na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
SODA

#16 Post autor: SODA » 27 maja 2005, o 22:32

chodzilo mi o to ze piszesz RUCH z maly litery i tyz chodza na kozdy szpil dla FIRMY RUCH CHORZOW!!!!!!!!!!!!!!

Esiu.

#17 Post autor: Esiu. » 27 maja 2005, o 22:34

Sranie w banie. Tych pojebów nawet sie ciulać nie opłaco, to i tak nic nie do a jeszcze nos oskarżą o pobicie.

hu* W DUPSKA GRAJKOM.

HUCH TO MY A NIE WY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arcio
Kontakt:

#18 Post autor: arcio » 27 maja 2005, o 22:49

a zarząd siedzi cicho :)
Amra - co tak cicho siedzisz ty i reszta kolesi?

może byś cos powiedział co?
widze że wszyscy maja to juz w du*** nawet TY
nigdy nie jest za późno

Viro

#19 Post autor: Viro » 27 maja 2005, o 23:04

co tu duzo pisac paranoja, kpina, jawne robienie nas w ch*** itp itd wstyd mi bedac kibicem TAKIEGO KLUBU ze mamy takich chujowych grajkow jak widac reprymenda ustna nic nie wniosla dalej nas jawnie robia w ch*** ( z kilkoma wyjatkami nawet 1 reka to za duzo)
trzeba podjac radykalny sprzeciw przeciwko temu co robia z nami i anszym klubem
a nie klaskac im za minimalizm

Stary kibic

#20 Post autor: Stary kibic » 27 maja 2005, o 23:25

Moja propozycja . W ramach protestu za ich zachowanie w stosunku do kibicow (czyli robienie nas w c ...)proponuje wejscie na stadion z 15 minutowym opuznieniem. Nastepnie zadnego dopingi ,kompletna cisza. Nawet zadnego gwizdania.

Viro

#21 Post autor: Viro » 27 maja 2005, o 23:28

takie cos oni maja w du*** , oczywiscie mozna na t przystac ale musi byc jeszcze jakas niespodzianka:) bo jak tylko to sie zrobi to oleja to cieplym moczem i tyle

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: HKSADIK » 27 maja 2005, o 23:30

A jo proponuja wejść normnalnie i śpiewać na zmiane:Ściągać te barwy wy ku*** ściągać te barwy, RUCH to my,ch** nie piłkarze itp. :twisted: :twisted: Bo jo ich dopingować na bank nie byda!!! :twisted:

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#23 Post autor: THOMY » 27 maja 2005, o 23:35

tak jak SK napisol
ja jo jest za - chociaz to i tak nic niydo jo ku*** 2000km przejada na tych ciuli ku*** mac i zas bydzie wdupc z lks-sym, trocha co mi humor poprawio to nasza prawdziwo druzyna z lot 80-tych !!! i tyn szpil 1- szego
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Stary kibic

#24 Post autor: Stary kibic » 27 maja 2005, o 23:38

Druga sprawa. Wlasnie co na to wszystko zarzad,spolka? Szanowni panowie wszystko jest w/g planu? Spadek do 3-ciej ligi? ku*** ludzie za ile spuscicie ruch do degradacji? Pytam sie za ile ?! Bo jak to mozna wytlumaczyc, sidzicie cicho bo fajnie jest. Co do q zadnych decyzji, zadnych posunienc? Co juz dzielicie sie z zyskami za teren po Chorzowskim Ruchu?
No co jest? Cacy nie! Ale sie dopasowali do gwizdorow tego klubu. Wstyd Panowie!!!!

arcio
Kontakt:

#25 Post autor: arcio » 27 maja 2005, o 23:59

tu winni są piłkarze, sztab trenerski i działacze łącznie z p. Klimkiem

wszyscy jesteście po jednych pieniondzach!!!!!!!!
nigdy nie jest za późno

blumen

RUCH - MŁAWA

#26 Post autor: blumen » 28 maja 2005, o 07:55

KU.WA POWALIŁO MNIE Z NÓG GDY USŁYSZAŁEM ŻE śrutwa (25min) i bartos (80min.) nie strzelili karnych :x :x :x
nazwać ich FRAJERAMI TO MOŻNA FRAJERA OBRAZIĆ !!!
Wiem jedno na mecz z ŁKS-m ide i oczywiście na BENEFIS GUCIA - z tego powodu przełożyłem o tydzień wczasy.
Ale tak jak rok temu w czerwcu miałem wczasy po......lone przez baraże -choć udane tak teraz ............... wolę nie pisać,
WIEM JEDNO ŻE W PRZYSZŁYM SEZONIE JAK W SKŁADZIE ZOBACZĘ - srutwę ,sybika, bartosa, bizackiego,mosóra, molka,
to na mecze nie będę chodzil - choć na stadionie jestem CODZIENNIE !!! poznałem tam kilku starszych kibicow którzy właśnie przeż tych grajków tak robią ROZUMIEM ICH DLACZEGO - CENIĄ SWÓJ HONOR I ZDROWIE.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pavlique
Kontakt:

#27 Post autor: Pavlique » 28 maja 2005, o 09:57

Panowie!!!
Ciszej nad tą trumnom bo niyboszczka łobudzymy!!!! ŚP RUCH Chorzów
A grajkom nie przeszkadzać, przeca ćwiczom szczylani elwrow, kożdy szczelony to coca cola :wink: :lol:
Ostatnio zmieniony 28 maja 2005, o 10:47 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone

kolend

#28 Post autor: kolend » 28 maja 2005, o 09:58

arcio pisze:tu winni są piłkarze, sztab trenerski i działacze łącznie z p. Klimkiem

wszyscy jesteście po jednych pieniondzach!!!!!!!!
i to po pieniadzach klimka;)
ale tak na serio to jedyna wina klimka jest to - ze sam nie majac czasu dogladac spraw w klubie - zawierzyl takimu ciulowi jak gaweda (wy***ali go ze skalki za przkrety), uwierzyl wyrobkowi ze wybral dobrych pilkarzy i ich na obozach przygotuje dobrze. Klimek chyba naiwnie uwierzyl, ze mamy specjalistow i z jego kasa cos tu zrobia, a tu taki ch**

blumen

#29 Post autor: blumen » 28 maja 2005, o 10:45

na dzisiejszy trening o godz. 10.00 wyszedl tylko SEBA NOWAK z RYŚKIEM KOŁODZIEJCZYKIEM
CZY TAK BYLO ZAPLANOWANE????????????????? :cry:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: HKSADIK » 28 maja 2005, o 10:47

reszta leczy kaca po wczorajszej imprezce... :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