Z Jagą na Cichej!
jo sie sam tak czyto te wasze wpisy i mi sie smioc chce przecierz to by i tak nie wypolilo juz nie pamietocie jak my Legia zaprosili co siedzieli obok nos i po pierwszej polowie pojechali bo juz nerwy chopcom puszczali.A pozatym to ekipa PF mo to do godania a nie reszta. 8)
Chcialem dobrze - Adolf Hitler
Chcialem dobrze - Adolf Hitler
-
- Kontakt:
Po 1 nie ma co porównywać Jagii do Legii --> Jaga to taka ekipa raczej obojętna na dziś / a nawet przez niektórych wspominana z szacunkiem i pewną nostalgią/ więc nie widze przeszkód żeby ich zaprosić.
Po 2 --> Ekipa PF jest obecnie delikatnie mówiąc raczej nieobecna... a przynajmniej Ci którzy mieli tam coś do gadania, /niektórzy porobili sobie nicki z dopiskiem PF i próbuja teraz zgrywać kozaków - ale chyba ktoś z PF się ostał więc myśle że jakoś bysmy dali rade - w końcu Jagi nie nawali do nas jakas oszałamiająca ilośc.../
Po 3 jak już ktoś zauważył powinniśmy teraz pokazać że kibice Ruchu potrafią przyjąć gości na swoim stadionie a nie tylko wylatywac na nich ze sztachetami. Taki gest zjednał by nam myśle sporo ludzi....
Po 2 --> Ekipa PF jest obecnie delikatnie mówiąc raczej nieobecna... a przynajmniej Ci którzy mieli tam coś do gadania, /niektórzy porobili sobie nicki z dopiskiem PF i próbuja teraz zgrywać kozaków - ale chyba ktoś z PF się ostał więc myśle że jakoś bysmy dali rade - w końcu Jagi nie nawali do nas jakas oszałamiająca ilośc.../
Po 3 jak już ktoś zauważył powinniśmy teraz pokazać że kibice Ruchu potrafią przyjąć gości na swoim stadionie a nie tylko wylatywac na nich ze sztachetami. Taki gest zjednał by nam myśle sporo ludzi....
Ostatnio zmieniony 14 sie 2004, o 16:18 przez TomSky, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
ta TomSky te ku*** ty domnie burzysz chocby ko od tego sezonu lazil na mecze po 1 to mnie k....rok tu mnie nie bylo po 2 to jakbys mnie znol to bys wiedziol co jo do tago Ruchu zrobiol a nie p...gupoty moze jakis twuj kumpel mnie zno to sie zapytej co jo robio pod wzgledem hools i ultras az do pujscia do syfu a pozatym najlepiej pogodej na temat ultras z Bolkiem , Radzionem lub Virem jak bydzie a hools wszystkich chopcow ze staryj i z modej ekipy
-
- Kontakt:
Bogas - ja nie pisałem do nikogo osobiście - nikogo konkretnego nie miałem na myśłi wiec wyluzuj troche... powiedzmy że mniej wiecej wiem kim jestes.Bogas_PF pisze:ta TomSky te ku*** ty domnie burzysz chocby ko od tego sezonu lazil na mecze po 1 to mnie k....rok tu mnie nie bylo po 2 to jakbys mnie znol to bys wiedziol co jo do tago Ruchu zrobiol a nie p...gupoty moze jakis twuj kumpel mnie zno to sie zapytej co jo robio pod wzgledem hools i ultras az do pujscia do syfu a pozatym najlepiej pogodej na temat ultras z Bolkiem , Radzionem lub Virem jak bydzie a hools wszystkich chopcow ze staryj i z modej ekipy
Wiedziałem, że sie ktoś przypieprzy zaroz do mnie...
Nie o to przecież nam wszystkim teraz chodzi coby sie wadzić między sobą...
A pomyśł z Jaga uważam za warty rozważenia. Jeszcze jest troche czasu do zastanowienia. Przecież wszyscy wiemy jaka nagonka panuje teraz wszędzie na Ruch. Może to MY KIBICE powinniśmy też zacząć coś robić dla poprawy wizerunku klubu..
Pyrsk
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- anyfor
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Super!!!
Bardzo sie ucieszyłem,gdy przeczytałem o tym,że wreszcie piłka wraca do Chorzowa na stadion Ruchu!!!Apeluje do wszystkich:IDZIEMY WSZYSCY NA MECZU RUCHU Z JAGA.MUSIMY POKAZAĆ WRESZCIE JAKICH RUCH MA za***istych KIBICÓW!!!!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: