Otrzymaliśmy licencje na gre w 2 lidze!!!
-
- Kontakt:
Gerhat wcale nie uwazam, ze licencja i ssa od razu rozwiaze problemy RUCHU. chodzilo mi w ttym pytaniu o to, ze po ciezkich bojach o utrzymanie sie w II lidze w ubieglym sezonie, mozemy zakonczyc nastepny sezon po "samoboju" rogali spadkiem z II ligi nie rozgrywajac nawet jednego meczu.
a przygotowany jestem naprawde na najgorsze, bo wyjscie z tego marazmu jeszcze potrwa bo czuje, ze niektore twarze ktore doprowadzily RUCH do tej sytuacji szykuja sobie korytka w ssa.ale pozyjemy zobaczymy
z Niebieskim pozdrowieniem.
a przygotowany jestem naprawde na najgorsze, bo wyjscie z tego marazmu jeszcze potrwa bo czuje, ze niektore twarze ktore doprowadzily RUCH do tej sytuacji szykuja sobie korytka w ssa.ale pozyjemy zobaczymy
z Niebieskim pozdrowieniem.
- 19r20
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z prasowki na glownej stronce, pisze, ze nie tylko mecz z Jaworznem bedzie przeniesiony - powod stadion. Jako powod podaje sie formalnosci zwiazane z rozpoczeciem inwestycji. I ja ma pytanie , ktore nasuwa mi sie od razu do glowy. Przeciez przepisy o przetargach, itp nie sa od wczoraj, czy nikt nie wiedzial, ze cala gowniana procedura zwiazana z przetargami tak dlugo trwa ? Przeciez o tym co trzeba zrobic na Ruchu wiadomo od momentu kiedy nom stadion zamkneli. czy nikt z wladz miasta, klubu nie mogl sie zajac tym problemem wczesniej, tak, ze firme by sie wylonilo juz dawno ? Zastanawiam sie czy ktos jeszcze w temacie Ruchu mysli i mu zalezy wsrod oficieli bo jak widza jak sie zabieraja do roboty to mnie krew zalewa :twisted:
Wilus
Wilus
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wilus w Ruchu od dłuższego czasu jest tak że nie wiadomo co bedzie jutro, a procedury przetargowe łacznie z droga odwoławczą to jakieś 6 m-cy. Sięganie na tyle do przodu to jest kosmos.
W Ruchu najwazniejsza zawsze była tradycja a nie przyszłość, pytanie która tradycja, bo wg. mnie słowo tradycja ograniczało się do tradycyjnych szwindli ostatniego 10 - lecia.
Mam nadzieję że po 26.07 hasłem dominującym będzie "Najważniejsza jest przyszłość" a tradycję pozostawmy kronikarzom a nie działaczom.
W Ruchu najwazniejsza zawsze była tradycja a nie przyszłość, pytanie która tradycja, bo wg. mnie słowo tradycja ograniczało się do tradycyjnych szwindli ostatniego 10 - lecia.
Mam nadzieję że po 26.07 hasłem dominującym będzie "Najważniejsza jest przyszłość" a tradycję pozostawmy kronikarzom a nie działaczom.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piszemy o całkiem dwóch róznych tradycjach.Stary kibic pisze:Jestes w bledzie. Wlasnie tradycje tworzymy My, wszyscy kibice , dzialacze, juz nie mowac wladarze miasta tez. A kronikarze tylko wnosza w pamiec klubu.
Oto przykłady:
- rogala twierdził kilka lat temu że nie musimy być SSA, bo tradycją w Ruchu jest stowarzyszenie i to jest najlepsza forma. Dokąd to nas zaprowadziło widzimy dzisiaj, a rogala miał w tym jeden tylko cel, otóż działając jako stowarzyszenie przez lata nikt go ni kontrolował i mógł robic długi i szwindle. SSA podlega regułom rynku kapitałowego i szwindle oraz zycie ponad stan bardzo szybko wychodzą na jaw
- rogala twierdził w ostatnich latach ze taki klub jak Ruch nie potrzebuje sponsora lecz reklamodawców. Skończyło się tym ze dzisiaj sponsora wzięlibysmy w ciemno, a rogala wówczas miał w tym swój cel, a mianowicie z kazdym powaznym sponsorem musiałby się podzielić władzą w klubie a tego bał się jak ognia.
Jak wiec widzisz tradycją można szafować niekoniecznie dla dobra klubu.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Źródło: PZPN
Zmiana gospodarza meczu Szczakowianka - Ruch
W związku z remontem obiektu Ruchu Chorzów oraz wyrażonej zgody Klubu Szczakowianka Jaworzno Departament Rozgrywek i Licencji PZPN informuje, iż mecz Szczakowianka - Ruch Chorzów zostanie rozegrany w Jaworznie w dniu 7 sierpnia 2004 roku o godzinie 17:00.
Spotkanie w rundzie rewanżowej odbędzie się w Chorzowie.
No to momy super początek razem z PP 5 wyjazdów.
Zmiana gospodarza meczu Szczakowianka - Ruch
W związku z remontem obiektu Ruchu Chorzów oraz wyrażonej zgody Klubu Szczakowianka Jaworzno Departament Rozgrywek i Licencji PZPN informuje, iż mecz Szczakowianka - Ruch Chorzów zostanie rozegrany w Jaworznie w dniu 7 sierpnia 2004 roku o godzinie 17:00.
Spotkanie w rundzie rewanżowej odbędzie się w Chorzowie.
No to momy super początek razem z PP 5 wyjazdów.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: