Co z tym Ruchem?
-
Re: Co z tym Ruchem?
Trudny to czas dla Niebieskiej Rodziny i jednocześnie przełomowy w historii.
Jak to mówią nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
Żal, miłość, złość, nadzieja mieszają się i to jest budujące. Są emocje, a one dają niesamowite siły do działania!
Jest szansa jakiej nie było od lat, żeby wszystkie skłócone strony nareszcie połączyły siły, bo Ruch to najwyższe dobro całej chorzowskiej, śląskiej i polskiej rodziny.
Każda strona ma swoje racje i tylko szczere(!) i otwarte(!) rozmowy mogą przynieść niezbędny kompromis.
Niebieska Drużyna, Kibice i mieszkańcy czekają na odważne stanowisko i decyzje Panie Prezydencie Kotala, bo to mieszkańcy dali Panu szansę na polityczną karierę i wybrali w wyborach, aby miasto rozwijało się!
Od lat czekamy na rozpoczęcie budowy stadionu, który przyniesie wizerunkowe, społeczne i finansowe korzyści dla mieszkańców, miasta i okolic.
To inwestycja w lepszą PRZYSZŁOŚĆ, nie koszt Panie Prezydencie!
Stadion to wizytówka miasta.
Ruch to Kibice i całe ich rodziny.
Sport to budowanie ścisłych związków społecznych, hartowanie charakterów i dobra zabawa.
To w końcu duże dochody dla całej społeczności z meczów i wszystkich imprez, które odbywać się tam będą.
RUCH MUSI ISTNIEĆ i rozwijać się!
Nowy STADION NIEBIESKICH musi powstać!
Pamiętać trzeba, że prawda się obroni i każde wyświadczone dobro wraca.
Odwagi zatem i łączmy siły!
Dobrego dnia Wszystkim.
Jak to mówią nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
Żal, miłość, złość, nadzieja mieszają się i to jest budujące. Są emocje, a one dają niesamowite siły do działania!
Jest szansa jakiej nie było od lat, żeby wszystkie skłócone strony nareszcie połączyły siły, bo Ruch to najwyższe dobro całej chorzowskiej, śląskiej i polskiej rodziny.
Każda strona ma swoje racje i tylko szczere(!) i otwarte(!) rozmowy mogą przynieść niezbędny kompromis.
Niebieska Drużyna, Kibice i mieszkańcy czekają na odważne stanowisko i decyzje Panie Prezydencie Kotala, bo to mieszkańcy dali Panu szansę na polityczną karierę i wybrali w wyborach, aby miasto rozwijało się!
Od lat czekamy na rozpoczęcie budowy stadionu, który przyniesie wizerunkowe, społeczne i finansowe korzyści dla mieszkańców, miasta i okolic.
To inwestycja w lepszą PRZYSZŁOŚĆ, nie koszt Panie Prezydencie!
Stadion to wizytówka miasta.
Ruch to Kibice i całe ich rodziny.
Sport to budowanie ścisłych związków społecznych, hartowanie charakterów i dobra zabawa.
To w końcu duże dochody dla całej społeczności z meczów i wszystkich imprez, które odbywać się tam będą.
RUCH MUSI ISTNIEĆ i rozwijać się!
Nowy STADION NIEBIESKICH musi powstać!
Pamiętać trzeba, że prawda się obroni i każde wyświadczone dobro wraca.
Odwagi zatem i łączmy siły!
Dobrego dnia Wszystkim.
-
- Kontakt:
Wela. W kolejce do bociana czekasz? Konta pomyliłeś.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Panie Wela Gebels byłby dumny

-
- Kontakt:
Odezwał się do Simona, że mu płot pomalowali.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Tak jest !
Dobrze ze nie jestem czlonkiem tej niebieskiej rodziny
Dobrego dnia zycze I prosze przekac tym skurwielom co zniszczyli klub ze mam nadzieje ze trafia do pierdla
Dobrze ze nie jestem czlonkiem tej niebieskiej rodziny
Dobrego dnia zycze I prosze przekac tym skurwielom co zniszczyli klub ze mam nadzieje ze trafia do pierdla
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Marcin Waszczuk, wiceprezes
@ruchchorzow1920
o godz. 13.24: 250 tys. złotych już załatwiłem, tysiąc złotych przyniosło dwóch starszych panów kibiców
@ruchchorzow1920
, potrzebujemy jeszcze 349 tys. zł. Działam dalej!
@ruchchorzow1920
o godz. 13.24: 250 tys. złotych już załatwiłem, tysiąc złotych przyniosło dwóch starszych panów kibiców
@ruchchorzow1920
, potrzebujemy jeszcze 349 tys. zł. Działam dalej!
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
załatwiłem to znaczy pożyczyłem nie jest Ci wstyd brać geld od opów a twoi pracodawcy przytulili 40 baniek i nie dali chociaż stówki
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Waszczuk tylko powiedz że nie pożyczyłeś tej kasy od kolegów Smagorowicza z Bydgoszczy! Bo to będzie hit!
-
- Kontakt:
może od Smagora, w końcu 3 lata temu wytargali 18 mln to jest czym obracać 

