ci sami ludzie, co nas wyciagneli z 3 ligi.karol fryna pisze: ↑27 wrz 2023, o 17:20to kto nasciagol tyn letni zaciag do klubu? pani Renia? a moze te kompromitacje jak dzisiejsza bydom w mediach opisane jako heroiczne boje?!NG1920 pisze: ↑27 wrz 2023, o 17:16To właśnie był mecz, w którym mógł się odkupić, albo totalnie odpaść z gry i potwierdzic, że się nie nadaje. Lepiej w tym meczu niż z Puszczą.
Zarzut o utrzymywanie prezesów i pismaka to chyba najgłupsze co tu przeczytałem. Bez tych prezesów klub by nie istniał od paru lat. A 'pismak' to rozwój również pozaboskowy, który musi w końcu przyjść, bo mamy zbyt "małe" kadry na profesjonalne działanie.
Co do meczu to mam nadzieję, że to był ten jeden, konkretny mecz, dający odpowiedź wszystkim. Trenerowi, że Baranowski powinien zakończyc przygodę z 1 składem, a najlepiej z klubem. Oraz, że Steczyk nawet na słabym tle i jak ma pełny wymiar czasowy to jednak nie domaga i Feliks powinien być numerem 2.
A kibicom, że jednak ten Szczepek to jest 2-3 klasy wyżej niż pozostali. Oraz, że nawet na tle 4 poziomu rozgrywkowego, wielu zawodników nie jest w stanie podjąć już równej walki. Zawodnicy z ławki rezerwowych klubu ekstraklasy powinni ich zamieść indywidualnościami nawet jakbym ja im mówił co mają robić na boisku. A skoro to wyglądało jak wyglądało to powiedzcie mi co tu zrobi inny trener? Załamie się żalu.
rozumiem, ze Ty w robocie od wielu lat to pasmo nieustannych suckesow, niczego nie zdupisz, zawsze najwyzsza forma.
to pewnie niedlugo jak Świerczewski w Rakowie, kupisz klub i poprowadzisz na szczyt.
Mozna krytykowac, moze i czasem trzeba.
Napisac, ze to jest slabe okienko mozna.
Napisac, ze ktos sie nie sprwadzil w roli DS, mozna. to juz jest dyskusyjne, bo po pierwsze ciezko oceniac na podstawie jednego okienka po polowie rundy, ale jescze ciezej oceniac nie majac swiadomosci, jakim budzetem placowym dysponowal Marcin, a jakim konkurencja. inna sprawa, ze wlasnie tutaj tez sa braki ludzkie, zwyczajnie za malo ludzi. dopiero w trakcie trwania sezonu zatrudnilismy scouta.
ale juz hasla o dwoch vceprezesach sa zwyczajnie bezczelne.
to o Macku tez, nawet nie az tak w stosunku do niego. niech Ferens zadupia po 20h, a potem placze na aplikacji, ze dluzszy urlop wzial. niech nakurwia jednoczesnie za dyrektora komunikacji, rzecznika, kreci zapoweidzi, organizuje akcje marketingowe, tu cos skomentuje, tu cos nagra. ogolnei 6-24 to uczciwe godziny roboty.
za chwile zatrudnia kogos na szefa tych sklepikow, to bedzie jebanie, ze dzieki tej osobie sie nie utrzymiemy, a w temacie obok jebanie, ze na koszulke bylo za dlugo czekac.