No wlasnie

Zapytalem wyzej czy jest choc jeden Radny albo potencjalny kandydat na prezydenta z Chorzowa ktory oficjalnie deklaruje stadion i nie dostalem zadnego nazwiska (nie jestem z Chorzowa)
Mozna sobie chodzic na manifestacje, wywieszac banery ale bez woli i decyzji polityczna (bo taka decyzja jest budowa stadionu) to te dzialania sa bezcelowe.
Tak jak kiedys pisalem - potrzebne jest zgromadzenie radnych + kandydat na prezedenta na szczeblu lokalnym lub ponadpartyjnym gdzie beda oni chcieli stadion. Wtedy kibice Ruchu o innych niz konserwatywno-prawicowcyh pogladach beda mogli rowniez zaglosowac na kandydata ktory bedzie chcial stadionu.
Nie wiem czy to mozliwe, szczegolnie patrzac na komentarz wyzej, ale chcialbym zeby bylo.
[/quote]
Ja również bym nie zagłosował. Masz ale świadomość tego, że jakbyśmy wybrali takiego lewaka z lgbt+ to wiesz jakby później wyglądał ten stadion? Wiesz jak szybko by zniknął ruch ultras na rzecz tęczowej generacji? Tęczowe flagi, chłopy idące koroną stadionu za rękę i tęczowe wuwuzele. Stanowcze nie dla lewaka chcącego stadion