Tempo - wywiad z Jamrozem
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Myśla ,że Jamróz niy ciuloł potym to odwołoł co pedzioł ale widocznie go postraszyli ,że niy dostanie kasy a co pedzioł w komyntarzu Sławek P.???????
cytat:(26.06.2003 14:01) - SŁAWEK P.
WIECIE JAK TO CZYTAM TO CHCE MIS IĘ RZYGAĆ....
JA SŁAWOMIR PALUCH JAKOŚ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIENIĄŻKÓW KTÓRE KLUB RUCH Chorzów ZALEGA MI OD KILKUNASTUI MIESIĘCY
NAWET PODPISAŁEM UGODĘ Z KLUBEM REZYGNUJĄC Z CZĘŚCI ZALEGŁOŚCI A KLUB PO PROSTU... UMOWY NIE DOTRZYMAŁ
W TYM KLUBIE NIGDY NIE BĘDZIE NORMALNIE...
DOPÓKI WSZYSTKO BĘDZIE SIĘ TU OPIERAŁO NA ZŁUDNYCH OBIETNICACH DOPUTY KLUB RUCH Chorzów NIE WYJDZIE NA PROSTĄ
CZASY SIĘ ZMIENIAJĄ A LUDZIE NA CICHEJ NIESTETY NIE...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH .........koniec cytatu.
Reszta dopiszcie se sami.NARA.
cytat:(26.06.2003 14:01) - SŁAWEK P.
WIECIE JAK TO CZYTAM TO CHCE MIS IĘ RZYGAĆ....
JA SŁAWOMIR PALUCH JAKOŚ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIENIĄŻKÓW KTÓRE KLUB RUCH Chorzów ZALEGA MI OD KILKUNASTUI MIESIĘCY
NAWET PODPISAŁEM UGODĘ Z KLUBEM REZYGNUJĄC Z CZĘŚCI ZALEGŁOŚCI A KLUB PO PROSTU... UMOWY NIE DOTRZYMAŁ
W TYM KLUBIE NIGDY NIE BĘDZIE NORMALNIE...
DOPÓKI WSZYSTKO BĘDZIE SIĘ TU OPIERAŁO NA ZŁUDNYCH OBIETNICACH DOPUTY KLUB RUCH Chorzów NIE WYJDZIE NA PROSTĄ
CZASY SIĘ ZMIENIAJĄ A LUDZIE NA CICHEJ NIESTETY NIE...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH .........koniec cytatu.
Reszta dopiszcie se sami.NARA.
- vahanara
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Wiec tak panowie. Czlonkiem moze byc kazdy. Nie ma zadnej granicy placenia skladki - i powiem wam, ze 20 zl na miesiac to wiecej nie placa czlonkowie zarzadu!! Przez 1 pol roku, mozna tylko sluchac obrad, nie ma sie glosu. Pozniej zarzad decyduje o przyjeciu badz odrzuceneniu czlonka stowarzyszenia. Wiecnie jest to takie kolorowe - bo gdybysmy chcieli, to mozemy miec przewage w glosach, a do tego zarzad nie dopusci raczej, bo bylyby ich stolki zagrozone. Tak to wyglada od sprawy wewn. A powiem wam, ze moze lepiej zamiast oplacac skladke na Ruch w powiedzmy wys. 10 zl, placic np. 7 a 3 dawac na oprawe? Bo moze byc ciezko w tym sezonie panowie :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...