Sprawa obniżenia cen biletów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Roson_Ruda_1
Kontakt:

#196 Post autor: Roson_Ruda_1 » 21 maja 2006, o 11:44

Rolik pisze:Jo uwazom ze wystarczy popatrzec na zabrze kaj bilety byly za 5 i zoboczcie wela ludzi przyszlo jak by u nos byly bilety w tyj same kwoie to kto wie wela by nos bylo na stadionie :D
my nie jesteśmy Górnikiem. Moim zdaniem nie przyszło by tyle ile na Górnik. U nich te szpile po pięciok były mocno rozreklamowane, u nos na Rudzie na każdym słumie plakat itp.
a u nos zarząd zaś by ch*** robił... :?
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#197 Post autor: Simone » 21 maja 2006, o 11:57

kurna ludzie macie chyba napisane ze obnizki nie bedzie w tej rundzie ...

Nie jestesmy gornik wlasnie , pewnie na Legie przyszlo by nas nawet wiecej ale nie mamy niestety narazie takich rywali

Zreszta 5 tys co mecz przy takich cenach i rywalach z wiosek na 2 lige malo macie ?
Jest coraz lepiej bez gratisow po co stwarzac problemy
Ostatnio zmieniony 21 maja 2006, o 12:05 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#198 Post autor: Ozor » 21 maja 2006, o 12:02

Według mnie szkoda że z 5-tala nie bedzie na Piasta i Polonię co by nie powiedziec jakos tych ludzi zwłaszcza z Chorzowa trzeba przyciągnąc na stadion ,jesli im się spodoba na pewno przyjdą potem w nowej rundzie i za 10zł.
Ale my z marketingiem zawsze na bakier.

riquelme
Kontakt:

#199 Post autor: riquelme » 21 maja 2006, o 12:11

arcio pisze:
riquelme pisze:Mysle ze powinny byc bilety po 1zl dla bajtli i kobiet tak jak to bylo kiedys. Wtedy liczba widzow podawana na stadionie bedzie prawdziwa a ta zlotowka to nie bedzie problem. A jak ktos nie chce dac nawet zeta na Ruch to niech nie lazi.
z twojego postu wynika że klub ma ... dopłacać do tego interesu !!!
nie chodzi mi o rzadne bilety po 5 zl ani za darmo. Chodzi mi o bilety takie jak w latach 90tych zeby wydrukowali - bilety szkolne- za 1zl dla dzieci i kobiet(tyle chyba ich kosztuje druk). To by uporzadkowalo sprawy liczby widzow na stadionie. Bilety po 5zl czy tez akcje informacyjne zeby chodzilo wiecej ludzi to inna sprawa.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#200 Post autor: Slawko » 21 maja 2006, o 13:11

Czy to dzieki nowej pani prezes ostatni szpil z Polonia nie bedzie za darmo....?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
blue boy
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: blue boy » 21 maja 2006, o 13:23

riquelme pisze:Mysle ze powinny byc bilety po 1zl dla bajtli i kobiet tak jak to bylo kiedys. Wtedy liczba widzow podawana na stadionie bedzie prawdziwa a ta zlotowka to nie bedzie problem. A jak ktos nie chce dac nawet zeta na Ruch to niech nie lazi.
Popieram taki pomysł
Obrazek

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#202 Post autor: uRodzony na sektoRze » 21 maja 2006, o 13:31

blue boy pisze:
Popieram taki pomysł
Nie wiem czemu nikt jeszcze na to nie wpadł ...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: Goscioo » 21 maja 2006, o 13:34

riquelme pisze:
arcio pisze:
z twojego postu wynika że klub ma ... dopłacać do tego interesu !!!
nie chodzi mi o rzadne bilety po 5 zl ani za darmo. Chodzi mi o bilety takie jak w latach 90tych zeby wydrukowali - bilety szkolne- za 1zl dla dzieci i kobiet(tyle chyba ich kosztuje druk). To by uporzadkowalo sprawy liczby widzow na stadionie. Bilety po 5zl czy tez akcje informacyjne zeby chodzilo wiecej ludzi to inna sprawa.
jo tyz juz o tym pisol w jakims temacie
co to jest za problem zeby kobiety i bajtle wlazily za bilet za symboliczna zlotowka, i to nie musi byc zaden wypasni bilet ino koncek kartki , jakos mala karteczka z odpowiednia pieczatka
klub na pewno by do tego nie doplacol i by wtedy w jakims stopniu rozjasnila sie sprawa frekfencji na szpilach

jedyny problem jaki moze bcy to tych by robili walki i probowali wejsc za tyn bilet ale to juz sprawa wpuszczajocych zeby do takiego czegos nie dopuscili

pozdRo

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#204 Post autor: Simone » 21 maja 2006, o 13:35

a nie latwiej zamontowac zwykle kolowrotki ?