-
- Kontakt:
"Młody milioner
Dziś zakochał się
Bal już się zaczął
Wszyscy tańczą, więc
Nie przerywajcie tego!
Zostawcie Titanica!
Nie wyciągajcie go!
Tam ciągle gra muzyka
I oni tańczą wciąż"
Dziś zakochał się
Bal już się zaczął
Wszyscy tańczą, więc
Nie przerywajcie tego!
Zostawcie Titanica!
Nie wyciągajcie go!
Tam ciągle gra muzyka
I oni tańczą wciąż"
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Eh, Wela, Wela. Jeździsz, pożyczasz, skaczesz jak małpka na gumie, a Twoi szefowie siedzą sobie teraz i śmieją się z Ciebie obracając na koncie kwotami rzędu 40 milionów. Zrobili sobie prywatny cyrk i patrzą jak fajnie skaczesz, tylko jak fikniesz im o metr za wysoko to jeszcze Cię obsrają w oświadczeniu. Patrz tam jako.
-
- Kontakt:
To będzie tak: te pieniądze się znajdą (może nie całość)-->spłacą po części pracowników zmuszając ich emocjonalnym szantażem do powrotu do pracy-->w 2 dni nagrają 54 filmiki i pojadą do 86 szkół i przedszkoli, czy co tam jeszcze potrzeba-->miasto wypłaci wcześniej transzę za promocje-->akcjonariusze całą transzę wyciągną, jak wszystko do tej pory-->powtórka apelu na trybunie głównej
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wszystkie prowadzone działania są bezcelowe bo kibice już nie pójdą nigdy na ten Bikowo, Kurczykowy twór do okradania ludzi jakim jest ta spółka.
-
- Kontakt:
Czemu jedziecie po facecie, który COKOLWIEK robi dla ratownaia Ruchu? Zbiera kasę jak żebrak, a WY go wyśmiewacie...
O co kaman bo nie pojmuję
O co kaman bo nie pojmuję

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
robbo2k pisze: ↑27 lip 2019, o 19:20Wela Ty ciągle nie rozumiesz iż ty nie masz nic do powiedzenia w Ruchu co już ci akcjonariusze udowodnili. Dlatego nie jesteś partnerem dla kibiców. To twoi akcjonariusze okradli dzieciaki z AP to twoi akcjonariusze doprowadzili klub na czwarty poziom. To twoi akcjonariusze odmówili finansowania. Współpraca z tobą nie ma żadnego sensu jedno posiedzenie RN i cię nie ma ani twoich obietnic ani deklaracji. Od dwóch tygodni nie załatwiłeś nawet 1zl. Pożyczyłeś i dalej zamierzasz ciągnąć pożyczkami pod przyszłe dochody.
Tymczasem ciągle do końca sezonu trzeba oddać 7mln których ani nie zdobyłeś ani nie dali ci akcjonariusze. Przeciagasz Pan agonię oszukując pracowników piłkarzy i kibiców a do tego ŚlZPN.....
Jak to łatwo ukrywać się pod pseudonimem i anonimowo sypać na ludzi niesprawiedliwymi oskarżeniami...
Przyjdź i prosto w oczy powiedz vice prezesowi Waszczukowi, Piłkarzom, Trenerom, Pracownikom i wszystkim, którzy teraz ofiarnie i szczerze chcą pomagać, że ich ciężka praca, szczere intencje i serce oddane Ruchowi nic w tym świecie nie znaczą...
Każdy tam daje z siebie ile może, żeby ratować ukochany Klub. Każdy.
I każdy sposób jest dziś na wagę złota!
Oceni to historia.
Wskaż konstruktywne i realne(!) rozwiązania, żeby ratować Ruch...
Do krytyki jesteś pierwszy.
Przyjdź, popracuj dla Ruchu!