a to co robil Bizacki to jest skandal, a trener powinien go sciagnac po pierwszej polowie -jak nie wczesniej

Wilus BROWAR dla Ciebie2. Atak kibicow na Sibika w/g mnie chybiony, bo pawel zagral bardzo przyzwoity mecz. Byl jednym z niewielu, ktorzy starali sie dograc do zawodnikow a nie na zasadzie bij a lec. A to , ze nie ktore podania nie dochodzily to wynikalo, ze nasi grajkowie sa nauczeni gry, ze jak nie dostana bali do nogi to nie leca. Pojecia gry na dobieg, na wolne pole niestety w Ruchu zawodnikow nie nauczono, stad niektorzy moga zle oceniac Sibika, ktory wlasnie staral sie takich rozwiazan szukac.
niepamieto,m kiedy zech sie ostatni roz z toba zgadzol ale teroz muszaq!nie ma co osoadzac po 1 szpilu!bylo widac duzo brakow ale nie mogymy po 1 szpilu skreslac druzyny!widac dzis bylo brak Mariusza w ataku, obrona mysla ze zagrala bardzo dobzre!gortzej z atakiem!Ch pisze:po 1 meczu niema co osadza
jak przez pierwsze 3 mecze zdobeda 7 punktow to powinno byc ok:)
ale poczekamy zobaczymy
wk***ial mnie ten scisk na meczu ludzie sie potykali jeden o drugiego (czemu te boczne sektory niebyly otwarte? a moze co za ciul je zamknol?)
aha i zauwazylem ze chyba ten monitoring podsluchowy dziala bo niektorzy byli malo rozmownichoc moze sie myle
jak wiecie cos na ten temat pewnego to piszcie
a i jeszcze jedna sprawa apropo fanki Bochum czy kibice z Tgeo klubu byli dzis obecni ?
na koniec pozdRowienia
i je*** dziadka z kioskukumaci wiedza
A bier sie z Wdowczykiem! kaj sam u nos taki gorol!!!Pavlique pisze:Poleku prziłaża do sia;
ida zaro do kościoła ale tak se myśla jak Łoni (tj Klimek - bo grajki zdo mi sie że chyba niy bardzo) chcom awansu to trza zamiynić trynear... może Wdowczyk; łon jest zajedrogi i warszawka...:oops: ale przinajmnij chopy bydom lotac i nog niy cofać.....
BrowarPatton pisze:Najwazniejsza Jest Tradycja - kibic Ruchu znow wyjebany. I nie piszcie mi tu o jakiejs wierze itd. Ja sam kiedys bylem taki naiwny. Tak na goraco moge teraz napisac. Jest kasa, to pilkarze sie o nic nie martwia. Zauwazylo to juz pare osob przed sezonem, jak wiekszosc z nich zgrywala gwiazdki w klubie, na prezentacji itd. Ja bym ich wyslal na 15 zgrupowan jeszcze, Turcja, Mozambik, Hawaje itd. - duzo to im pomoze. W koncu mieli wreszcie optymalne warunki do trenowania przed runda prawda?? A co - wszyscy w ciuchach z reportera, od trenera po najwieksza lamage w skladzie - prezencja jest prawda?? Po co nam sponsor taki jak Reporter, jak dzisiaj wszyscy na boisku udowodnili, czy maja sponsora, czy nie graja ta sama pilke co sezon. Tam nawet abramowicz nic nie da. Rozbudzac nadzieje kibicow - szumu od cholery w prasie o zgrupowaniach, sparingach, SSA. Ludzie - darujcie sobie takie cos, a wezcie sie za treningi. Co ja dzisiaj widzialem?? To miala byc druzyna co walczy o 1 lige??? W czym?? W bilardzie?? Problemy z ustaniem na nogach, problemy z przyjeciem, zagrania gornych pilek do napastnikow ( SIC!! Ich obrona o glowe wyzsza !! ), zero pomyslu na gre, stojac pod polem karnym Szczakowianki wycofuja pilke ( jakas nowa koncepcja?? ). I nie gadajcie tu o