Dlaczego na Ruch chodzi sredno 3 tys kiboli a na lech 12tys

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: gerhat » 15 cze 2004, o 08:45

Patton pisze:Sa wyniki - jest frekwencja :arrow: 2000r. Nie ma wynikow, sa wariaci co ogladaja ten cyrk :roll:
I to jest sedno sprawy. Frekwencję robią pikniki którzy przychodzą z rodzinami a nie wariaci z takiego czy innego sektora lub loży. Wariaci sa może wierni ale z czasem przeradzają się we frustratów i to jest niebezpieczne.
Dlatego nalezy rozumieć tych, którzy podziekowali i na Cichą nie chodzą bo może kierując się odrobiną rozsądku mają bardziej trzeźwe spojrzenie i spokojne nerwy.
I to nie oni porzucili klub, a raczej klub sam się ich pozbył oferujac fatalną infrastrukturę, marne widowiska (granie kilkunastiu sezonów na tego samego zawodnika to jest chyba rekord na skalę światową) i jeszcze marniejszych nieudolnych działaczy.

Aby frekwencja się poprawiła musi byc sportowy i organizacyjny marsz w górę, a do tego jeszcze droga daleka.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#17 Post autor: 19r20 » 15 cze 2004, o 12:21

tak jest tak jak mówi Gerhat, rację ma też Acid, Scypion
Mig29 też ma rację bo stadion bez krzesełek przez 10 lat odstraszył wielu
mody na piłkę u nas nie ma - niech najlepszym przykładem bedzie program TV w którym brali udział ludzie ze Stowarzyszenia...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#18 Post autor: Rejon » 15 cze 2004, o 12:50

nie wiem skąd sie to bierze ale mam wrażenie że za Ruchem się ciągnie taka opinia że to chacharski klub i to nie tylko ostatnio ale już długie lata. jak jo komuś godom że chodza na Ruch to mnie zawsze spotyka takie zdziwione spojrzenie "na Ruch....??" jakby to było nie wiadomo co,

zapewne ostatnia chaja dociepnie jeszcze jakiś mały kamyczek to tego ogródka, ale jak był spokój to fakt w żadnej gazecie nie pisali że jest dobrze, a jak sie coś wydarzyło to zaraz larmo na całego

jak na razie chodzenie na Ruch nie jest modne i nie wiem czy będzie, kto przyjdzie na taki stadion i drużyne bez wyników,tela

marcyk
Kontakt:

#19 Post autor: marcyk » 15 cze 2004, o 12:53

Takie ku*** czasy, takie czasy.
PS. Potrzebne mi sa jakes porzadne elektrody, czy ktos wie skad je rogal dostal?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#20 Post autor: Patton » 15 cze 2004, o 12:55

marcyk - plotow nie naprawial rogala................ :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: gerhat » 15 cze 2004, o 13:52

Rejon pisze:nie wiem skąd sie to bierze ale mam wrażenie że za Ruchem się ciągnie taka opinia że to chacharski klub i to nie tylko ostatnio ale już długie lata. ......
Niestety oprócz wspaniałych tradycji Ruch ciagnie za sobą duzy bagaż brudnych interesów i jak to nazałes chacharstwa.
Wobec posuchy na niwie sportowej te złe tradycje sa głośniej artykułowane, ale to normalne pod każdą szerokością geograficzną, wszak leżącemu nalezy dokopać. Więc nie nalezy się dziwić.

Tylko wyniki mogą to zmienić, a zeby były wyniki to należy zacząć budować nowy klub, bo opieranie sie na dotychczasowych strukturach doprowadziło nas jedna noga do III ligi, a jaka jest gwarancja że Panowie Rogala i Srutwa za rok nie będa nas bronić przed ligą sląską?

Gość

#22 Post autor: Gość » 15 cze 2004, o 13:57

Śrutwy w to nie mieszaj...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#23 Post autor: 19r20 » 15 cze 2004, o 14:05

dokładnie od Mariusza odpie... się
on jako chyba ostatni piłkarz w pełni identyfikuje sięz naszym klubem
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
janusz
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: janusz » 15 cze 2004, o 14:45

Gerhat mosz racja ,jak sie niy myla to Śrutwa jest od marketingu

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: gerhat » 15 cze 2004, o 14:52

Mam swoje zdanie o nim niezaleznie czy przybija komus piątkę czy nie i nie jest to zdanie odosobnione 8) ale przed zakończeniem baraży nie będę wrzucał granatu do szmaba. To teraz jest najmniej potrzebne.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: jajo » 15 cze 2004, o 15:20

Śrutwa jest symbolem lat 90 tych w Ruchu, gdyby ne on to moze spdliśmy bezpośrednio, nie chodzi mi tu tylko o sprawy sportowe. W poznaniu umia docenixc reisa, u nas zawsze sie znajdzie grupka ludzi, ktorzy musz a narzekac na pilkarzy (temat szydercy), ale dziwne jest to, że robią to w stosunku do piłkarzy najbardziej związanych z klubem. Fornalik wirtuozem moze nie jest, ale wlaczy dla teog klubu od wielu lat, wiec nazywanie go ci** jest nie na miejscu. tak samo z wlecialowskim ktory nawet gdy dobrze gral byl wygwizdywany

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#27 Post autor: vinc84 » 15 cze 2004, o 15:40

podzielam zdanie ze chodzenie na Ruch stalo sie rzecza niemodna. Teraz liczy sie tylko dyska(Pira).
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#28 Post autor: Patton » 15 cze 2004, o 15:46

A co ma /\ do Ruchu........ :?: :?

Milosc Moja Jest Jedyna - To Chorzowski Ruch :!:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#29 Post autor: Scypion » 15 cze 2004, o 17:50

a co ma piernik do wiatraka otoz ma i podobnie jest z modami kiedys bylo modnie isc na mecz a teraz na dicho...kiedys szlo sie grac w fusbal teraz sie stoji pod blokiem i cmi fajki itp itd

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Odp----cie sie od Mariusza

#30 Post autor: AdiC » 15 cze 2004, o 20:35

Jeśli się niy orientujesz co robi Mariusz w klubie to niy zabiyrej głosu. Gdyby nie on - dzisioj by my byli na etapie Błękitnych Stargard. Jest to jedna ze współczesnych legend Ruchu i należy mu sie szacunek za to co robi na boisku i w klubie.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

ODPOWIEDZ