UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
pulse

#181 Post autor: pulse » 28 paź 2006, o 18:07

Hahahah

Miro77

#182 Post autor: Miro77 » 28 paź 2006, o 18:08

Sza19R20lin pisze:Gdy nadejdzie dzień klęski, pozostaną Ci najwieRniejsi.... Ruch Ruch HKS!!
Za tydzień jadymy z Lechią!!!!
:flaga: :niebiescy:
Brawo i tu widac kto jest wiernym kibicem

Bizak16

#183 Post autor: Bizak16 » 28 paź 2006, o 18:10

Może to i dobrze....przynajmniej na Lechii nie będzie "sezonowców" i bardzo sie z tego ciesza....a że przegrali hm..no cóz kazdemu sie zdaża/ PozdRo i do zobaczyska na Lechii :)

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#184 Post autor: Raul22 » 28 paź 2006, o 18:14

o fuck jestem w szoku, choc daleki jestem od az tak mocnej krytyki jak to tu niektorzy robia, co ma chodzenie po sklepach do meczu?? jak wygrywali to nie przeszkadzalo nic a teraz takich glupot sie czepiac, wiadomo to sa ludzie musza cos robic, a to ino sport i nie zawsze sie wygrywa, mimo wielkiego szoku i jeszcze wiekszego rozczarowania mam nadzieje ze to tylko wypadek i przy pracy i w 2 ostatnich meczach bedzie 6 pkt.

KacoR
Kontakt:

#185 Post autor: KacoR » 28 paź 2006, o 18:28

WIERNI PPO PORAZCE DUMNI PO ZWYCIESTWIE zdaza sie czasami slaby mecz nawet tym najleprzym to tak jak w meczu Polska-Portugalia Polska to janikowo a Portugalia to Ruch tylko ze wynik troche inny ale hu* porazka to porazka ponoc porazki pomagaja :roll: miejmy nadzieje ze to jest przemeczenie sezonem bo badz co badz to tylko ludzie

otos
Kontakt:

#186 Post autor: otos » 28 paź 2006, o 18:28

przyszedl kryzys i tyle, kiedys to musialo to nastpaic.( dobrze ze jeszcze 2 mecze tej rundy). Na meczu nie bylem nie widzialem, ale z tego co sie dowiedzialem to gra wolala o pomste do nieba, ale powiedzmy sobie szczerze ze juz wczesniej to nie byla ta gra co na poczatku rundy. Przeciez na Kmicie, ze Stala, Jaga to juz bylo widac ze sa tlyko przebyliski gry, a tak to zwykla kopanina. Kazdy klub ma gorsze lepsze chwile w soezonie byly te dobre przyszedl ten gorszy okres. pozdRawiam

Nadejdzie wiosna i lepsze czasy....
sprawiedliwosc ma oczy ...

lojo
Kontakt:

#187 Post autor: lojo » 28 paź 2006, o 18:32

Tera żabole sie z nos śmiejom przynajmni na Halymbie :(:(:( już niechce mi sie iś do budy jak sie bydom śmioć i wciepyać na ruch a jo żodnych argumentuw obronnych :(:(:( 4:0 czy tak gra drurzyna która chce wejść do OE :(:(:(...
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Mario_BATORY

#188 Post autor: Mario_BATORY » 28 paź 2006, o 18:35

simonsays pisze:To juz koniec swiata. Klimek odejdzie, pilkarze tez, nawet wierni kibice odejda. Po tym meczu skonczyla sie 86 letnia historia Ruchu. Panowie, mom w chacie trocha zgnitych jajek. Zapraszom po nie do mnie i obrzucmy pilkarzy na powitanie. Tyle im sie nalezy od kibicow. A jak jakis zaprotestuje to mu skujemy ryja, ok ?
Chopie mom nadzieja zes zartowoł bo jak to czytom to mie rozwalo sie wez te jaja i sie je na łebie rozczaś..może cykniesz wreszcie ze to sa ino ludzie i to ze Unia jest kaj jest nie swiadczy o tym ze momy sie załamywac i sie wiyszac ...nie takie druzyny przegrywały jeszcze z gorszymi rywalami...wiec nie robia z tego tragedii i wierza ze z lechią bydzie już gut...na bank trocha im psycha siadła ale mom nadzieja ze jakos sie to do wyprostowac...

.....POZDRO.....
Ostatnio zmieniony 29 paź 2006, o 22:12 przez Mario_BATORY, łącznie zmieniany 2 razy.

cototorca?

#189 Post autor: cototorca? » 28 paź 2006, o 18:41

lojo pisze:Tera żabole sie z nos śmiejom przynajmni na Halymbie :(:(:( już niechce mi sie iś do budy jak sie bydom śmioć i wciepyać na Ruch a jo żodnych argumentuw obronnych :(:(:( 4:0 czy tak gra drurzyna która chce wejść do OE :(:(:(...
5-0 z Koroną... i wszystko jasne ;)... a po ryju dac nie umisz?!?! niech sie kerys zasmieje ze mnie...

Buger

#190 Post autor: Buger » 28 paź 2006, o 18:51

Raul - zech napisol co mo wspolnego to sie nie pytej 2 razy bo nie mom ochoty odpowiadac i sie powtarzac co chwila. Juz kolejny roz ktos mo problemy czytania ze zrozumieniem... Jo wyciagnal swoje wnioski z tego szpilu i z tak wysokiej kleski z tak badziewna druzyna, no i doszdl do wniosku ze momy zespol nieprzygotowany mentalnie i psychicznie do I ligi a to czy ty sie z tym bydziesz zgadzol czy nie to mi to wisi...

sebaro
Kontakt:

#191 Post autor: sebaro » 28 paź 2006, o 19:01

Jak jechałem do domu to szwagier napisał mi SMSa, że przegraliśy 4:0. Pierwsze co mi przyszło do głowy to : "Kto stoł w torze ? "
Proszę kogoś kto był na mecz o obiektywną ocenę gry Jarka.
A co do wyniku : porażka nie pierwsza i nie ostatnia. Najważniejszy jest awans :flaga:
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

rem34

#192 Post autor: rem34 » 28 paź 2006, o 19:08

jestech ciekawy ilu z tych wiernych bydzie
w piatek na szpilu.
dla mnie to jest KLESKA
druzyna ktoro walczy o 1 liga nie moze sie na takie cos pzowolic.
ostatnio druzyna wygrwo z wiceliderem 4-0
to jest WSTYD

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#193 Post autor: cisiu » 28 paź 2006, o 19:17

Mario_BATORY pisze:
simonsays pisze:To juz koniec swiata. Klimek odejdzie, pilkarze tez, nawet wierni kibice odejda. Po tym meczu skonczyla sie 86 letnia historia Ruchu. Panowie, mom w chacie trocha zgnitych jajek. Zapraszom po nie do mnie i obrzucmy pilkarzy na powitanie. Tyle im sie nalezy od kibicow. A jak jakis zaprotestuje to mu skujemy ryja, ok ?
Chopie mom nadzieja zes zartowoł bo jak to czytom to mie ro***erdala...sie wez te jaja i sie je na łebie rozczaś..może cykniesz wreszcie ze to sa ino ludzie i to ze Unia jest kaj jest nie swiadczy o tym ze momy sie załamywac i sie wiyszac ...nie takie druzyny przegrywały jeszcze z gorszymi rywalami...wiec nie robia z tego tragedii i wierza ze z lechią bydzie już gut...na bank trocha im psycha siadła ale mom nadzieja ze jakos sie to do wyprostowac...

.....POZDRO.....

te to była ironia...sarkazm... a co do wyniku trudno!!! Gromy dali!!!! DO BOJU NIYBIESCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

adamo_R

#194 Post autor: adamo_R » 28 paź 2006, o 19:17

NIEBIESKI HANYS
Kontakt:

#195 Post autor: NIEBIESKI HANYS » 28 paź 2006, o 19:20

Nic Sie Nie Stało NIEBIESCY Nic Sie Nie Stało. Z Lechiom bydzie napewno Dużo lepi. :flaga:
:flaga: [img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/baran.jpg[/img] :flaga:

ODPOWIEDZ