Fajnie. Teraz wy***rdalaj cweluNiebieskieSerce7 pisze: ↑29 lip 2019, o 18:44Darth Kabut pisze: ↑29 lip 2019, o 14:43A kim Ty jesteś?NiebieskieSerce7 pisze: ↑29 lip 2019, o 13:51robbo2k pisze: ↑27 lip 2019, o 19:20Wela Ty ciągle nie rozumiesz iż ty nie masz nic do powiedzenia w Ruchu co już ci akcjonariusze udowodnili. Dlatego nie jesteś partnerem dla kibiców. To twoi akcjonariusze okradli dzieciaki z AP to twoi akcjonariusze doprowadzili klub na czwarty poziom. To twoi akcjonariusze odmówili finansowania. Współpraca z tobą nie ma żadnego sensu jedno posiedzenie RN i cię nie ma ani twoich obietnic ani deklaracji. Od dwóch tygodni nie załatwiłeś nawet 1zl. Pożyczyłeś i dalej zamierzasz ciągnąć pożyczkami pod przyszłe dochody.
Tymczasem ciągle do końca sezonu trzeba oddać 7mln których ani nie zdobyłeś ani nie dali ci akcjonariusze. Przeciagasz Pan agonię oszukując pracowników piłkarzy i kibiców a do tego ŚlZPN.....
Jak to łatwo ukrywać się pod pseudonimem i anonimowo sypać na ludzi niesprawiedliwymi oskarżeniami...
Przyjdź i prosto w oczy powiedz vice prezesowi Waszczukowi, Piłkarzom, Trenerom, Pracownikom i wszystkim, którzy teraz ofiarnie i szczerze chcą pomagać, że ich ciężka praca, szczere intencje i serce oddane Ruchowi nic w tym świecie nie znaczą...
Każdy tam daje z siebie ile może, żeby ratować ukochany Klub. Każdy.
I każdy sposób jest dziś na wagę złota!
Oceni to historia.
Wskaż konstruktywne i realne(!) rozwiązania, żeby ratować Ruch...
Do krytyki jesteś pierwszy.
Przyjdź, popracuj dla Ruchu!
Jak narazie zachęcasz wszystkich do ratowania klubu. Piszesz ciulstwa vel Wice prezes Waszczuk choć tutaj każdy wie ze to Wela.
Więc albo jesteś trollem co robi na smyczy nierządu lub jesteś Welą pod kolejnym nickiem
Prośba do adminów.
Banować zielonkowców pod pozorem identyfikacji z imienia i nazwiska lub ograniczyć dostęp do tematu nowo założonym kontom bo póżniej pokazują się takie kwiatki jak powyżej
A kim Ty jesteś, żeby cenzurować ludzi, którym zależy na Ruchu?
W przeciwieństwie do kilku "bohaterów i znawców" tematu nikogo personalnie nie obrażam, a jedynie staram się racjonalnie oceniać rzeczywistość i być sprawiedliwym.
Posłuchajcie ludzi z Ruchu, posłuchajcie kibiców. Nie wszyscy kibice chcą upadku i niewiadomej przyszłości Klubu.
Bardzo zastanawiające jest dlaczego niektórzy tak zaciekle walczą o upadek Ruchu w tej formie?
Dlaczego wprowadzają ciężką i przygnębiającą atmosferę?
Kto ma choćby niewielkie pojęcie o prowadzeniu dużej firmy wie jak to trudne przedsięwzięcie, jeszcze z ograniczonym kapitałem finansowym i ludzkim.
Ruch to 99 lat pasji i doświadczenia.
Największym błędem jest teraz dążenie do upadku w przededniu 100 rocznicy powstania śląskiej dumy.
Po co ta nienawiść? Jeszcze nigdy nie doprowadziła do niczego dobrego.
Proponuję zwyczajnie szanować siebie wzajemnie i zdanie innych.
I rozmawiać ze sobą, bo wiele dobrych pomysłów powstało w trakcie wymiany poglądów i myśli.