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#205 Post autor: rubin » 21 maja 2006, o 13:40

Simone pisze:a nie latwiej zamontowac zwykle kolowrotki ?
a na ch** ci ten kaktus niech podaja nawet ze mecz bez publicznosci jest. Ci co byli a meczu wiedza co i jak

p.s. dla mnie baby powinny placic 5 zeta a bajtle do 14 roku 2 zeta

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#206 Post autor: Simone » 21 maja 2006, o 13:42

rubin jestes w bledzie , podawana frekwencja w mediach jest bardzo istotna

Dlaczego jest istotna to oczywiste , wazne zeby byla prawdziwa ( niezawyzona ,niezanizona )

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#207 Post autor: wolfik » 21 maja 2006, o 14:08

Nie wiem czy bilety za 1 zl dla kobiet i dzieci to dobry pomysl. Wydruk biletow tez kosztuje, a przez to beda tez zbedne kolejki przed kasami przed meczem, a zysk dla klubu marginalny.

Co do biletow za 5 zl nie bedzie ich tej wiosny i nie ma sie juz za bardzo co nad tym rozwodzic. Podano juz tu wiele racjonalnych argumentow za obnizka, ale to cecyzja zarzadu to oni prowadza finanse tego klubu, choc wg mnie ta strozna decyzja o braku obnizki nie jest najlepsza, bo teraz jest chyba najlepszy moment na obnizke pilkarze graja niezle, ludzi chodzi regeularnie sporo 4000 - 5000 na malo atrakcyjne mecze, atmosfera za***iste, mysle ze wraca pwoli moda na Ruch, mozna by to wlasnie wykorzystac. Jestem pewnie ze za 5 zl byloby nas spokjnie dwa razy wiecej. Zarzad jednak nie jest swiadomy lub nie docenia marki jaka jest Ruch i potencjalu kibicow. Ale nie ma co nad tym plakac tylko skupic sie na tym zeby i tak bylo nas jak najwiecej

Nie rozumie tego podawania frekwencji, klub podaje ilosc sprzedanych biletow OK ale frekwencja to jest przeciez ilosc ludzi na meczu, a wiadomo ze jest ich wiecej gdy sa darmowe wejscia. Jesli krzeselek mamy 7500 wiekszosc jest zajeta + wciul ludzi na koronie to jakim cudem wychodzi 3000

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: heli » 21 maja 2006, o 14:35

już tykle razy to było pisane, że oni podają liczbe sprzedanych biletów, a nie liczbe widzów, natomiast co do tych biletó za złoty, jak dla mnie nei trafiony pomysł, kupa roboty z kuli czego, bo jaki zysk by był z tego to nie wiem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#209 Post autor: wolfik » 21 maja 2006, o 14:52

tyle, ze media nie podaja wartosci podawanej przez klub 2800 costam, tylko swoja pewnie szacunkowa przewaznie 3-3,5 tys., zreszta od kilku lat rozne media podaja rozna wartosc frekwencji na podstawie nia liczby sprzedanych biletow, a oceny dziennikarza. A tak jak pisze Simone wartosc frekwencji podawanej w mediach ma znaczenie, zwykle kolowrotki rozwiazalyby ten poblem.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#210 Post autor: heli » 21 maja 2006, o 16:04

wolfik pisze:tyle, ze media nie podaja wartosci podawanej przez klub 2800 costam, tylko swoja pewnie szacunkowa przewaznie 3-3,5 tys., zreszta od kilku lat rozne media podaja rozna wartosc frekwencji na podstawie nia liczby sprzedanych biletow, a oceny dziennikarza. A tak jak pisze Simone wartosc frekwencji podawanej w mediach ma znaczenie, zwykle kolowrotki rozwiazalyby ten poblem.
tak tylko, że z tego co ja pamiętam to jak były kołowrotki, jak zech był bajtlem, no może zaś nie aż tak dawno, ale jak kilka razy właziłem darmowo, to mi kazali wtedy przejść obok kołowrotka, nie wiem po co ale tak było.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