Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Bolek
-
Kontakt:
bestia pisze:wy oszołomy widziałeś kiedyś JAWORZNO byłeś tam tumanie???
gdybys byl to bys nie opowiadał pi***ol bo chorzow to sie wali i sypie w każdym miejscu!!nie opowiadaj głupot bo wieśto jest u was!!
JAWORZNO jest 9 miastem co do wielkosci w Polsce i ma powierzchnie jak PARYZ,(wiecie chyba co to jest?)wiec zastanow sie wiesniaku 5 razy zanim cos napiszesz!
Jaworzno wygra mecz!!!
hehehe
Bylem na meczu w jaworznie i tak jechalismy przez te "ulice" gdzie ledwo miescil sie autobus co chwial jakis dom a w nim kozy na placu , kury itp.
Znajdz mi cos takiego w Chorzowie ??
Moze i gdzie jest ale napewno nie w takiej ilosci jak w jaworznie.
A macie tam wieze Eifle ?? :lol: :lol:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
niebieski78
autor: niebieski78 » 7 maja 2003, o 18:09
ty bestia ale ty nie przyjedz bo az strach nas ogarnia po tym twoim wpisie
tos dojebal z tym Paryzem :lol: :lol: :lol:
ja np bylem w jaworznie na ostatnim meczu Szczakowianki z Lechem kiedy spiker powiedzial cos takiego
"za wzgledu na powtazajace sie w klubie skargi o kradzieze gadzetow klubowych w wypadku takiego zdazenia prosze natychmiast poinformowac najblizszy patrol policjii ..."
wyobrascie sobie realcje Lecha :lol:
bestia mam nadzieje ze cie jeszcze nie okradli w tym prawie Paryzu :lol:
ps moze wprowadzimy comiesieczne wybory na idiote miesiaca- mamy faworyta
-
bestia
Slyszeliscie kiedys o obwodnicach!!??Widac nie.nasz stadion jest polozony na obrzezach miasta.Dlatego wiezli was po wiochach.Wasza MARACANA(hi hi hi)jest w centrum.Co do tego co gada spiker to nie ja to gadam wiec nie pi***ol bo mi nic nikt nie ukradł!Jestesmy pierwszy raz w 1 lidze i wszystkich rozumów nie zjedlismy,ale za to wy jestescie w niej ostatni raz!!!Co do tego konkursu to i tak bym z toba nie mial szans kapucynie!Zycze 2 ligi!!
-
DjMaciar
-
Kontakt:
JAK NIE BULDOG SZCZEKAL TO TERAZ BESTIA NORNALNIE SAME POLGLOWKI TU WCHODZA ,DZIECI DO SZKOLY DAJCIE SOBIE JUZ SPOKOJ Z TYM KTO LEPSZY A KTO GORSZY wali wam czy co wejdzcie sobie na swoje forum i tam wymieniajcie poglady a nie bluzgac mi tu bo normalni kibice to takich kiczow nie wala czytam czytam i juz musialem zareagowac bo mie ma szlak strzelic jak widze ta dziecinade
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
Patton
-
Kontakt:
bestia - to duze te wasze Jaworzno... co tam jeszcze ciekawego jest? Bo juz wiemy o obwodnicy ( jestem w szoku....

), o kozach, ze duze jak Paryz ( w Piekarach gada sie tak na dzielnice zuli - o to ci chyba chodzilo co? ) Co do bycia w I lidze... nie wiem, czy sie orientujesz, ale KS Ruch Chorzow troche zasluzony jest dla tej ligi.... szczakowianka tez, nie powiem - 25 tytulow mistrza, 18 pucharow Polski.... 4 ligi mistrzow.... A i zapamietaj sobie, ze Niebiescy to Legenda bez konca.... nawet w 4 lidze, nie takie choragiewki jak u was w jaworznie.... ( wiesz co to choragiewka kibolu?? :lol: ) Zycze spotkania w drodze na Cicha 6 mlodej ekipy PF, moze zmienisz podejscie do wszystkiego