Szczęść Boże Ruchowi Chorzów i wszystkim Niebieskim Sercom!
Co z tym Ruchem?
- Radvan138
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Nie jest problemem pisanie z różnych IP, przesłanie posta żonie, teściowej, pułkownikowi, generałowi.
Yyy, kto jest obecnie udziałowcem w Ruchu, czy coś się zmieniło? Czy ktoś przeprosił Szymona? Dlaczego nagle panowie właściciele mieliby zmienić swoje nastawienie? Pożyczki pod procent jednego pana. Drugi ma, ale nie da.
Może najpierw niech udziałowcy dogadają się między sobą, wyłożą pieniądze. Może za tym pójdą wyniki sportowe.
Pan panie Wela teraz jest, ale za chwilę pana może w Ruchu nie być. I gwarantowanie, że pan będzie decydował pieniędzmi jest co najwyżej zabawne.
I tak mi się skojarzyło.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- maly KLZ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Boże chroń fanatyków przed takimi ludźmi... rzygać się chce jak czytam te ich propagandowe teksty jak to wielce oni ratują nasz klub ...wela i inne skurzybiki
-
- Kontakt:
Fajnie że jest kasa na wypłaty dla pracowników bo to ich pieniążki na które uczciwie zapracowali. Ale co bydzie jutro, za tydzień, za miesiąc??? Zaś bydziesz Wela pisać że nie ma kasy na wypłaty. Zaś kibice bydom musieli kupować woda i środki czystości??? Twoi przełożeni nie majom żodnego długofalowego planu. Liczy się tu i teraz. A za jakiś czas zaś bydziecie żebrać o pożyczki. Dopóki Ci ludzie bydom akcjonariuszami, kibice nie powinni przerywać bojkotu.
-
- Kontakt:
Drogi Panie Wela. Konkretnie. Skąd są pieniądze? Czy to nie jest przypadkiem kolejna pożyczka? Jakim cudem miasto daje kasę bez spełnienia warunków umowy na promocję jeżeli to też prawda? Dla mnie i mojej rodziny i przyjaciół to jest kolejny przekręt. Osoby takie jak obecni akcjonariusze czytaj bik kotala kurczyk to zwykłe gnoje. Nikt im nie wierzy i nie będzie wierzył nawet pomimo ciekawej PROPAGANDY z Pana strony. Marzę o tym żeby ten klub upadł. Niestety nie jestem naiwny i wiem że będzie to przeciągane w nieskończoność tylko po to żeby wydoic co jeszcze tylko się da. Kotala powinien siedzieć i mam nadzieję że po wynikach kontroli w UM to się stanie. Co do pozostałych akcjonariuszy to wierzę w to że my kibice będziemy potrafili tak uprzykrzyc im życie że po prostu odejdą. Jeżeli chodzi o Pana osobę to prosiłbym o ustosunkowanie się do moich pytań:
1. Jakie są źródła pieniędzy które cudownym trafem dzisiaj się znalazły. Czy są to pożyczki lub pieniądze z miasta?
2. Czy nieruchomości pana patermana (łania) i pana kurczyka nadal są przedmiotem zastawu pod pożyczkę z miasta? Jeżeli nie to jakim cudem tak nie jest.
3. Jakie są kulisy wyparowania pieniędzy z transferu Stepinskiego. Kto fizycznie otrzymał te środki i dlaczego.
4. Czy kiedykolwiek akcjonariusze Bik i Kurczyk włożyli w Ruch pieniądze w formie innej niż pożyczki? Jeżeli tak to w jakiej wysokości.
Proszę o konkretną odpowiedź. Konkretną.
I na koniec moje oświadczenie. Ja i moja rodzina wierzymy że TYLKO BOJKOT AZ DO UPADŁOŚCI pozwoli na budowę normalności w nowym Ruchu.
1. Jakie są źródła pieniędzy które cudownym trafem dzisiaj się znalazły. Czy są to pożyczki lub pieniądze z miasta?
2. Czy nieruchomości pana patermana (łania) i pana kurczyka nadal są przedmiotem zastawu pod pożyczkę z miasta? Jeżeli nie to jakim cudem tak nie jest.
3. Jakie są kulisy wyparowania pieniędzy z transferu Stepinskiego. Kto fizycznie otrzymał te środki i dlaczego.
4. Czy kiedykolwiek akcjonariusze Bik i Kurczyk włożyli w Ruch pieniądze w formie innej niż pożyczki? Jeżeli tak to w jakiej wysokości.
Proszę o konkretną odpowiedź. Konkretną.
I na koniec moje oświadczenie. Ja i moja rodzina wierzymy że TYLKO BOJKOT AZ DO UPADŁOŚCI pozwoli na budowę normalności w nowym Ruchu.
-
- Kontakt:
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela kolejny grabarz Ruchu, dołączył właśnie do panteonu ...
-
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 29 lip 2019, o 21:02 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Wela moze pan i chce może pan próbuje ratowac ten klub ,tyla ze mosz chopie gowno do gadania zadza 3 udzialowcy (złodziei) a oni majom to w du*** patrzom jak wyciagnac kasa z miasta i od nos kibiców. . możliwe ze przydo sie pan w nowym Ruchu. ale na to trzeba zasłużyć.
bardzo trafne pytania zadoł kolega Waserwaga wyzej 2 -3 posty. odpowiedz na te pytania jesli potrafisz.
bardzo trafne pytania zadoł kolega Waserwaga wyzej 2 -3 posty. odpowiedz na te pytania jesli potrafisz.
-
- Kontakt:
Wela, krótka piłka, mówiona od samego początku. Chcecie kibiców? To pociągnij Bika i Kuraka za te 40 baniek co to jeden z nich przytulił w zeszłym tygodniu. Nie pożyczki od nie wiadomo kogo. Oni są akcjonariuszami i śmierdzą groszem. Nie żyjemy w piwnicach bez mózgu. Każdy wie jak się wiedzie wspomnianym panom. Jak oni dają to i my wrocimy
- Aveni1920
- Kontakt:
Jeżeli faktycznie Ruch dostał hajs od miasta i to jest ten niby sponsor . To krótka piłka Wela wypierdalasz razem z resztą .
Łowcy cy9anów
-
- Kontakt:
Bardzo trafne i konkretne pytania od Waserwagi. Jako Prezes powinieneś, a nawet musisz Pan, Panie Waszczuk, znać na nie odpowiedzi.
Zamiast grać na emocjach i rzucać ogólnikami odpowiedz Pan na te cztery konkretne pytania, a ja osobiście zacznę wierzyć, że zależy Panu na dobry Ruchu, a nie wykonywaniu rozkazów akcjonariuszy.
Zamiast grać na emocjach i rzucać ogólnikami odpowiedz Pan na te cztery konkretne pytania, a ja osobiście zacznę wierzyć, że zależy Panu na dobry Ruchu, a nie wykonywaniu rozkazów akcjonariuszy.
-
- Kontakt:
Przeciez Pan Generał od dwoch tydni nie odpowiedzioł jeszcze na żodne konkretne pytanie a Wy zadajecie mu kolejne z daremnom nadziejom, ze w koncu merytorycznie cos napisze. Chop mo określone zadanie do wykonania i tyla. Jak sie czyto te patetyczne bzdety pisane z kilku kont to pusty smiech ino ogarnio. Juz widza go na polu walki tak zaangazowanego jakby miol odbudowywac Ruch od zera
- Renegat1988
- Kontakt:
I skończcie sam pisać że widzielibyście Go w Nowym Ruchu, przeca to Ich czlowiek
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co Ty chopie o honorze pi***olisz,kaj był tym honor jak pieniądze na dzieci z akademii za***ali,jak nie płacą całe miesiące ludziom,i szantażują,że tym strajkiem są winni upadku klubu, kaj są przeprosiny skierowane do SIMONA,kaj jest tyn klub co stoi w b.dobryj sytuacji finansowej,a ty od ołpów kasa bieresz,i co bydzie za miesiąc,tyś je chopie NAWIEDZONYWela pisze: ↑29 lip 2019, o 19:14Do tych Forumowiczów, kierym się wydaje, że tak jak niektórzy nie mają odwagi, kryję się pod innymi kontami. Niech to Wam już administratorzy sprostują, z jakiego konta korzystam. Dzisiaj wszystko jest do sprawdzenia.
