Podbeskidzie B&B -Ruch Chorzow (2006-11-19 (13:00), Biel
umyj mi 2 auta to sie zarobisz :lol:starvin pisze:jo by jechol bo bych 20zl zalatwil ale 30 ni zalatwia...i trocha przesadzili z taka cena...na tako wiocha 30zlbo jakis debil cos rozd...
du...to kasa mi sie przydo na prezent do dziolchy...mozecie mie zjeb...jak chcecie ale jo ni je przy kasie jak nikere...wiym ze do nikerych to je "ino 30zl" ale ni do mie
chyba ze mi ktos robota do ??
- Ama
- Kontakt:
Podbeskidzie - Ruch
Panowie o 9 zbiórka wyjazd liczmy aż się wszyscy spakują 9-30 , czas jazdy licza 1h 20 min więc będemy powiedzmy o tej 11 w Bielsku 10 min na Stadion kajś 1h będemy wchodzić a co będemy robić przez te 50 min no jo nie wiem ale mi to jest trocha za wczas wiecie że jutro jest Sobota ;:D:D:D i nie którzy znos wybierają się na melanże to jo nie wiem naprawdę ;d;d;d ale cóż jakoś domy rady w cugu sie dobijemy po ciężkiej sobocie
pozdro dla całej ekipyyyy...Ruch Ruch HKS
pozdro dla całej ekipyyyy...Ruch Ruch HKS
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale bylo by 20zl! tylko je po 30zl? bo trzeba zaplacic kare za szkody w cugu jak jechalismy do krakowa!!!!ruby z kaliny pisze:jak ostatni to cza bylo zrobic po 50 kur...waSODA pisze:wszyscy na Bielsko i przypominam o NIEBIESKICH BARWACH !!!!!!!!!!!!!!!!
ps. i niy dupic flekow o cenach ,to ostatni mecz sezonu
wisla 30 i bielsko 30 a roznica srogo przynojmi do mie
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
no nie pogodosz laska fajno:) ale do mnie trocha za staro:D jo mom bilecik od dziśej kole 13:) nidziela będzie dla NAS:DPanewniki pisze:Widza nie ino jo to zauwazyl :twisted: :twisted: WSZYSCY DO BIELSKAkijop_v pisze:moze niy momy nojfajniejszego stadionu w polsce,ale sekretarka napewno...!!!!wszyscy do bielska i niy marudzic!!!!
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
Pogadałem z operatorem tvp katowice na szpilu Naprzodu i powiedział mi że ten mecz jest puszczony z takim poślizgiem, bo tvp uruchomił nowy program sportowy (którego chyba nikt nie ma) i żeby ludzi zachęcić do niego to tam puszczają nasz szpil na żywo, a na tvp3 z opóźnieniem....szwajcu pisze:nie chce mieszać, ale TVP KATOWICE podaje, ze jest transmisja na żywo z tego szpilu o 14:35
chyba, ze to ich "na żywo" bedzie takie jak z meczu z Hydrobudową.... czyli deczko opóźnione
Powiedziałem mu, że ja i tak bede widział go na żywo

Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko :lol:
-
- Kontakt:
No to jak sie wyjątkowo przygotowują to wyjdą spięci i szybko strraca gola. W sporcie na TVP 3 mówili, że być może w Podbeskidziu nie zagra ich najlepszy strzelec Józefowicz, ale według mnie to taka ich "wiejska" zagrywka taktyczna.Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko
Kiedy mamy z nimi wygrac jak nie w niedzielę. W końcu karta musi sie odwrócić. Z Wisłą wygrywamy to z Bielskiem nie wygramy?

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no muszemy wkoncu tam wygrac, ale nie porównuj meczu z Wisła do meczu z Podbeskidziem... mecz meczowi nie równyElmer pisze:No to jak sie wyjątkowo przygotowują to wyjdą spięci i szybko strraca gola. W sporcie na TVP 3 mówili, że być może w Podbeskidziu nie zagra ich najlepszy strzelec Józefowicz, ale według mnie to taka ich "wiejska" zagrywka taktyczna.Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko
Kiedy mamy z nimi wygrac jak nie w niedzielę. W końcu karta musi sie odwrócić. Z Wisłą wygrywamy to z Bielskiem nie wygramy?
bo ja wiem czy zagrywka,jezeli moze widziałes na katowicach skrót meczu z kmita to zaraz na poczatku meczu kmita pojechała z Józkiem dosc ostro i potem juz tylko kulał az zszedl z boiska.Elmer pisze:No to jak sie wyjątkowo przygotowują to wyjdą spięci i szybko strraca gola. W sporcie na TVP 3 mówili, że być może w Podbeskidziu nie zagra ich najlepszy strzelec Józefowicz, ale według mnie to taka ich "wiejska" zagrywka taktyczna.Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: