKOWINY NA WYJAZDY SPORADYCZNIE I JESZCZE NAZEKACIE POZA KILKOMA OSOBAMI ! JA TAM JEZDZIC WAS PROSIC NIE BEDE ZEBYSCIE NA RUCH CHODZILI BO SAMO CHODZENIE NA RUCH TO ZASZCZYT ! A JAK MOZNA NA KOGOS LICZYC SKORO NAJBLIZSZYM KOLEGOM OD SIEBIE Z DZIELNICY NIE POMAGACIE !!pio17 pisze:Zabrze to wogóle inna bajka!!alleks pisze:cytat z kibice net kibic Slaka ,,dobry doping Ruchu''więc juz nie narzekajcie na ten mlyn,zobaczcie co sie podzialo w Zabrzu,a tam chyba tez duzo dzieciarni,to jest potencjal na przyszlosc a mam wrazenie ze na 10 robi sie loża szydercow ala Wodzislaw, niech lepiej kazdy robi swoje a bedzie ok,a teraz mozecie na mnie najezdzac mam to gdzies
Jo łostanio byłech na Bielszowicach....dzielnica Rudy Sląskiej.....prawie same faminloki, kible na sieni.....bieda ze hu*... itak przez przypadek podsłuchałem....rozmowe takich bajtli moze ich było 8 a najstarszy... moze 10 czy 12 lat mioł....i se godaja do siebie o Górniku, o wyjazdach....a jeden zaczyno wymieniac wyjazdy na jakich był.... a jo takie zdziwko... potem bilety wyciagnoł... to juz mnie całkeim zdiwiło... bez komentarza....KSG na Rudzie rosnie w siłe!! i to jest fakt...a Ruch.... kiedys Ruda najwiekszy FC szczególnie Bykowina....a teraz... maksymalnie 20 osób jedzie... i jeszcze ekipa z góry daje zakazy Wstepu na Ruch... za to ze nei dosz kasy na chłopców.... Logiczne to ze jak nie mam to nie dam..., jak sie miało to dawało...
Ta ekipa powinna przyczyniac sie do werbowania tych młodych itd...a nie ich ciulac..... takie moje zdanie....
a z drugiej strony te bilety..... kiedys było 5 zł...... było spoko
potem dali juz 6 frekwencja opadła....teraz są po 10 zł..bilety ewentualnie 7 dla posiadaczy karty, to starsi wola se za ta kase siednac na 6 i w spokoju obejrzec mecz... niz spiewac w młynie.... a bajtle ciagna do młyna bo donich to je frajda pośpiewać,,, pomachac... czy wogóle uczestniczyc w zyciu Kibicowskim......
Tyle odemnie....
DLA MNIE TO NA RUCH Z RUDY SL MOZE JEZDZIC 30 OSOB ALE WIEM ZE NA TE OSOBY MOGE LICZYC I NIGDY NIE sp***dola A JAK SIE KOMUS COS STANIE TO ZAWSZE POMOGA !!
CO DO BAJTLI TO W MLYNIE NEICH SA BO JAK ICH SIE WYDPUPI TO KTO TAM BEDZIE SPIEWAL , TYLKO NIECH TE BAJTLE SIE NIE CISNA DO DYMOW ZADNYCH I DO PROWOKACJI ( ALE TEGO SIE JUZ DOPILNUJE OSOBISCIE OD PRZYSZLEGO MECZU )