Nie mam w zwyczaju chować głowy w piasek i bać się. Boję się tylko Pana Boga, a z resztą problemów walczę.
Mam tu tylko jedno konto i tylko z niego korzystam. Poszedłem do Was na rynek, ale nie daliście mi głosu. Zarejestrowałem się na forum, ale zablokowaliście mi temat. Kto i czego się obawia, żebym nie mówił do ludzi?
Bolą Was machloje poprzedników, to że Was ignorowali, zamykali Wam "gęby", a sami to samo robicie ze mną?
I wyzywanie, wulgaryzmy i inne ciu...stwa pod moim adresem i każdego, kto tylko nie wyznaje "jedynej i słusznej racji", że trzeba dobić ten klub...
Do czego to doprowadzi? To jest walka? Inaczej wyobrażam sobie walkę dla dobra klubu! Nie poprzez hejt, wyzwiska i kłamstwa np. o 5 czy 7 koncie Weli. Niech Ci którzy to piszą, przyjdą i powiedzą mi to prosto w oczy...
Możecie przyjść i w 200 i w 500 - zapraszam Was do mnie.
Nie popieram i uważam, za niehonorowe obsmarowywanie czyichś domów czy firm - to nie jest honorowa walka z otwartą przyłbicą, tylko chowanie się pod ciemną nocą! Jeśli powołujemy się na honor, to walczmy z tym honorem - otwarcie!
Wyzywać anonimowo na forum, pod przykrywką loginu, to jest odwaga? To jest honorowe?
Do czego to doprowadzi?
A tych dwóch starszych Panów, którzy przyszli i wpłacili 1000 zł i zadeklarowali, że jest Ich więcej i że będą wpłacać więcej powiedziało kilka ważnych rzeczy:
1. że nie możemy dopuścić do upadku Ich ukochanych Niebieskich,
2. że Oni sami chcą, żeby nagłośnić, że przynieśli te pieniądze i z imienia i nazwiska Ich przedstawię,
3. że Oni sami przyprowadzą więcej takich darczyńców i że sami wpłacą więcej,
4. że prawdziwy i wierny kibic nie nie opuszcza Klubu, jeśli ten upada na dno,\
5. że usłyszeli o rzeczywistych dobrych zmianach w Klubie i dlatego przyszli, bo uwierzyli mi i Pracownikom, że możemy wciąż uratować naszą ERKĘ!
I najważniejsze ode mnie...
Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj wydam oświadczenie nt. ostatnich wydarzeń, a jeśli nie dziś, to jutro...
Jedno już mogę zakomunikować... Jestem jednoosobowym zarządem i po wszystkich ustaleniach wewnątrz - żaden przelew, żadna złotówka nie wyjdzie z konta bez mojej zgody, a ja już napisałem jaki będzie przebieg wydatkowania najbliższych środków i każdych innych...
Ja nigdy nie stracę wiary w uratowanie Ruchu, a potem w szukanie solidnych sponsorów i postawienie Klubu na nogi, a przy boku Ruchu rozwoju silnego UKSu i całej naszej Akademii - bo to zawsze było siłą Niebieskich - WYCHOWANKOWIE!
Jak się Ruch kocha, to się o niego walczy do końca, a nie ciepie kłody pod nogi tym, kierziy scom bić sie do kóńca...
Pomyślcie o tym Niebiescy... Niybieskie Panie i Panowie!
pyRsk Ludkowie!