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
bestia
Patton pij mleko!!!Co ty mi tu znowu z jakimis piekarami wyjezdzasz?
i co to za cytaty walisz? Zdajesz mature czy ki ch**? `nic co ludzkie nie jest mi obce`.pPoczytaj siostrze bajki a nie opowiadaj o peefach.
do tego wyzej to nikomu nie bluzgam,a to wasi informatycy wypisuja hujowiny na naszej stronce!
A wszyscy NIE LEKCEWAZCIE POTEGI MOCY!!
-
Torres(nielogniety)
autor: Torres(nielogniety) » 8 maja 2003, o 23:09
do Bestii :lol: i wszystkich "pseudo" kibicow Garbarni ... pozostaje sie tylko zapytac ... ... ... ktos cos mowil czy ktos pierdnal

... ... ... dajcie se chlopki juz spokoj ... idzcie na swoje forum ... a nie wkurzajcie i prowokujcie tutaj normalnych ludzi pajace ... i radzilbym zaprzestac ogladania Gwieznych Wojen ... mozna w tym czasie poczytac jakas dobra ksiazke ... i troche sie rozwinac umyslowo ...
-
Mik20
-
Kontakt:
bestia pisze:Patton pij mleko!!!Co ty mi tu znowu z jakimis piekarami wyjezdzasz?
i co to za cytaty walisz? Zdajesz mature czy ki ch**? `nic co ludzkie nie jest mi obce`.pPoczytaj siostrze bajki a nie opowiadaj o peefach.
do tego wyzej to nikomu nie bluzgam,a to wasi informatycy wypisuja hujowiny na naszej stronce!
A wszyscy NIE LEKCEWAZCIE POTEGI MOCY!!
hmm bestia to ty jestes ino glupia :lol: Patton w przeciwienstwe do ciebie cos soba reprezetuje a ty?? ino tu sie napinasz.Mieszkasz kajs na wiezy
Eifla, uwierz bestijko nos to nie interesuje

Ps. tak sie z ciekawosci pytom jecie slimaki albo zabki w tym swym Paryzu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
Patton
-
Kontakt:
bestia - chcialbys byc na takim poziomie rozwoju intelektualnego jak ja co?

Ty naprawde tepy jestes do kwadratu.... Ja juz z gorolami nie dyskutuje wiecej. Pozdro dla normalnych....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
marcyk
-
Kontakt:
Bestia widziales kiedys CIULA ?
OOOO nie widziales !!!!
To spojrz palancie sobie w lustro TAK WLASNIE WYGLADA CIUL
-
TomasH. P.
Skonczcie juz z tym Jaworznem... :x Podajcie sobie wasze maile i piszcie do siebie ile wlezie. Ja powiem tylko jedno: garbarnia szczakowianka - potega mocy !!! HAHAHAHAHA, niech skonam, ale to brzmi....
Proponuje dac taki power na meczu, zeby ludziki z jaworzna zobaczyli, kto jest POTEGA. :twisted: :twisted:
-
Viro
zostawcie juz ten Paryz w spokoju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
bestia
Posprzatajcie miasto bo szlachta jutro do was jedzie!!!
JAWORZNO wygra ten mecz nie moze byc inaczej,nic nie zmieni tego nawet to wasze pi***olenie.Mnie tez nie chce sie gadac z wami wiec pisze tu ostatni raz.A do tych co przeszkadza im nasze gadanie to niech sprawdzi co wypisuja na naszej str. wasi rozgarnieci koledzy!
MOC JEST Z NAMI!!!
-
fuhr
-
Kontakt:
bestia pisze:
MOC JEST Z NAM
I!!!
oqrwa VADER z jego ekipa dzis do nas przyjezdza :lol:
do zobaczienia na stadionie
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
bestia
No to was lord Vader upiierdolił a nie mowiłem nie lekcewaz potegi mocy!!
Gadaj co chcesz ale nie umniejszaj naszego sukcesu a waszej porachy.
W 2 lidze nie jest zle. Czy to jeszcze pamietasz??!!
Extraklasa znow jest NASZA!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 46 gości