kazdo okazja jest dobro ;]Stona pisze:no to chelja dzisiaj carlingi:pijaki:
Licencja
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
Sza19R20lin pisze:Ranczo?? to nie jes ten za przeproszeniem gupkowaty film kaj gro Cezary Żak jako ksiądz i sołtys?Bogdan Kalus pisze:No niestety chyba nie! Od 20 sierpnia mamy kręcić drugą część serialu Ranczo więc czasu nie będę miał, ale wykorzystując pobyt w Chorzowie odwiedziłem kawiarnię (i nie tylko) Ruchu i wiem co się dzieje. Pozdrawiam.

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
- SzaRlin
- Kontakt:
A czy jo kajś napisoł ze pacza na MAgda M obo cos w tym stylu?? temat lest o licencji i konczmy o serialachAmela pisze:Sza19R20lin pisze:Ranczo?? to nie jes ten za przeproszeniem gupkowaty film kaj gro Cezary Żak jako ksiądz i sołtys?Bogdan Kalus pisze:No niestety chyba nie! Od 20 sierpnia mamy kręcić drugą część serialu Ranczo więc czasu nie będę miał, ale wykorzystując pobyt w Chorzowie odwiedziłem kawiarnię (i nie tylko) Ruchu i wiem co się dzieje. Pozdrawiam.
co poniektórym może sie wydawac że ten serial "Ranczo" jest gupkowaty czy coś w tym stylu, :? ale jest na bank dużo lepszy od takich badziewi jak "Samo życie","M jak miłość","Magda M" czy inne tego typu.
jest to bardzo dobrze zrobione pod styl komediowy i można się często nieźle uśmiać,a powinniśmy się śmiać jak najczęściej.
Najlepiej po każdym wygranym meczu
czym częściej tym lepiej,bo śmiech to zdrowie
![]()

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- Mody Czułała
- Kontakt: