pRezentacja 2 marca 2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Bogas
Kontakt:

#151 Post autor: Bogas » 3 mar 2005, o 14:03

Cobra jak zes chcol zaplacic kasa na sektorowka lub ultras to trzeba bylo sie tego wielkiego zapytac co bluzy sprzedowol i by ci pedziol ze tyn maly obok niego zbiero kasa chopcy ja co to duzo wczoraj wplacili rzaczej uregolowali skladki.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#152 Post autor: Patton » 3 mar 2005, o 14:11

Leza pozamiatany :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#153 Post autor: 19r20 » 3 mar 2005, o 14:18

zdjęcia NeoKibola na jego stronie są.... marnej jakości
ja też robilem ale ich jakość jest tak samo do bani
ma ktoś dobrej jakości??
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

COBRA

#154 Post autor: COBRA » 3 mar 2005, o 14:21

Myslalem ze ktos bedzie lazil i zbierol kasa do jakichs puszek czy cos takiego,albo przy wejsciu bedzie zbierana.A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem a wogole skad mialem wiedziec ze ktos tam zbiera kase na sektorowke czy ultras!

Nikiszowiec
Kontakt:

#155 Post autor: Nikiszowiec » 3 mar 2005, o 14:37

COBRA pisze:A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem...
Jo podłaził chyba z 5-6 racy i za kożdym razem z powodzeniem (2 razy przed całom imprezom jak sie wszyscy zjeżdzali, ze 3 razy w trakcie imprezy i ros na koniec), wiec nie wiem kiedy ci sie to nie udało :lol: dla chconcego nic tRudnego :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#156 Post autor: Neo » 3 mar 2005, o 14:41

19r20 pisze:zdjęcia NeoKibola na jego stronie są.... marnej jakości
ja też robilem ale ich jakość jest tak samo do bani
ma ktoś dobrej jakości??
No napisołech że słabej jakości są... dzisiaj po szkole troche je rozjaśnie itd. i powinno być lepi :wink:

Stona
Kontakt:

#157 Post autor: Stona » 3 mar 2005, o 16:04

http://members.lycos.co.uk/robson12/prezentacja/

tu mocie zdjecia lepszej jakosci...pozdRo
za Tobą pójde w ogień, wode..

Stona
Kontakt:

#158 Post autor: Stona » 3 mar 2005, o 16:18

ciup ogladam te zdjecia i tez taka sobie jakosc (byc moze dlatego jakosc jest slabsza by mniej zajmowaly zdjecia na serwerze)...ale trudno chociaz przynajmniej moje z Edim supeR wyszlo ktorego tam nie ma :d
za Tobą pójde w ogień, wode..

Bolek
Kontakt:

#159 Post autor: Bolek » 3 mar 2005, o 17:04

amra pisze: Przepraszom tych po kerych pojechołch za fest.
Mom nadzieja że sie niegorszom.
chyba trocha za pozno na przepraszania :?
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

dylo
Kontakt:

#160 Post autor: dylo » 3 mar 2005, o 17:44

Fajnie było ino końcówki imprezy nie pamiętam bo mnie coś zatruło.
A zespół Hasiok fajna kapela. Podziękowania dla organizatorów.

WYKLĘTY

#161 Post autor: WYKLĘTY » 3 mar 2005, o 19:11

prezentacjo super...a jeszcze bardziej cieszy liczba osób z Mysłowic, tak na oko szacuje ja na 50 osób,która dobrze rokuje przed runda wiosenną!!!

TYLKO RUCH
-Mysłowicka ŁobuzeRka-

Katowiczanin

#162 Post autor: Katowiczanin » 3 mar 2005, o 19:21

Prezentacja była super ino ten pieronski hasiok.........ale poza tym bylo spox
wie ktos moze w jakich godzinach idzie rezerwowac na hali te bilety na gucia??mocie jeszcze jakies linki ze zdjeciami albo filmikami??

COBRA

#163 Post autor: COBRA » 3 mar 2005, o 19:50

Nikiszowiec pisze:
COBRA pisze:A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem...
Jo podłaził chyba z 5-6 racy i za kożdym razem z powodzeniem (2 razy przed całom imprezom jak sie wszyscy zjeżdzali, ze 3 razy w trakcie imprezy i ros na koniec), wiec nie wiem kiedy ci sie to nie udało :lol: dla chconcego nic tRudnego :wink:
Wybacz zebym ja musial lazic i szukac ludzi odpowiedzialnych za zbieranie kasy na ultras czy sektorowka,to loni powinni latac po hali lub byc jakos widoczni a gwarantuja ze uzbieralo by sie trocha kasy, a nie wplacili by tylko ci co reguluja skladki co mieciac tylko duzo wiecej ludzi :!: :wink:

Nikiszowiec
Kontakt:

#164 Post autor: Nikiszowiec » 3 mar 2005, o 20:37

COBRA pisze:
Nikiszowiec pisze:
Wybacz zebym ja musial lazic i szukac ludzi odpowiedzialnych za zbieranie kasy na ultras czy sektorowka,to loni powinni latac po hali lub byc jakos widoczni a gwarantuja ze uzbieralo by sie trocha kasy, a nie wplacili by tylko ci co reguluja skladki co mieciac tylko duzo wiecej ludzi :!: :wink:
Tu mi nie łazi o zbieranie kasy... ino o dopchanie sie do stolika z gadzetami !! Pisza ze byz problemu szło (czytej uważnie i starej sie zrozumieć czytany tekst) pozdRo :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Robson
Kontakt:

#165 Post autor: Robson » 3 mar 2005, o 20:50

Klimzowiec pisze:ciup ogladam te zdjecia i tez taka sobie jakosc (byc moze dlatego jakosc jest slabsza by mniej zajmowaly zdjecia na serwerze)...ale trudno chociaz przynajmniej moje z Edim supeR wyszlo ktorego tam nie ma :d
Miołżech na aparacie ustawione 2 mega pixele(by więcej fotek zrobić), było ciemno, a dużo zdjęć jest zrobione dodatkowo zoomem - stąd taka beznadziejna jakość. Na tą stronie i tak wybrałem w miarę dobre fotki (pod względem jakości).

Ogólnie było super. Cieszy taka frekwencja. Udało mi się dwie frelki wyciagnąć na ta impra i pedziały, że bardzo im się podobało. Dzisiej na macie jeszcze śpiewały RUCH, RUCH H-K-S!

Brawo dla organizatorów :!: :super:

P.S. Edi - fajny synek :wink:

ODPOWIEDZ