Nie napisałem że sie wstydze RUCHU tylko że mi wstyd za to co sie dzieje z tym klubem, a to chyba różnica??Luke pisze:PAMIETAJ ŻE WIERNOŚCI DLA KLUBU NIE OKAZUJE SIĘ TYLKO WTEDY GDY ZWYCIĘŻA I DUMNIE PRZE W GORĘ TABELI ALE WŁAŚNIE W TAKICH CHWILACH JAK TA DZISIEJSZA WIDAĆ KTO JEST WIERNY SWEMU UKOCHANEMU KLUBOWI NA DOBRE I PODKREŚLAM NA ZŁE!!!JA JESTEM DUMNY ŻE KIBICUJĘ RUCHOWI ZAWSZE I NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY JEST MISTRZEM Polski CZY MIAŁBY GRAĆ NP. W JAKICHŚ je***ych NIŻSZYCH LIGACH!!!DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE!!!A Tobie widocznie tej wierności brakuje skoro tak piszesz... :roll: :roll: :roll:TomSky pisze:Bo ja się wstydze tego że symbol Śląska jakim jest Ruch Chorzów gra taka padline i jest na takim a nie innym miejscu w tabeli. A najgorsze jest to że kibice nnie pomagają klubowi tylko stwarzają wokół niego coraz gorszą atmosferę....
O moją wierność sie nie martw, pomimo ciulatej pogody dałem rade przejechać dziś kilkadziesiąt kilometrów żeby być na meczu.... a tym którzy maja stadion pod nosem nie chciało sie dupska ruszyć...