sedziowaniu, bo on nie wydrukowal zadnego wyniku. Gdyby Ruch byl w stanie to wygra i to kilkoma bramkami. A tu co?? 90 min. sytuacja na 11 metrach i pilka u "Pana Boga w oknie" :roll: I teraz mam pytanie - moze akurat tydzien temu na tej zgnojonej murawie by nam lepiej poszlo co?? Bo dzisiaj murawa byla dobra i jakos nie widzialem, zeby ktorys z nich ja "gryzl"... Stadion - ruina. Te krzeselka to 5 konkretnych razem z tym betonem wyrwie ( pol roku po "remoncie" a beton sie kruszy :lol: ) W ciagu 5 miechow chocby wiekszosc zniosla jajko, ten klub nie stanie na nogi - poprostu bedzie sztucznym tworem i tyle. Awans?? Litosci... Narazie to ja ide lepiej do tego kosciola. Swieta do dupy, jeszcze by mnie panowie policjanci przymkeli po drodze. Bajer na maxa. Dziekuje Ci Ruchu za Wielkanoc!!! :twisted: :twisted: :twisted:![]()
![]()
TEN KAWAŁEK JEST NA FORUM DO SCIOGNIECIA WYSTARCZY POSZUKAC[/quote]miedza pisze:pzdr
Patton pisze:Najwazniejsza Jest Tradycja - kibic Ruchu znow wyjebany. I nie piszcie mi tu o jakiejs wierze itd. Ja sam kiedys bylem taki naiwny. Tak na goraco moge teraz napisac. Jest kasa, to pilkarze sie o nic nie martwia. Zauwazylo to juz pare osob przed sezonem, jak wiekszosc z nich zgrywala gwiazdki w klubie, na prezentacji itd. Ja bym ich wyslal na 15 zgrupowan jeszcze, Turcja, Mozambik, Hawaje itd. - duzo to im pomoze. W koncu mieli wreszcie optymalne warunki do trenowania przed runda prawda?? A co - wszyscy w ciuchach z reportera, od trenera po najwieksza lamage w skladzie - prezencja jest prawda?? Po co nam sponsor taki jak Reporter, jak dzisiaj wszyscy na boisku udowodnili, czy maja sponsora, czy nie graja ta sama pilke co sezon. Tam nawet abramowicz nic nie da. Rozbudzac nadzieje kibicow - szumu od cholery w prasie o zgrupowaniach, sparingach, SSA. Ludzie - darujcie sobie takie cos, a wezcie sie za treningi. Co ja dzisiaj widzialem?? To miala byc druzyna co walczy o 1 lige??? W czym?? W bilardzie?? Problemy z ustaniem na nogach, problemy z przyjeciem, zagrania gornych pilek do napastnikow ( SIC!! Ich obrona o glowe wyzsza !! ), zero pomyslu na gre, stojac pod polem karnym Szczakowianki wycofuja pilke ( jakas nowa koncepcja?? ). I nie gadajcie tu o sedziowaniu, bo on nie wydrukowal zadnego wyniku. Gdyby Ruch byl w stanie to wygra i to kilkoma bramkami. A tu co?? 90 min. sytuacja na 11 metrach i pilka u "Pana Boga w oknie" :roll: I teraz mam pytanie - moze akurat tydzien temu na tej zgnojonej murawie by nam lepiej poszlo co?? Bo dzisiaj murawa byla dobra i jakos nie widzialem, zeby ktorys z nich ja "gryzl"... Stadion - ruina. Te krzeselka to 5 konkretnych razem z tym betonem wyrwie ( pol roku po "remoncie" a beton sie kruszy :lol: ) W ciagu 5 miechow chocby wiekszosc zniosla jajko, ten klub nie stanie na nogi - poprostu bedzie sztucznym tworem i tyle. Awans?? Litosci... Narazie to ja ide lepiej do tego kosciola. Swieta do dupy, jeszcze by mnie panowie policjanci przymkeli po drodze. Bajer na maxa. Dziekuje Ci Ruchu za Wielkanoc!!! :twisted: :twisted: :twisted:![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 34 gości