Korupcja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szczerze mowiac to chyba nie ma czystej druzyny w polsce ...takie byly czasy kto miol kasa kupowol ...choc watpia ze Ruch miol kasa na cos takiego....za p. Mariusza Klimka mozemy byc spokojni ...ale rogali za samo to do czego doprowadzil powiesiolbych na estakadzie w chorzowie za jaja ... miejmy nadzieja ze to ino jakies spekulacje prasowe
- Bytom20
- Kontakt:
Zlikwidować PZPN bo tam nawięcej było i jest tego fermentu.
Karać ludzi zamieszanych uczestniczących w procederze ustawiania.
Karać kluby w których dalej pracują ludzie zwiazani w korupcją.
W klubach w których zmieniły się władze i nie pracują ludzie którzy są podejrzani o korupcje zostawić w spokoju bo jeśli zaczniemy karać wszystkie kluby degradacją w których znajdowały się w przeszłości czarne owce trudniące sie tym procederem to powiedzcie mi który klub zostanie w orange ?
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień, niestety na dzień dzisijeszy niee widze klubu w orange który by nie był w przeszłości umoczony w korupcje no oprócz Ruchu.
Karać ludzi zamieszanych uczestniczących w procederze ustawiania.
Karać kluby w których dalej pracują ludzie zwiazani w korupcją.
W klubach w których zmieniły się władze i nie pracują ludzie którzy są podejrzani o korupcje zostawić w spokoju bo jeśli zaczniemy karać wszystkie kluby degradacją w których znajdowały się w przeszłości czarne owce trudniące sie tym procederem to powiedzcie mi który klub zostanie w orange ?
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień, niestety na dzień dzisijeszy niee widze klubu w orange który by nie był w przeszłości umoczony w korupcje no oprócz Ruchu.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
podejrzewom że przed niedzielnym zjazdem pzpn prokuratura szykuje na sobota lub niedzielny poranek jakies niezłe perd***
mozna sie spodziewać że kolejne głosne nazwisko wyskoczy rano z piżamy prosto w kajdany
a co do "korupcji" w odcieniu Blue to kary dla klubu jeżeli bedą to dla mnie kwestia trzeciorzędna, ale osoba która się tego dopusciła powinna zostać potraktowana przez kibiców z cała "premedytacją" w najgorszym słowa tego znaczeniu
mozna sie spodziewać że kolejne głosne nazwisko wyskoczy rano z piżamy prosto w kajdany

a co do "korupcji" w odcieniu Blue to kary dla klubu jeżeli bedą to dla mnie kwestia trzeciorzędna, ale osoba która się tego dopusciła powinna zostać potraktowana przez kibiców z cała "premedytacją" w najgorszym słowa tego znaczeniu
-
- Kontakt:
- blue blood
- Kontakt:
mie sie zdo ze cza poczekac na cos oficjalnego ze strony pzpn-u a niy sioc domysly wtedy sie dowiymy co i jak i niy wypisujcie tu bzdur w kierym meczu i za co posondzajom RUCH bo klubowi to napewno niy pomoze a zeczywiscie "ktos" moze wyciongnonc z tego zle wnioski chopcy i dziolszki dejcie sie naRazie na wstrzymanie yno spokoj nos uratuje 

Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tez nie podoba mi sie zbytnio ta cala abolicja.po pierwsze to juz kilka klubow zostalo ukaranych degradacja,wiec w stosunku do nich bedzie to niesprawiedliwie,po drugie jesli jakis klub kupowal mecze powinien poniesc konsekwencje.
jednak chyba innego "lepszego" rozwiazania niz ta cala abolicja nie ma niestety.Nie wydaje mi sie,ze prokuratura,oraz WD zdaza ukarac wszystkie klub zamieszane w afere korupcyjne do czasu startu nowego sezonu w Polsce.Potem znow sie okaze,ze po 3 kolejkach zdegradowany zostanie jakis klub(tak jak teraz Sosnowiec) i bedzie grac do konca sezonu w OE,choc i tak bedzie wiedzial ze po sezonie leci z ligi.Rywalizacja wtedy traci jakikolwiek sens.Produkt pod nazwa "Ekstraklasa" bardzo duzo traci.
Tutaj nie ma jakiegos dobrego wyboru.Trzeba wybrac po prostu mniejsze zlo.
jednak chyba innego "lepszego" rozwiazania niz ta cala abolicja nie ma niestety.Nie wydaje mi sie,ze prokuratura,oraz WD zdaza ukarac wszystkie klub zamieszane w afere korupcyjne do czasu startu nowego sezonu w Polsce.Potem znow sie okaze,ze po 3 kolejkach zdegradowany zostanie jakis klub(tak jak teraz Sosnowiec) i bedzie grac do konca sezonu w OE,choc i tak bedzie wiedzial ze po sezonie leci z ligi.Rywalizacja wtedy traci jakikolwiek sens.Produkt pod nazwa "Ekstraklasa" bardzo duzo traci.
Tutaj nie ma jakiegos dobrego wyboru.Trzeba wybrac po prostu mniejsze zlo.
- wolfik
- Kontakt:
I jak dla mnie to najwazniejsza rzecz w tym temacie jesli o nas by chodzilogerhat pisze: a co do "korupcji" w odcieniu Blue to kary dla klubu jeżeli bedą to dla mnie kwestia trzeciorzędna, ale osoba która się tego dopusciła powinna zostać potraktowana przez kibiców z cała "premedytacją" w najgorszym słowa tego znaczeniu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Święty nikt nie jest, dla przykładu - czy to nie był konflikt interesów:
http://www.sportcom.pl/index.php?o=wiec ... 40&m=liga3
http://www.sportcom.pl/index.php?o=wiec ... 40&m=liga3

BIAŁO - NIEBIESKA DĘBICA
-
- Kontakt:
Listkiiwiczi spolka widac do koryta przyrosli, mozna wrecz powiedziec ze czerpia zyski z korupcji, ciekawe jaka dole pobieraja ??
listkiewicz
z tego artykulu to i rzadzacy cosik udzialu w tym maja !!
powiem krotko :
Polska nie zasluguje na organizacje EURO a na pewno na udzial w rozgrywkach !!
listkiewicz
z tego artykulu to i rzadzacy cosik udzialu w tym maja !!
powiem krotko :
Polska nie zasluguje na organizacje EURO a na pewno na udzial w rozgrywkach !!