W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Harpo

#211 Post autor: Harpo » 26 mar 2005, o 18:28

Niestety, Patton ma rację... Aczkolwiek wszystkie "sensacje" i "dobre wieści" z Cichej traktowałem z przymrużeniem oka i po dzisiejszym meczu potwierdziły się moje obawy o jakość naszej drużyny :( Skoro nie potrafimy wygrać z przeciętną drużyną, to jak tu myśleć o awansie??
Powiem tak: poczekajmy jeszcze ze trzy mecze - wtedy będziemmy mądrzejsi. Widać, że chopy byli już myślami przy wielkanocnym stole :wink:
Niech se wezmą do serca to JAJO co dzisiaj znieśli :?

WESOŁYCH ŚWIĄT !

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: hanys1920 » 26 mar 2005, o 18:36

zgadzam się z przedmówcami, balon pompowany przez blisko pół roku pękł w 90 minut i niech nikt nie usprawiedliwia pilkarzy. Nasi pilkarze zagrali jakby wogole bez wzmocnien, obok kaczorowskiego, stanforda, za to calkiem fajnie razem się prezentowali z nimi na zdjęciach w prasie, na prezentacji, na zgrupowaniach. To w tej rundzie pilkarzom ma niczego nie zabraknąć więc i od nich automatycznie będziemy czegoś więcej wymagać prócz słów że może włączą się do walki o pierwszą lige!!mam madzieje że to tylko pierwszy mecz i typowy falstart.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

matiq

#213 Post autor: matiq » 26 mar 2005, o 18:40

Mi sie osobiscie podobalo ULTRAS te fanki i wugule ale wynik meczu troche popsuł humoRy swiąteczne

Stary kibic

#214 Post autor: Stary kibic » 26 mar 2005, o 18:51

Jestem bardzo ciekawy jak zkomentuje ten wystep p.J.Wyrobek. Jak podsumuje pobyt w Turcji? Moze pan Wyrobek juz nie chce byc trenerem? I to daje delikatnie nam wszystkim do zrozumienia. Jednym slowem niewiem co otym wszystkim myslec? 1-sza liga ucieka , marzenia kibicow chyba tez.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#215 Post autor: Simone » 26 mar 2005, o 19:00

jednym slowem sprowadzili nas pilkarze na ziemie ... miejmy nadzieje ze samych siebie rowniez bo bez gryzienia trawy w kazdym meczu z takimi umiejetnosciami to zagramy jak zwykle o nic albo o ... utrzymanie :shock:

miedza

Po szpilu po szpilu...

#216 Post autor: miedza » 26 mar 2005, o 19:05

Po tym szpilu zdo misie że o I lidze mogemy pomarzyć w tym sezonie. KUPA i tela...

PS. Mom ten kawałek w MP3 co był na szpilu "Obalili halba" - jak co to maila pls i wysla [email protected]

pzdr

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#217 Post autor: 19r20 » 26 mar 2005, o 19:05

Neo ja cię przepraszam ale te zdjęcia są beznadziejne
zrobione przed meczem a pozostałe to szkoda gadać
postaraj się nastepnym razem plissss
na następny mecz wezme aparat.....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#218 Post autor: Wilus » 26 mar 2005, o 19:07

Zgadzam sie w szczegolnosci z Pattonem i Spyrem. Praktycznie dzisiejszy szpil pokazal, ze Ruch nie zrobil ani jednego kroku do przodu w porownaniu z poprzednia runda. Mimo, ze od niepamietnych czasow mieli optymalne warunki przygotowan, zespol sie prezentowal wrecz slabiutko. Kilka moich uwag :

1. Nie zgadzam sie, ze sedzia byl 12 zawodnikiem Szczaksy. Sedziowal bardzo drobiazgowo, lecz nie forowal zadnej druzyny
2. Atak kibicow na Sibika w/g mnie chybiony, bo pawel zagral bardzo przyzwoity mecz. Byl jednym z niewielu, ktorzy starali sie dograc do zawodnikow a nie na zasadzie bij a lec. A to , ze nie ktore podania nie dochodzily to wynikalo, ze nasi grajkowie sa nauczeni gry, ze jak nie dostana bali do nogi to nie leca. Pojecia gry na dobieg, na wolne pole niestety w Ruchu zawodnikow nie nauczono, stad niektorzy moga zle oceniac Sibika, ktory wlasnie staral sie takich rozwiazan szukac.
3. Stanford - hmm jezdziec bez glowy. To on stracil bal w srodku po ktorym jaworzno wyrownalo. Nie komentuje tego, ze zawodnik, ktory mu odebral bal byl prawie na plecach. Spodziwalem sie po nim wiecej, przynajmniej na podstawie wczesniejszych opisow.
4. Obrona ogolnie OK, pomoc ( szczegolnie skrzydla ) beznadzieja. Gdzie Ci zawodnicy sie ucza taktyki, nowoczesnej gry, bo na pewno nie w Ruchu
5. Atak kicha poza przeblyskiem Cwielonga. O Bizaku mozna powiedziec, ze byl na boisku
6. Cenie Wyrobka ale jakos od poczatku sezonu widze, ze zespol nie robi zadnych postepowa taktyka to pieta achilesowa w Ruchu. Gramy na wlanym stadionie jednym napastnikiem, jak Cwielong schodzi wpuszcza Pokladowskiego, zamiast wzmocniac atak. Dla mnie taktyka to jedno wielkie nieporozumienie. Prowadzimy 1:0 i ....zaczynamy grac padake.
7. Nie wiem jak wam sie wydaje, ale pilkarsko jaworzno sie prezentowalo na pewno lepiej na tle dzisiejszego Ruchu. Poza bledem przy torze calkiem dobrze zagrali a ten bambo o fryzurze BonyM lotol za pol druzyny Ruchu. Skurczysyn dobrze grol :(

Zobaczymy co bydzie w czwartek

W kazdym razie Wesolych Swiat i do nastepnego szpilu

Wilus

bolo23

#219 Post autor: bolo23 » 26 mar 2005, o 19:08

sami widzielismy... przecietny 2ligowy poziom, nawet miernota co poniektorzy... pan sibik m.in. do nich nalezal... i to nie tylko dzisiaj - z odra w sparingu podobny poziom reprezentowal. ogolnie licze ze dograja sie i po kilku meczach zaczna pokazywac swoje umiejetnosci. sedziowanie tez nie najwyzszej klasy - 2 karnych sie mogl dopatrzec, a spalonego to nie wiem skad wyciagnal...

figaro

#220 Post autor: figaro » 26 mar 2005, o 19:10

może z meczu na mecz bydzie lepi ale ,na dzien dzisiejszy to z takom grom to 1 ligi niy bydzie conajwyży srodek tabeli ,napadu praktycznie wogóle niy było a nasi kopacze w starciu z obrońcami sie trocha niy umieli dać rady ,również warunkami fizycznymi,z tych wzmocnień najbardzi mi sie podoboł Stanford,dobrze wyszkolony technicznie,oczywiście najlepszy chop na boisku Ćwielong ,Sibik zaś po nim widac że chop mo już swoje lata,a njgorsze jest to że niy umi jak narzie wżiąść ciężaru gry na siebie,a takiego chopa no trzeba co bydzie umioł uruchomić Bizaka np jakims długim celnym podaniem,boli że zas my brama stracili przez brak koncentracji,bo najbardzi boli jak brama włazi w sumie z niczego,co do zmian tyz niynajlepsze,co np robioł Pokładowski w pszodzie kiery jak wloz to juz było wrażynie jak by chop mioł zaro sie podłonczyć do butli z tlenem, murzin tyz momyntami robioł co chcioł z naszom defensywom suma sumarum oczywiscie to jest moja opinia zabrakło wiaryw siebie,i koncentracji jak to poprawiymy to myśla że z tych chopów cos bydzie póki co cza czekac i miec nadzieja ze bydzie lepi .Cieszy mie natomiast że sie odradzo młyn i chopcy zaczynajom zas cos kombinować!!!wiosWIOSNA BYDZIE NIEBIESKO :flaga: :beczy: TROSZKA zdu...swieta ale bydzie dobrze

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#221 Post autor: Neo » 26 mar 2005, o 19:11

19r20 pisze:Neo ja cię przepraszam ale te zdjęcia są beznadziejne
zrobione przed meczem a pozostałe to szkoda gadać
postaraj się nastepnym razem plissss
na następny mecz wezme aparat.....
Mom na kompie 63 fotki ze szpilu.
Później bedom już na stronce.

PS. Co Ci sie w nich nie podobo?

matiq

Re: Po szpilu po szpilu...

#222 Post autor: matiq » 26 mar 2005, o 19:12

miedza pisze:Po tym szpilu zdo misie że o I lidze mogemy pomarzyć w tym sezonie. KUPA i tela...

PS. Mom ten kawałek w MP3 co był na szpilu "Obalili halba" - jak co to maila pls i wysla [email protected]

pzdr
TEN KAWAŁEK JEST NA FORUM DO SCIOGNIECIA WYSTARCZY POSZUKAC

ENDZA
Kontakt:

#223 Post autor: ENDZA » 26 mar 2005, o 19:14

no tak zdupione swieta.Balon nadmuchiwany przez 4 miechy pekl. Z wiekszoscia opin na forum sie zgadzam.Mozecie powiedziec mi ino dlaczego Kaczor praktycznie nie dostawol zodnych podan na lewo strona, przeca chyba jako jeden z nielicznych chciol grac.I ta zmiana jego na Molka i za pare minut Pepe lapia skurcze i za napastnika musi wejsc zawodnik defensywny. Zoboczymy co bedzie jak wroca Bartos I Srutwa bo ich na pewno brakowalo. co do sedziego karny byl na bank ale nie mozna wygrac meczu gdy nie stwarza sie zadnej stuprocentowej sytuacji
I na koniec tako dygresja.W piatek stali my kolo godziny za biletami nie pamietom kiedy tako sytuacja miala miejsce w ostatnim czasie na Ruchu ale po dzisiejszym meczu to zaryzykuja ze nie predko.....

AndRe
Kontakt:

#224 Post autor: AndRe » 26 mar 2005, o 19:40

Wilus ten murzyn o fryzurze BoneyM to Wisiu .Koles to podobno niezwykly talent.Chce go Cracovia.Wymiatal dzis niemozliwie a Unierzynskiego co krok tak wkrecal ze az sie przykro robilo

I fakt Szczaksa wcale zle sie nie prezentuje

Chociaz kolesia nie trawie to jednak trzeba przyznac ze Solnica to jeden z najlepszych napastnikow w 2 lidze.Reszta solidna

Co przykre ze poza Kaczorowskim wszyscy nasi zawodnicy przegrywali pojedynki biegowe.

Gość

#225 Post autor: Gość » 26 mar 2005, o 19:54

po 1 meczu niema co osadza
jak przez pierwsze 3 mecze zdobeda 7 punktow to powinno byc ok:)
ale poczekamy zobaczymy
wk***ial mnie ten scisk na meczu ludzie sie potykali jeden o drugiego (czemu te boczne sektory niebyly otwarte? a moze co za ciul je zamknol?)
aha i zauwazylem ze chyba ten monitoring podsluchowy dziala bo niektorzy byli malo rozmowni :D choc moze sie myle :)
jak wiecie cos na ten temat pewnego to piszcie
a i jeszcze jedna sprawa apropo fanki Bochum czy kibice z Tgeo klubu byli dzis obecni ?
na koniec pozdRowienia
i je*** dziadka z kiosku :D kumaci wiedza

ODPOWIEDZ