Ruch Chorzów - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#181 Post autor: osik » 13 lis 2004, o 22:43

jeszce jednego posta se musza napisac bo nie zasna :lol:

jo jes tak dumny z Piłkarzy ,że calo runda mi wynagrodzili
no a Bogdan to juz jes moj idol :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: hanys1920 » 13 lis 2004, o 22:56

Gratulacje dla piłkarzy za dzisiejszy mecz- BRAWO
Gratulacje dla kibiców za postawę przez większość meczu
Gratulacje dla Bogdana Kalusa za postawę przez cała rundę i przez większość dzisiejszego meczu na spikerce. Spiker to jednak przede wszytskim tylko i wyłącznie spiker. Za ocenianie sędziów i PZPN się nie powinien brać- kara będzie jak najbardziej słuszna. Mam jednak nadzieje, że na wiosne ponownie będzie można usłyszeć go na ulicy Cichej. Panie Bogdanie do uslyszenia na wiosne :)
Pozdrowienia dla chłopaków ze Staszowa obecnych na meczu

p.s.wreszcie koniec z meczami o godzinie 13
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#183 Post autor: osik » 13 lis 2004, o 23:06

hanys1920 pisze:Mam jednak nadzieje, że na wiosne ponownie będzie można usłyszeć go na ulicy Cichej. Panie Bogdanie do uslyszenia na wiosne :)
jak sie nie udo (je***y PZPN) to sie przyniesie cos jak megafon i bydzie z nami siedziol :!:

kto jes za :?:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#184 Post autor: wolfik » 13 lis 2004, o 23:08

Korona calkiem niezla, nasza obrona tez nie najlepsza, ale w koncu zagralismy skutecznie, fajnie bramkarz korony sprokurowal trzecia brame :lol:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#185 Post autor: L_M » 13 lis 2004, o 23:15

Nawet jesli PZPN by sie zgodzil bo przeciez Pan Kalus zostal niedawno wybrany najlepszym spikerem na Slasku, to jest jeszcze kwestia wlodarzy naszego klubu ;)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#186 Post autor: L_M » 13 lis 2004, o 23:28

zreszta ja mysle ze kwestia czasu jest i Pan Kalus sie wypowie u nas na forum w tym temacie bo przeciez dosc czesto z nami pisze.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#187 Post autor: wolfik » 13 lis 2004, o 23:43

hanys1920 pisze:Gratulacje dla Bogdana Kalusa za postawę przez cała rundę i przez większość dzisiejszego meczu na spikerce. Spiker to jednak przede wszytskim tylko i wyłącznie spiker. Za ocenianie sędziów i PZPN się nie powinien brać- kara będzie jak najbardziej słuszna.
Akurat na tym meczu to nie byl tylko spiker, powiedzialbym nawet, ze byl rzecznikiem kibicow, powiedzial glosno, dla niektoyh pewnie za glosno co nas boli, niezly tez byl tekst do Rafala Franke jak mu dawal ciuchy Reportera "bo ja pracuje w teatrze i mi placa" czy jakos tak.

Dlaczwego w trakcie meczu zmieniono spikera, czyja to byla decyzja?

No i w koncu doping bardzo dobry :D

KK
Kontakt:

#188 Post autor: KK » 13 lis 2004, o 23:55

wolfik pisze:Dlaczwego w trakcie meczu zmieniono spikera, czyja to byla decyzja?
Dzialaczy. Powiem wiecej. Dzialacze chcieli mnie wrobic w debiut jako spiker, ale udalo mi sie z tego wykrecic i mikrofon na cale szczescie przejal zaskoczony redaktor Radia Katowice.

Mecz pierwsza klasa, bramki za***iste. Cieszmy sie tym zwyciestwem, bo przed nami ciezka zima :?

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#189 Post autor: hanys1920 » 14 lis 2004, o 00:06

wolfik pisze:
hanys1920 pisze:Gratulacje dla Bogdana Kalusa za postawę przez cała rundę i przez większość dzisiejszego meczu na spikerce. Spiker to jednak przede wszytskim tylko i wyłącznie spiker. Za ocenianie sędziów i PZPN się nie powinien brać- kara będzie jak najbardziej słuszna.
Akurat na tym meczu to nie byl tylko spiker, powiedzialbym nawet, ze byl rzecznikiem kibicow
Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?

www.wolnyposredni.pl

KK
Kontakt:

#190 Post autor: KK » 14 lis 2004, o 00:10

hanys1920 pisze:Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?
Samowolka. A raczej glos ktory plynie z ust kazdego lepiej zorientowanego kibica Ruchu.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#191 Post autor: wolfik » 14 lis 2004, o 00:21

hanys1920 pisze: Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?
Frustracja tym co sie dzieje w Ruchu, i ta atmosfera jaka byla dzisiaj na meczu to tez w pewnym sensie jego zasluga, zreszta po decyzji dzialaczy widac, ze trafil w czuly punkt, mozna dyskutowac o tym czy przesadzil oceniajac prace sedziow, wg mnie to nie ma az takiego znaczenia, a ze mial racje kazdy kto chodzi na Ruch to wie,

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#192 Post autor: hanys1920 » 14 lis 2004, o 00:24

Kkubicki pisze:
hanys1920 pisze:Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?
Samowolka. A raczej glos ktory plynie z ust kazdego lepiej zorientowanego kibica Ruchu.
To było pytanie retoryczne :)była samowolka, tak więc trzeba ponosić konsekwencje za swe czyny i tyle, co nie zmienia faktu, że mówił też to co ja myśle i że mam nadzieje że już na meczu z Bełchatowem ponownie usłyszymy pana Bogdana

www.wolnyposredni.pl

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#193 Post autor: hanys1920 » 14 lis 2004, o 00:34

Wolfik- tą argumentacje możesz przesłać do PZPN gdy będą oceniać i ewentualnie karać Ruch, gdyż wydaje mi się że bez kary się nie obejdzie, wątpie by ta argumentacja trafila do kogoś z Warszawy. Wg mnie oceniając prace sędziów liczy się sam zamiar, nie ważne czy to trwa 5 czy 90 minut, a działacze nie usunęli go dlatego że trafił w ich czuły punkt (choć po części także), ale także dlatego że kierują się jakąś literą prawa i dobrymi obyczajami (przynajmniej w taki sposób będą mogli się tłumaczyć).

www.wolnyposredni.pl

KK
Kontakt:

#194 Post autor: KK » 14 lis 2004, o 00:48

Fotki sa juz na stronce...
Aha taka jeszcze jedna moja uwaga. Cieszy mnie ze pierwszy sklad w wiekszosci i bramki strzelaja ludzie zwiazani z Ruchem, dla ktorych ten klub nie jest jedna z wielu przystani. Tym sie wyrozniamy (co prawda tylko w II lidze, ale zawsze!) sposrod Giekaesow, czy innych Gornikow i Piastow :wink:

Obrazek

Obrazek

DjMaciar
Kontakt:

#195 Post autor: DjMaciar » 14 lis 2004, o 07:37

welki szacunek za wynik mimo iz przegrywalismy 0-1 zob sie 4-1
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ODPOWIEDZ